♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Buď vítán a buď sám sebou. Jsi-li přítel, otvírám ti náruč i srdce, Jsi-li neznámým,dlouho jím nebudeš, Jsi-li nepřítel,láska tě přemůže.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

proroctví z knihy Zasvěcení

Dva trendy - jeden starověký a jeden moderní - probouzí vědomí světa. Jsme svědky celosvětové a dynamické renesance starověké moudrosti. Jóga, meditace, životní síla řízení, akupunktura, ayurveda, a výsledky dalších postupů jsou nyní velmi rozšířené. Zároveň podobné poznatky se promítají do vědy a tvůrčí práce intuitivních průkopníků. Mysl-tělo, lékařství, kvantové vědomí, životní síla léčení, holistické zdraví, psychické povědomí, bojová umění jsou jen některé ze stovek čerstvých projevů nadčasové moudrosti.
Proč tyto dva trendy, co se nyní děje?
Lidský vývoj je cyklický. Vstoupili jsme pro nás do "nové éry" , ale je to věk, který sdílí vědomí stavitelů pyramid a starověkých mudrců, kdy povědomí o subtilní energii a vyšším vědomí byl standard - ne výjimkou.
AMIT GOSWAMI-KVANTOVÝ AKTIVISTAvideo(zde)

Každá pravda prochází třemi fázemi: Nejdříve je zesměšňována. Pak násilně odmítána. A nakonec je akceptována jako samozřejmost.
A.Schopenhauer
Abychom udělali pořádek ve světě, musíme nejdříve udělat pořádek v národě, abychom udělali pořádek v národě, musíme nejdříve udělat pořádek v rodině, abychom udělali pořádek v rodině, musíme nejdříve udělat pořádek ve svém osobním životě, abychom udělali pořádek ve svém osobním životě, musíme udělat pořádek ve svém srdci. Confucius

"Vlastnosti, které nenávidíš u druhých lidí, jsou tvé vlastnosti,kterých se podvědomě snažíš nenávistí a bez úspěchu zbavit.Vlastnosti, které dokážeš tolerovat u druhých lidí,jsou vlastnosti, kterých ses definitivně zbavil." J.MEDO

Buďte královský dědic, kterým opravdu jste! Buďte jako lotos, který ačkoli zrozen ze slizského bahna na dně jezera, pomocí své čisté síly vůle povstane nad vodu, aby viděl slunce a nechal se inspirovat jeho paprsky. Sathya Sai

Léčení duše je léčení energie, kterou jste si vytvořili v tomto nebo v minulém životě, je to tedy proces uvolňování energie připoutanosti k minulé situaci, člověku nebo věci.
Při cíleném léčení duše dochází ke zvýšení vibračního vzorce zhuštěné energie, aby se osvobodila a navrátila se do své duše.
Stav našeho energetického pole zajišťuje způsob, jakým způsobem přijímáme univerzální energii. Pokud frekvence vibračního vzorce (který je vtisknut na energetickém poli) není dostatečně vysoká, aby námi energie přirozeně proudila, jsme připoutáni k nižším energiím, které nás dostávají do konkrétních situací, které nám umožňují, abychom se odpoutali. Energie musí proudit. Pokud neproudí, jsme k něčemu připoutáni.

Odvracíme-li své vědomí od fyzické dimenze do dimenze duchovní - "vypneme-li" vnější svět, ať už zavřením očí, rozostřením zraku, meditací, spojením se s Vyšším Já - dostáváme inspiraci. Jednáme správně. Správně se rozhodujeme. Můžeme předvídat. Můžeme léčit. Můžeme svět učinit lepším místem k životu. JOSÉ SILVA

Nyní nastal čas pro vaše pravé já - krásné, nadané a zázračné - aby znovu povstalo. Toto je znovuzrození vaší skutečné
přir
ozenosti, kterou jste až do tohoto okamžiku skrývali nejen před druhými, ale i sami před sebou. Až v příštích dnech a týdnech pocítíte znovu nalezený pocit jistoty a nadšení, přivítejte jej s otevřenou náručí. A především se respektujte, milujte a ctěte, protože jste nádherné a talentované bytosti.

Select Language

translate

pondělí 14. ledna 2013

RAKOVINA -(STARONOVÉ) POZNATKY, VČETNĚ MMS















aktuální komentář (viz.:Léčba rakoviny konopným výtažkem)

Moja žena trpí rakovinou pankreasu, čo potvrdzuje, že v štvrtej fáze lekár mi povedal, že je málo, čo by mohli robiť, pretože neodpovedali na liečbu, ale môj brat našiel záchranu tohto konopného oleja, ktorý nariadil Rick Simpson Foundation, Pravdepodobne pomôcť niektorým chorým rakovinovým kontrolám rôznych typov, a preto sme sa rozhodli dať mu šancu zlepšiť sa až teraz moja žena veľmi dobre je dokonalá a teraz môže ísť okolo domu samotného. Cítil som, že je potrebné nechať ostatných trpieť týmito akútnymi ochoreniami, že keď máte dobrý konopný olej, môžete skutočne dať druhú šancu v živote.
Ak potrebujete konopný olej, obráťte sa na nadáciu, ktorú mi poskytol môj brat s týmto e-mailom: ricksimpsonmedicalorg@outlook.com alebo ho zavolajte na číslo +17372107440
poslední příspěvky 2015
odkazy:
*Verpáník lékařský* - V dnešní době je zkoumán účinek této houby proti maligním nádorům.

* Myrha - opobalsamum gileadensis* - Starověk věděl o 17 účinných balzámech v lékařství. Moderní studie ukázala, že některé komponenty fungují i jako léky proti několika druhům rakoviny.

* Kurkumin - Zlatá bohyně - pozemská bylina Slunce* - vysoce selektivní antitumorózní (protirakovinné) účinky, antibiotické účinky a antioxidační účinky (chrání organismus před účinkem volných radikálů).

*Profesor Lumír Ondřej Hanuš* působí klidně, skromně a velmi trpělivě. Zřejmě i díky těmto svým vlastnostem se dnes řadí mezi nejúspěšnější světové vědce. Podílel se na nalezení přirozené látky produkované mozkovými buňkami, která se váže na kanabinoidní receptor. „Bylo to jako hledat jehlu v kupce sena,“ vzpomíná na objev, který ho nejvíce proslavil. A nejen o tom si s námi pan profesor, který se již několik desetiletí věnuje zkoumání léčebných účinků konopí, ochotně povídal. V rozhovoru se dovídáme mimo jiné o tom, zda a za jakých okolností bude možné považovat konopí za lék na rakovinu.

                              

Pokud se naše mimobuněčné tekutiny, zvláště krev, dostanou na kyselou stranu, změna fyzického stavu se nejprve projeví únavou, zvýšeným sklonem k nachlazení apod. Jakmile se tyto tekutiny stanou kyselejšími, pocítíme to ve formě bolestí a trápení, jako jsou bolesti hlavy, bolesti na prsou, bolesti žaludku apod.
 Podle Keiičiho Morišity, který napsal The Hidden Truth of Cancer (Skrytá pravda o rakovině), pokud se krev dostane do kyselejšího stavu, pak naše tělo nevyhnutelně ukládá tyto nadbytečné kyselé látky v nějaké oblasti těla tak, aby byl organismus schopen udržovat zásaditý stav. 
S pokračováním této tendence se zvyšuje kyselost v těchto oblastech a některé buňky umírají. Poté se tyto mrtvé buňky samy přemění na kyseliny.
 Některé jiné buňky se však mohou v tomto prostředí adaptovat. Jinými slovy, místo odumírání některé buňky přežívají a stávají se abnormálními buňkami. Tyto abnormální buňky se nazývají maligními (zhoubnými) buňkami. Maligní buňky nekorespondují s mozkovými funkcemi ani s naším vlastním paměťovým kódem DNA. Proto maligní buňky rostou nekonečně a bez řádu. To je rakovina...
 Na závěr, moje rada buď pro zastavení, nebo předcházení růstu rakoviny je následující:
  1.  Přestaňte jíst cukr a živočišné potraviny, ovoce, mléko a mléčné výrobky. 
  2.  Vyhýbejte se luštěninám s výjimkou 2 nebo 3 porcí za měsíc a v tomto případě jezte pouze fazole azuki.
  3.  Zcela se vyhýbejte chemickým a rafinovaným potravinám. 
  4.  Jezte jídla, která jsou složená z 50 % až 60 % z celých obilnin a z 25 % až 35 % ze zeleniny a mořských řas. 
  5.  Jezte denně 1 nebo 2 šálky makrobiotické polévky miso. 
  6.  Pijte jangové, zásadotvorné nápoje – čaj mu, jannó, kávu ohsawa a čaj banča. 
  7. Používejte pouze přírodní, autentická ochucovadla, jako je miso, sójová omáčka, gomašó, tekka, umeboši apod. 
  8. Vařte podle sezóny, počasí a individuální konstituce. 
  9.  Praktikujte hluboké dýchání, zpěv nebo prozpěvování, ale ne těžká cvičení, jako je jogging. 
  10.  Pokud je člověk těžký a/nebo obézní, nechť si dává každý den saunu. Pokud je hubený, nechť si saunu dává obden. Suchá sauna je lepší než mokrá. 
  11. Pro alkalizaci krve a dalších tělesných tekutin se doporučuje studená sprcha. 
  12. Vařte na plynu místo elektřiny.
Celá ukázka z knihy: Kyseliny a zásady - Herman Aihara zde:

SOUVISEJÍCÍ:

 KYSELINY A ZÁSADY VE VÝŽIVĚ,K.Tepperwein - PRYČ S KYSELOSTÍ

 DESATERA Z MAKROBIOTIKY J. Průchové. Léčivá síla umebošek a misa:  http://galerielaska.blogspot.dk/2013/05/desatera-na-strankach-j-pruchove-svet.html

BÍLKOVINY A MASO 


                                
Šokující pravda o rakovině
...na konferenci v roce 1969 dr. Richard Day sdělil mimo jiné i toto: “V současné době jsme schopni vyléčit jakýkoliv typ rakoviny. Veškeré další informace k této věci naleznete v Rockefellerově nadaci.”
Více informací na:

Nekonvenčné metódy liečby a prevencie rakoviny:



                                 

RAKOVINA A PŘÍRODNÍ LÉČBA - Mia Weissová

http://slunecnyzivot.cz/2013/07/rakovina-a-prirodni-lecba/ 



RAKOVINA... - ANITRAM
Z knihy K. Tepperwein Čo ti chce povedať choroba
Alternatívna liečba rakoviny





Pokud kouříte a chcete přestat, 
ale stále se tohoto zlozvyku nemůžete zbavit, připravte si odvar
rojovníku bahenního a třezalky tečkované

odvar ze dvou stejných dílů rojovníku bahenního (1polévková lžíce) a třezalky tečkované (1 polévková lžíce na 800ml vody).
 Odvar vařte 20minut na mírném ohni, 3 hodiny ho nechte odstát a pak ho pijte jako čaj 
(každou sekundu můžete dolít horkou vodou.) Tento čaj je neobyčejně dobrý a voňavý.
 ( z knihy Schola vitae - A.Ignatenko)
(odkaz k dispozici níže)


http://www.uspesna-lecba.cz/zazracne-konopi/
Je neuvěřitelným zločinem proti lidskosti, že je rakovina označována za nevyléčitelnou nemoc. Zbytečně umírají tisíce a tisíce lidí i přes upřímnou snahu lékařů jim pomoci a někdo na tom hodně bohatne. pokud jako lékař budete léčit nepovoleným způsobem, přijdete o diplom. Někdo tu bohatne na lidském utrpení a na smrti. Každý kdo umře někomu chybí, ale ty kdo zatajují léky proti rakovině, tato věc příliš nezajímá. Zajímá je pouze jejich zisk. Dalším zločinem je démonizování konopí a jeho postavení mimo zákon. Po celá tisíciletí to byla a je léčivá rostlina. Kdy už se konečně v těchto oblastech něco změní k lepšímu? Je to všechno stejně absurdní, jako kdyby vás policie a soudy stíhali za to, že si pěstujete na zahrádce heřmánek. Bohužel dnes mnoho lidí věří lživé a účelově šířené propagandě a myslí si, že konopí je škodlivé. Opak je pravdou. Je to vynikající lék, jak můžete vidět nejen v níže publikovaném filmu - Run from Cure "Útěk před lékem". Důkazů je obrovské množství. Hledejte a naleznete a možná vaše poznání někomu zachrání život.
Více zde: http://www.uspesna-lecba.cz/zazracne-konopi/

 Léčba rakoviny konopným výtažkem

komentářů na blogu
2. srpna 2014 Vzpomínám si, probouzí každé ráno myslet, že to bude můj poslední den na Zemi, protože moji lékaři mi řekli, že se nedá nic dělat, aby mi zachránil život, ještě si pamatuji, jako by to bylo včera, ale vše, co je v minulosti, nyní, protože i byly rakoviny zdarma 4 v posledních 6 měsíců. Jsem tak rád, že jsem dostal 2. šanci žít a já dlužím kontaktovat: ricksimpsoncancercure01@gmail.com a svůj tým odborníků, kteří mi pomohli s konopným olejem, který vyléčit mou rakovinu. Ztratil jsem naději, ale Dr. Rick Simpson našel jsem naději a nakonec můj lék. Carey James, Toronto, Kanada

26. října 2014 Jedna z vecí, ktorá mi pomohla, keď toto všetko sa deje, prostredníctvom čítania posudky a úspechy tých, ktorí používali olej a vyliečiť boli a s dobrou strava. Teraz, že tento nádherný olej ma vyliečil, mám pocit, že je potrebné dať ostatným vedieť, ako dobre. Prosím, neváhajte a kontaktujte ma na dantemmato21@gmail.com, opýtať na čokoľvek Ak chcete viac informácií, alebo kontaktujte priamo na: phoenixtearsoil8@gmail.com i boli zakúpené olej z liekov. Ďakujem, Dante Amato

Lisa Hart řekl(a)...V září 2013, Alex byl diagnostikován s rakovinou terminálu, které se šíří z jeho mozku do plic a jater. on stal se tak špatně, že se unavený ho k tomu nejmenší úkolu; chodit po místnosti by se velké úsilí a všechen svůj dech. Byl jsem schopen se už nést svou situaci a já začnou klást otázky o rakovině v mém sousedství a pracovního místa, především Modlil jsem se, že Bůh by měl poslat uzdravení mému manželovi a přijmout smutek pryč od mé rodiny, jeden věrný večer můj soused který se nedávno přestěhoval do okolí za mnou přišel, že slyšela, že jsem byl položil otázku o rakovině a řekl mi o Rick Simpson konopného oleje, a jak to vyléčil její 9rok rakoviny prsu. Dala mi Rick Simpson telefonní číslo (+447024075089) okamžitě jsem mu zavolat a jeho odpověď mě uklidnil, dal mi svůj e-mail (ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com) na telefonu. Byla to velkou radost, že den a je to můj manžel záchranné anděl, jsem si objednal olej a obdržel jsem ho ten týden a následovala jeho pokyny a dal můj manžel Alex konopný olej. K Bohu sláva Alex je zcela rakovina zdarma a on je zdravý a silný teď, po kterém on oznámil, že on mohl dech dobře, nebyl zažívá žádné bolesti a cítil, jak dobré buňky v jeho těle se mluví o. o čtyři dny později náš rodinný lékař, Benson, hlášeny nebyly žádné známky ním mají nějaké potíže s dýcháním nebo problémy s fyzickými úkoly a rakovinou; Děkuji pane, Chvála Bohu můj manžel je živý s pomocí Božího služebníka Rick Simpson. Od 4.01.2015, Alex i nadále, aby bylo možné plně a hluboce dýchat. Jeho lékař údajně říká, že jeho játra je rakovina zdarma. Že nemá zdá se, že malé množství rakoviny v jeho játrech a plic znovu. Lékař se divit, účinnost konopného oleje. Alex a já věřím, že hlavní změny v jeho těle jsou z důvodu Ricka Simpsona konopného oleje práci. Samozřejmě nepopírám důležitou roli diety. (Alex příběh je ideálním příkladem toho, jak konopný olej léčivé zázraky často mají v těle.) Děkujeme Ricka Simpsona pro jeho zázračné léčbě konopného oleje

 Konopný olej od Dr. Rol

Maria Mendez řekl(a)...
15. června 2015Ahoj všichni,
Dávám výpověď o rakovině a jak můžete vyléčit rakovinu, pokud jste byla diagnostikována.
kontaktovat tento e-mail rolandsmithmedicalgroup@yahoo.com a získejte lék.
Tam je to oblíbený citát, který říká, že nemáte ceníte toho, co máte, dokud jej ztratíte.
Život sám je nejcitlivějším dar máme, a měli bychom udělat nejlépe žít naplno. dovolte mi začít tím, že představí sám.
Mé jméno je Maria Iliana Mendez Praha Česká republika a já jsem zde, aby svědectví a dávat naději těm, kteří si myslí, život je u konce, když jsou diagnostikovány s rakovinou.
Kdysi jsem byl trpí rakovinou, která byla potvrzena můj lékař, aby v etapě 4 (čtyři) a byl jsem řekl, tam byl malý nebo nic, co bych mohl udělat, změnit svou situaci, protože rakovina už pryč hluboko a já jsem byl už ne reagovat na ošetření. Všechny naděje byla ztracena ve mně a já všichni mohli myslet se těší na den, kdy jsem zemře.
To byl, dokud můj přítel mě dát do styku s Dr. Roland Roland Smith Medical Group. Věřte mi, nikdy jsem věděl, že život mi mohl dát druhou šanci, dokud jsem kontaktoval tento lékař, Roland Smith.
Objednal jsem si tento Konopný olej od Dr. Roland Smith a spolu s dobře veden poradenství Bojoval jsem tuto rakovinu a dnes jsem zpátky na nohy a dobře znovu a to vše díky Dr. Roland Smith Medical Group.
Vím, že existuje mnoho lidí tam venku, kdo má rakovinu, a kteří by milovali být vyléčen, stejně jako já. Nechci, aby to jen pro sebe, protože život je tak vzácný a nechat to být odpad z důvodu rakoviny, protože to má nyní všelék díky Roland Smith Medical Group.
kontaktujte Roland Smithovi ještě dnes a dostat vyléčen z rakoviny jakéhokoliv typu. Níže je kontaktní e-mail a webové stránky.

  

Výroba konopného výtažku –jednoduchá metoda Ricka Simpsona
Rick Simpson a Jindřich Bayer, 
fotografie Milan Romsy

Tyto informace jsou určeny pouze pro vzdělávací účely a rozhodně nejsou zamýšleny jako propagace užívání drog.
Jsou především určeny pacientům, kteří si chtějí připravit konopný výtažek pro léčbu svých zdravotních potíží. Cílem je zajistit jim maximální bezpečnost při případné přípravě konopného výtažku, dokud si jej nebudou moci pořídit oficiální cestou.

Při výrobě výtažku postupujte podle uvedených instrukcí a pečlivě dodržujte všechna bezpečnostní pravidla. Neneseme odpovědnost za případné zneužití uvedených informací.

 1.část: Léčba rakoviny konopným výtažkem by mohla stát pakatel, tvrdí Rick Simpson
2.část: Je opravdu možné vyléčit konopím rakovinu?

Jak jsem objevil lék proti rakovině - Příběh Ricka Simpsona


Olej získaný ze semena konopí obsahuje s pouze osmi objemovými procenty nejnižší podíl nežádoucích nasycených tuků. Konopný olej je jedním z nejcennějších olejů rostlinného původu, obsahuje až 80 % nenasycených mastných kyselin, které lidský organismus potřebuje k běžnému správnému fungování. Tyto mastné kyseliny se obecně nazývají esenciální (EMK) nebo omega-3 a omega-6 kyseliny – jsou to kyselina linolová a alfa-linolenová a vzácná GLA kyselina gama-linolenová. Esenciální se jim říká proto, že si je lidské tělo neumí samo vyrobit a musíme je přijímat z potravy nebo vstřebáváním. Konopný olej má ideální poměr těchto esenciálních omega kyselin 3:1.
Esenciální mastné kyseliny jsou životně důležité pro správnou funkci našeho organismu, protože slouží jako základní stavební kameny pro tvorbu endokanabinoidů. Tyto látky fungují v rámci endokanabinoidového systému, který udržuje rovnováhu ve všech životně důležitých systémech v našem organismu: příjem potravy, trávení a vyměšování, rozmnožování, regulace a ochrana nervového systému, skeleto-muskulární, endokrinní a kardiovaskulární funkce, spalování tuků a cukrů, imunita.
Endokanabinoidový regulační systém našemu organismu také pomáhá vyrovnávat se s fyziologickým, biochemickým i psychickým stresem, kterému je vystavován interakcí se svým okolím. Endokanabinoidy mají i pozitivní vliv na schopnost člověka učit se novým poznatkům a vyrovnávat se s nimi. Proto je pro správný vývoj mladého organismu nezbytně nutné zajistit dostatečný přísun esenciálních mastných kyselin.

V uplynulých 50 letech se změnil poměr mezi vitamíny, minerály a tuky v lidské stravě. Nejenže naše strava obsahuje až o 50 % méně ryb a vnitřností, tedy zdrojů nenasycených mastných kyselin, ale konzumací moderních jídel s vysokým obsahem ztužených tuků dochází k blokádě při jejich vstřebávání, což zpomaluje mozkovou činnost.




páter František Ferda byl český kněz a léčitel, který byl i na dálku schopen pomocí „informačního pole“ stanovit přesnou diagnózu pacienta, příčinu a vývoj jeho onemocnění, a zároveň vybrat nejvhodnější přírodní léky a postup léčby.



                               

Kurkumin zabíječ bakteriálních a virových patogenů

Jeden ze vstupů do těla je střevo. Pro ochranu střeva je velice vhodné využít kurkumin v denní dávce cca 500 mg, s cílem ochránit tělo před bakteriálními a virovými patogeny a chronickými nemocemi.

Kurkumin má silné antioxidační účinky, protinádorové a protizánětlivé účinky, snižuje hladinu cholesterolu a jeví se, že by mohl být navíc důležitým činitelem při léčení rakoviny tlustého střeva a prostaty.

Kurkumin je flavonoid, označovaný také jako CI přírodní žluť 3, kurkumová žluť, turmerova žluť nebo diferuloylmethan, vyskytuje se v koření zázvoru - kurkumy, jež tvoří jednu ze složek karí. A dlouhodobě se mu připisuje celá škála léčivých schopností. Již dřívější studie prokázaly, že kurkumin dokáže porazit rakovinné buňky uměle vytvořené v laboratoři, kladné výsledky byly zaznamenány také u léčby cévní mozkové příhody či demence.
Ing.Zdeněk Rozehnal

Více zde: http://www.uspesna-lecba.cz/co-se-vas-tyka/kurkumin-zabijec-bakterialnich-a-virovych-patogenu/

SOUVISEJÍCÍ:
Kurkuma - vyhledavač s tematickými odkazy - 1. zde

Zlatá bohyně – kurkuma je jedním z koření,

které by člověk měl znát a „žít s ním“

Jak používat kurkumu v medicíně, kosmetice, při podpoře imunity a celkového zdraví ? Tipy a recepty uvádí autor v knize o kurkumě.

Zajímavé kapitoly v knize o kurkumě

♦ kurkuma v ayurvedě a v historii, v medicíně,
♦ botanika a chemie, aromaterapie,
♦ kurkuma ke zkrášlování
♦ kurkuma jako první pomoc, kurkuma na bolest a záněty, výtečný antioxidant,
♦ kurkuma v kuchyni, koření života,
♦ recepty a příběhy,
♦ kurkuma a čakry, detoxikace, srdce a krev, dýchací systém, žaludek a střeva, ženský reproduktivní systém

kontakt pro objednání knihy:
Vladimír Mazal – Ájurvédské rodinné lázně v Českém ráji
www.ajurv.cz, mazal@ajurv.cz

                        

Zázvor dokáže selektivně zabíjet buňky rakoviny prsu

Nový výzkum zveřejněný v Journal of Biomedicine and Biotechnology zjistil, že "zázvor může být slibným kandidátem pro léčbu karcinomu prsu."
Nová studie byla provedena výzkumníky na katedře biologických věd přírodovědecké fakulty King Abdulaziz University v Saúdské Arábie. Vědci zjistili, že surový extrakt odvozený ze zázvoru (Zingiber officinale) inhibuje proliferaci buněk karcinomu prsu, aniž by výrazně ovlivňoval funkčnost nenádorových buněk prsu - velmi slibná vlastnost známá jako selektivní cytotoxicita, která nebyla nalezena u konvenční léčby.

Vědci zjistili, že zázvor je schopen pozitivně modulovat současně překvapivě široký rozsah molekulárních mechanismů při rozvoji rakoviny prsu.

Toto není první studie potvrzující protirakovinné účonu zázvoru proti rakovině prsu.  Ve skutečnosti bylo nedávno prokázáno, že sloučenina zázvoru známá jako gingerol má anti-metastatické vlastnosti u karcinomu prsu. Rovněž není protinádorová aktivita zázvoru omezena pouze na rakovinu prsu. Zázvor a jeho složky byly studovány pro inhibici následujících rakovin:

-rakovina konečníku a tlustého střeva
-rakovina jater
-rakovina plic
-melanom
-rakovina slinivky
-rakovina prostaty
-rakovina kůže

Zázvor je typický příklad léčby stravou - to znamená, že něco, co lze spolknou a co nás vyživuje, pomáhá zároveň zmírnit bolest a utrpení. Dnes je zázvor užíván jako pochoutka, koření a medicína stovkami kultur po celém světě. Moderní věda dnes potvrzuje, že zázvor má více než 100 zřetelných výhod pro zdraví. Je používán po tisíciletí.
Zdroj a odkaz na studie: http://themindunleashed.org/2014/08/new-research-shows-ginger-selectively-kills-breast-cancer-cells.html?utm_content=buffer51ff3&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

 http://bylinky.doktorka.cz/zazvor-dokaze-selektivne-zabijet-bunky-rakoviny-prsu/

Proč je heřmánkový čaj tak zdravý? 

je to způsobeno tím, že je velmi bohatým zdrojem silného protinádorového flavonoidu zvaného apigenin, jenž je jinak těžké získat z naší stravy (petržel, oregáno a celer jsou také dobré zdroje).
 CELÉ:http://bylinky.doktorka.cz/hermanek-proti-rakovine-depresi-i-diabetu-ii-stupne/

 

                                  

Moringa

       


Účinné látky:
Droga obsahuje aminokyseliny /tryptofan, lysin, histidin, serin, isoleucin, leucin, valin, alanin, aspartamová, glutamová,arginin, fenylalanin, cystin, methionin/, proteinové hydrolyzáty, karotenoidy a cukry.

Působení:
Droga má výraznou protivirovu aktivitu. Droga vykazuje protinádorovou aktivitu u epidermálních karcinomů nasofaryngu a leukemie. Dále má droga karminativní, stomachiský, kardiotonický, sedativní, stimulační a hepatoprotektivní. Droga působí velmi příznivě u revmatismu.
Užití:
Droga se používá u onemocnění jater svým antivirovým a hepatoprotektivním účinkem. Dále se používá u revmatických onemocnění. Příznivě působí na motilitu střev a nadýmání a hysterické stavy u epileptiků. Též se používá vnitřně jako prevence tvorby herpeszoster. Zevně se droga používá u onemocnění vlasů pro své regenerační vlastnosti.
CELÉ:






Royal Raymond Rife
 objevil shodou náhod techniku pro úspěšnou likvidaci původců nemocí s využitím rezonančních generátorů. 
Při pozorování živých bakterií a virů pod svým unikátním mikroskopem zjistil, že jednotlivé druhy mikroorganismů reagují na elektrické frekvenční pole a že dokonce někdy dojde k jejich zničení po velmi krátké době.

Rifeho seznam obsahoval naprosto přesné frekvence 15 různých bakterií a virů, které získal během svých dlouhých a velmi náročných výzkumů. Pomocí těchto frekvencí demonstroval před lékařskou komisí např. u 14 beznadějně nemocných pacientů s rakovinou účinky svého generátoru. Měl stoprocentní úspěch a všichni tito pacienti byli během cca. tří měsíců vyléčeni (více článek 1). Celá léčba spočívala zjednodušeně v tom, že pacienti byli třikrát týdně na tři minuty vystaveni záření rifeho generátoru s plazmovým zářičem, který přenášel bez fyzického kontaktu přesně nastavené frekvence. Tato fenomenální demonstrace uzdravení (pro tehdejší medicínu) nevyléčitelných pacientů byla ovšem paradoxně začátkem konce jeho kariéry. Byl po mnoho let perzekuován, několikrát uvězněn a přes nepochybné úspěchy jeho absolutně nové metody nedošlo k masovému rozšíření těchto generátorů a k pokračování výzkumu. Každému přemýšlivému člověku je jasné, kdo na zastavení této léčby měl největší zájem... Rife zemřel opuštěn ve věku 83 let (!) na předávkování kombinace barbiturátů a alkoholu v naprostém zapomění. Tajemství jeho přesných frekvencí, které údajně dokázaly zvrátit i poslední stadia rakoviny, najdou snad opět cestu k těm, co je nejvíce potřebují - k nemocným lidem.


SOUVISEJÍCÍ:






Vyrobte si liek na rakovinu – koniec priemyslu smrti 

Dr Johanna Budwigová , nemecká fyzička , farmakoložka a biochemička , na základe svojich objavov týkajúcich sa role nenasýtených mastných kyselín vo fungovaní ľudského imunitného systému vyliečila tisíce pacientov . 
Mnohí z nich boli v poslednom štádiu rakoviny a mali pred sebou podľa odhadu lekárov len týždne života . 
Zázračným ” liečivom ” sú ” obyčajné ” potraviny ako tvaroh , ľanový olej a šampanské .
 Dr Budwigová bola za tieto svoje objavy sedemkrát nominovaná na Nobelovu cenu . 
Jej metóda zachraňuje ( nielen ) onkologických pacientov aj dnes.
CELÉ:



Rakovina - ZAKÁZANÉ LÉKY! (dokument) 
Rakovina je rostoucí celosvětová epidemie se šokujícími statistikami. V minulém století se objevilo několik účinných léků, které dokázaly vyléčit rakovinu. Oficiální lékařské zřízení se však očividně nesnaží tyto alternatvní přírodní medicíny a léčby rakoviny zkoumat. Ale naopak pronásleduje jejich tvůrce a zakazuje jejich používání. Povoluje užívat jediné "léčby" schválené v posledních desetiletích - operaci, chemoterapii a ozařování.
aktualizoaný odkaz - 6.9.2015- https://www.youtube.com/watch?v=ElHvvn0B54A




DALŠÍ INSPIRATIVNÍ VIDEA



...K hlavním propagátorům užívání vysokých dávek vitamínu C patřil například dvojnásobný držitel Nobelovy ceny Linus Pauling
Tvrdil, že vitamín C je lékem na všechno 
- od nachlazení po rakovinu.
Na sklonku svého dlouhého života (dožil se devadesáti tří let) užíval denně dávky 12 000 mg vitamínu C a toto množství dokonce zvyšoval na 40 000 mg v době, kdy u sebe pozoroval příznaky nachlazení (doporučená denní dávka je v EU 60 mg).



SOUVISEJÍCÍ:
Novinka v léčbě rakoviny v Česku: Infuze vitamínu C
Vysoké dávky vitamínu C aplikované přímo do žíly jsou novým způsobem léčby rakoviny a dalších onemocnění v České republice. 

Léčbu už poskytují některá onkologická centra, část onkologů ale vyčkává, až klinické studie potvrdí její přínos definitivně. 

Použití infuzí vitamínu C schválil lékový ústav.


RAKYTNÍK REŠETLIAKOVÝ
Rastlina budúcnosti, tak sa nazýva rakytník rešetliakový, ktorý niekedy označujú ako citrónovník severu, pretože obsahuje vysoký podiel vitamínu C. Jediná oranžová bobuľka obsahuje odporúčanú dennú dávku vitamínu C!
CELÉ:

SOUVISEJÍCÍ:
Hippophae rhamnoides - rakytník řešetlákový (rakytník úzkolistý)

LÉČITELSTVÍ:
Užívají se plody (Hippophae fructus), olej (Hippophae oleum) i listy včetně menších větviček(Hippophae folium et stipites).

Plody obsahují asi 7 % oleje, cukry, organické kyseliny, pektiny, třísloviny, významné množství vitaminu C, vitaminy skupiny B, flavonoidy, vitaminy A, D, F, K a flavonoid rutin (vitamin P) a další biologicky aktivní látky. V ostatních částech rostliny je složení obsahových látek podobné, ale vše je v menším množství. V oleji je přítomno vysoké množstvá vitaminů a dále zejména alkaloid hippophein, ze kterého vzniká biologicky aktivní amin serotonin, jenž má účinky antidepresivní a protinádorové.

Rakytníkový olej napomáhá při regeneraci pokožky po popáleninách a omrzlinách i při některých kožních chorobách. Dále tlumí bolest, urychluje hojení ran, brán vnitřně napomáhá při vředech, střevních zánětech a působí i antiskleroticky. Vkapáván do oka (1 kapka 2x denně) léčí oční záněty nebo tlumí podráždění oka (např. po spadnutí smítka).

Ostatní části rakytníku jsou zdrojem vysokého obsahu nejrůznější vitaminů, posilují imunitní systém, působí jako tonikum, hojí sliznice, rozpouští hleny, napomáhají při léčbě potíží plicních, jaterních i kloubních, posilují oddolnost proti stresu a zbavují organizmus škodlivých zplodin látkové výměny (např. při revmatismu apod.).

Olej se podává 4x denně po malých lžičkách, v případě zevního použití 1x až 3x denně. Plody se užívají nejčastěji po usušení a rozemletí ve formě prášku 3x denně 1 čajová lžička. Z listů a kůry se připravuje nálev, jenž se pije 2x denně po šálku. Možná je i aplikace ve formě tinktury, která se podává 2x až 4x denně po 20 až 40 kapkách. Oblíbenou formou je rovněž rakytníkový sirup. Celá terapie rakytníkem by měla trvat zhruba 4 až 6 týdnů.
CELÉ:


Vlaštovičník Větší
vlaštovičníkový produkt UKRAIN

Navzdory mnoha úspěchům s vlaštovičníkovým produktem UKRAIN zůstává Dr. Nowicky realistický:„(Ukrain) nemůže pomoci každému. Nemá stejně dobrý účinek u všech forem rakoviny a ne každý člověk na přípravek zareaguje“. Nowicky není muž mnoha slov. Chce pomáhat lidem trpícím rakovinou a na všechny diskuse o účinnosti svého protirakovinného přípravku prostě odpovídá:„Vyzkoušejte to.“

Aktuálně počátkem roku 2015 převládá názor, že Ukrain nepomáhal, navíc Dr. Novicky pak nabízel v roce 2014 alespoň prošlá zbývající balení Ukrainu, protože čerstvé již nesmí vyrábět. Proto klesla spolehlivost účinku. Přesto, v naší zemi za celou éru Ukrainu, od kdy byl u nás představen, došlo minimálně k několika uzdravením. Ukvapené nadšení, vzplanutí, a stejně rychlé vychladnutí, toje v naší zemi typické. My ale nebudeme splašení, naopak budeme na této stránce dále sledovat celkový vývoj léku Ukrain, když už jsme stránky postavili a zainvestovali :-) Protože jestliže pomohl Ukrain alespoň pár lidem, i to je zázrak.
http://www.ukrain.cz/video.html

                         

 U nás se vlaštovičník nesbírá, v lékárně ho nekoupíte a málokterý bylinkář se odváží ho doporučit. Známé je jen použití na bradavice. V tomto článku jsou shrnuty zkušenosti ruských bylinkářů. Aien


Vlaštovičník v homeopatii 
Vlaštovičník se v homeopatii často používá při onemocnění jater, které se špatně diagnostikuje, symptomy jsou tyto: člověk špatně snáší chladné počasí, v teplém se hned cítí lépe, nechuť k studenému pití a masu, chuť na horkou kávu. V několika málo případech homeopati předepisují vlaštovičník na tyto nemoci: pneumonie, zánět pohrudnice, podagra (pakostnice), bolení hlavy provázené závratí a všeobecnou slabostí, rakovina žaludku a jater.
Vlaštovičníkem lze léčit nemoci žaludku, nosohltan, ničit bradavice a mnoho jiného.
Vlaštovičník (rusky čistotel) se nazývá lidově „vlaštovčí bylinka“, říká se, že jeho šťávou léčí vlaštovky oči malých vlaštoviček. Vlaštovičník vyráží brzy na jaře , s příletem prvních vlaštovek.

Léčení rakoviny vlaštovičníkem:

Bylinkáři tvrdí, že se jím dá léčit dobře rakovina, ale jen v raných stadiích. Pokud se objeví metastázy je pravděpodobnost malá, ale občas se dějí zázraky.

Výtažek z vlaštovičníku pro tyto účely se dělá takto: 
1 pol.lžíce suchého rozmělněného vlaštovičníku (rostliny) zalít horkou vodou (v termosce), nechat stát 1-1,5 hodiny, potom hned přecedit a užívat 1-2 pol.lžíce 3x denně 20-30 minut před jídlem.
Tento nápoj se užívá při rakovině vnitřních orgánů, rakovině kůže a polypech v konečníku. 

Větší efekt bude dosažen při současném použití šťávy z vlaštovičníku z vnějšku (kůže, klyzma konečníku).

Vlaštovičníková mast
Vezmete: 2/10 prášku sušeného vlaštovičníku, 1/10 lanolinu, 7/10 vazelíny-řádně promíchat. 
Používá se na rakovinu kůže, mazat 2-3x denně.

Tato mast se dá použít i na léčení mozolů, bradavic, papilomů, kandilomů (to neumím přeložit), lupénky, ekzémů, tuberkulózy kůže.

Pro prevenci rozrůstání nádorů (pozn.překl.nebo vůbec vzniku nádorů?) se dá užívat směs vlaštovičníku, měsíčku a kopřivy, ve stejném poměru, 
dobře rozmělnit a 1 pol.lžíci směsi zalít sklenicí vřelé vody (1/4 l) v termosce.Polovina se vypije ráno nalačno a druhá polovina večer před večeří.

Сo obsahuje vlaštovičník
V bylině jsou obsaženy alkaloidy jako chelidonin, sangvinarin a podobně. Také je vlaštovičník bohatý na karoten, kyselinu askorbovou, flavonoidy, saponiny, hořčiny, organické kyseliny jako jablečná, citronová, jantarová.
Ve vlaštovičníku je také chelidonin, který má podobný účinek jako morfium, je dobrým místním anestetikem. 
Je známo, že zvířatům (která se ho nažerou) způsobuje ochrnutí (křeče) a potom následuje úplná paralýza nervového systému. K velmi silným křečím může vést předávkování, proto je nutné přesně dodržovat dávkování.

Podobné důsledky může způsobit i sangvinarin. Ten navíc zvyšuje aktivitu střev a slinění, také má anestetické účinky.

Jak vyplývá z mnoha výzkumů, má vlaštovičník tyto základní vlastnosti: je spasmolytický, protizánětlivý, žlučopudný.

Obsažené alkaloidy mají největší farmakologickou účinnost. Například chelidonin má silný uklidňující a anestetický účinek.Tento alkaloid má spasmolytický vliv na hladké svaly, snižuje tlak a zpomaluje tep.
Další alkaloid má zase opačné účinky: způsobuje křeče a místní znecitlivění.
Vlaštovičník dále obsahuje alkaloid protolin, který snižuje citlivost (vzrušivost) neurovegetativního systému, zvyšuje tonus hladkých svalů. Alkaloid cheleritrin způsobuje silné místní podráždění.

Extrakt (výluh) z vlaštovičníku


Extrakt (výluh) z vlaštovičníku se dělá buď lihový nebo vodní. Příprava vodního výluhu:

1 pol. lžíce suché rostliny (drcené) , ¼ l vřelé vody-nechat stát přikryté pokličkou 30-40 min.Potom přecedit a vypít 2/3 sklenky 15 minut před jídlem. 
Tento výluh se používá na normalizaci funkce jater.
(pozn. překl.: zdá se mi to moc silné. Jeden můj známý léčitel z Trenčína radí na čištění jater toto:
do šálku dát lístek suchého vlaštovičníku, zalít 1dcl vařící vody a nechat luhovat dokud voda trochu zežloutne, hned scedit ochladit a vypít nalačno ráno. Toto dělat 10 dní, pak 10 dní pauza, 
takto 3 kůry-3x po 10 dnech pití. Vyzkoušené osobně)

Příprava lihového výluhu:

Do sklenice : naplníme do poloviny drcenou suchou rostlinou nebo naplníme celou sklenici čerstvou řezanou rostlinou a zalijeme vodkou nebo lihem (50%). Zaděláme víčkem a necháme louhovat dva týdny. Pak scedíme (pozn.překl.: a přefiltrujeme přes kávový filtr) a skladujeme v chladnu (lednička?). Je nutné upozornit, že tento výluh je velmi silný a používat se musí začít z malinkých dávek (několik kapek) a dávku opatrně zvyšovat. Většinou se užívá před jídlem.

Účinek: normální chuť k jídlu, klidný , zdravý spánek, uklidnění nervového systému. Používá se 7 dní, pak dva dni přestávka. V sedmi dnech užívání se doporučuje sníst denně lžíci strouhané mrkve,

Šťáva z vlaštovičníku
První způsob::čerstvá stébla s květy délky 15 cm, umeleme v mlýnku na maso , vytlačíme šťávu (pozn.překl.: v gáze, nebo použijeme odšťavovač) @ a dáme na tři dni do ledničky, pak se přecedí přes gázu a nalít do čisté sklenice, kterou zakryjeme víčkem s dírkami (kvůli odvedení plynů) a necháme kvasit (fermentovat). Asi za tři týdny přestane kvasit. Skladuje se v ledničce až do další sezóny (je to zásoba na zimu).

Druhý způsob: stejná příprava jako v prvním případě až po @, pak přidáme na 1l šťávy ½ l vodky nebo ¼ l stoprocentního lihu.

Šťáva z vlaštovičníku je velmi užitečná, dá se jí vyléčit až 250 druhů kožních a jiných chorob.

Odvar z vlaštovičníku

Připravuje se takto : do emailového hrnce dáme čerstvou nebo lépe sušenou rostlinu (na kousky), zalije se vodou a na slabém ohni se přivede k varu. Pak se nechá 15 minut luhovat a přecedí se.

Také je možno 1 čaj.lžičku zalít ¼ l vřelé vody.

Odvar dobře pomáhá při nemocích jater, žlučníku, dvanácterníku a močového měchýře.
Výstraha!Bylina vlaštovičník je krajně jedovatá! Pasoucí se zvířata ji nikdy nežerou.Působí paralýzu celého nervového systému (když ho spasou), účinky jsou podobné morfinu.Proto je nutné být při užívání krajně opatrný a užívat ho v malých dávkách s dalšími bylinami.
Může způsobit silné podráždění a zánět trávicího traktu a také snížit tlak v artériích. Při předávkování nebo otravě vlaštovičníkem se projevují tyto symptomy: silná žízeň, bolení hlavy, žaludku, nevolnost, zvracení, dávení, průjem, točení hlavy, v těžkých případech také ztráta vědomí nebo halucinace. Je to způsobeno velkým množstvím alkaloidů v rostlině.
Pokud jste se už otrávili, je nutno okamžitě vypláchnout žaludek a jít k lékaři.
Vlaštovičník se nesmí používat :pro léčení dětí, těhotných a kojících žen.
Mladému organizmu může způsobit nenapravitelné škody!
Nesmí ho používat epileptici (může vyvolat záchvat), při psychických chorobách, zvláště ne při psychóze.
Dále je zakázán astmatikům, při stenokardii, srdeční nedostatečnosti, a při různých neurologických nemocech.
Při užívání šťávy na kůži nesmí přijít do podrážděných míst, může způsobit silný zánět.
Při vnitřním použití se může objevit zácpa nebo disbakterióza, protože šťáva z vlaštovičníku může ničit mikrofóru střeva.
Proti tomu je starý recept: ohřát mléko aby mělo tělesnou teplotu, rozpustit v něm kousek másla a udělat klyzma (300ml mléka a 30g másla)
dělá se dvakrát denně (po dva až tři týdny)-podle potřeby. Při aplikaci klyzmatu člověk leží mírně hlavou níž než má žaludek
Poznámka překladatele: U nás se vlaštovičník nesbírá, v lékárně ho nekoupíte a málokterý bylinkář se odváží ho doporučit. Známé je jen použití na bradavice. V tomto článku jsou shrnuty zkušenosti ruských bylinkářů. Dávkování se mi zdá být moc silné , doporučuji zmenšit dávkování na polovinu, taky dlouhé louhování bych zkrátila na pět minut. Dlouhým louhováním a hlavně stáním se zvyšuje toxicita, takže bych to nedávala do termosky, ale vařila pokaždé čerstvé. Na ekzémy používám toto: vlaštovičník (čerstvou rostlinu) nakrájím, dám do 0,7 l sklenice, zaliji nejlepším olivovým olejem, zavíčkuji a tři týdny louhuji, denně protřepat, pak scedit a mazat co nejčastěji. Je to dobré i na lupenku. Kromě toho se tímto olejem namažu, když jdu na houby, odpuzuje totiž klíšťata.

Jestli si to čte nějaký feťák a rozzářili se mu očka při zmínce o halucinacích, doporučuji mu, aby si zvolil méně bolestivý způsob odchodu z tohoto světa a na vlaštovičník zapomněl. Třeba skok z mostu. Ostatní varuji před předávkováním! Buďte krajně opatrní, velká účinnost je podmíněna právě vysokou toxicitou.

Překlad Aien
Diskusní téma: Vlaštovičník Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/vlastovicnik/



Toto není vlaštovičník! Je to mochna husí.




Toto je vlaštovičník

Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/vlastovicnik/

SOUVISEJÍCÍ:

Chelidonium majus - vlaštovičník větší
zdroj:
JEDY:
V mléce obsahuje okolo 20 různých alkaloidů, z nichž nejvýznamnější je chelidonin, jehož účinek se blíží účinku morfinu. Z dalších alkaloidů je přítomen např. homochelidonin, protopin, allokryptopin, sanguinarin, chelerythrin, methoxychelidonin, berberin, oxychelidonin, spartein a další. Celkem obsahuje mléko 1 až 4 % alkaloidů, v usušené nati je přítomno asi 0,4% chelidoninu a dále kyselina chelidonová, jablečná, citrónová a jantarová, trochu silice a kyseliny nikotinové. Dále jsou přítomny flavonoidy, aminy a enzymy.
Hlavními toxickými látkami jsou chelidonin a homochelidonin, které působí tlumivě na centrální nervový systém, uvolňují křeče hladkého svalstva a působí mírně anesteticky. Sanguinarin působí zpočátku slabě narkoticky, později vyvolává křeče, dráždí střevní peristaltiku, zvyšuje sekreci slin, zevně vyvolává po přechodném pálení znecitlivění kůže. Berberin způsobuje zpočátku podráždění dechu, později jeho ochrnutí a smrt, další alkaloidy se řadí meze křečové jedy způsobující ve velkých dávkách centrální ochrnutí a zástavu dechu.
Po požité vlaštovičníkového mléka se objevuje podráždění sliznic nebo pokožky, mohou se objevit puchýře, dále se otrava projevuje škrábáním v krku, zvracením, krvavým průjmem a močí.
LÉČITELSTVÍ:
Obsahové látky viz. předchozí odstavec.
Sbírá se nať (Herba cheledonii) a to na počátku květu (duben až červen) nebo oddenek i s kořeny (Radix cheledonii). Nať se seřezává asi 10 cm nad zemí a suší se při teplotě do 35 °C. Usušenou drogu je nutno chránit před světlem a občas je dobré ji dosušovat, neboť snadno plesniví. Oddenek s kořeny se sbírá na podzim, kdy obsahuje nejvíce účinných látek. Suší se co možná nejrychleji, nejlépe umělým teplem do 75 °C.
Droga působí fytoncidně, sedativně, uvolňuje křečovité bolesti, roztahuje cévy, prohlubuje srdeční činnost, uvolňuje křeče bronchů a střev, zvyšuje tvorbu žluči, působí antibioticky, tlumí dráždivý kašel, preventivně působí antiastmaticky, tlumí křeče v močovém ústrojí, snižuje bušení srdce, reguluje menstruaci, zevně působí na mikrobiální ekzémy, na špatně se hojící nebo hnisavé rány, na bércové vředy. Byla prokázána i cytostatická účinnost některých alkaloidů (zejména na rakovinu kůže), pro vysokou toxicitu je však využití této vlastnosti takřka vyloučené.
Droga se nejčastěji podává ve formě tinktury, kterou lze poměrně dobře dávkovat, což je vzhledem k jedovatosti vlaštovičníku velmi důležité. V žádném případě by se však vlaštovičníku nemělo užívat bez dozoru odborníka, jako bezpečná se jeví snad jen aplikace mléka na bradavice (pokud jste si ale jisti, že jde skutečně o bradavice a ne např. o mateřské znaménko, na které se vlaštovičníkem nesmí působit!). Koupele v silnějším vlaštovičníkovém odvaru se osvědčily při plísní postižených nohou (koupel trvá 10 až 14 min., bere se 1x až 2x denně).

                            

 KAPSAICIN,BETAIN,IZOTHIOKYANÁTY,

Totální protirakovinná kůra a bonus o pivě
Už v r. 1938 publikoval Kunstmann zprávu o úspěšném léčení leukémie šťávou z červené řepy. Podobné zprávy se sporadicky obejvovaly v padesátých a šedesátých letech, aniž by vzbudily valnou pozornost. Dr. Toshiki z institutu v Cintimaci, který se intenzivně zabýval výzkumem vlastností kombinace betainu s kyselinou askorbovou, vysvětluje údajný cyklostatický účinek tím, že přírodní povrchově aktivní alkaloid betain podporuje dopravu kyseliny askorbové do buněk, přednostně prý do buněk novotvarů. Kombinace vitaminu C a extraktu z červené řepy je věc tak prozaická, ba až triviální, že ji zatím většina odborníků ignoruje. Asi se jim nezdá, že by to měl být ten dlouho hledaný prostředek proti rakovině, na jehož výzkum se už vynaložilo tolik miliard.
CELÉ:

 

KYSELINA ELlAGOVÁ
 MALINY, JAHODY, OSTRUŽINY, BRUSINKY, GRANÁTOVÉ JABLKO


Najbohatším prírodným zdrojom kyseliny elagovej patriacej po chemickej stránke medzi fenolové kyseliny, je predovšetkým bobuľovité ovocie. 
V najvyššej koncentrácii ju obsahujú maliny, jahody, hrozno, brusnice, 
z ďalších druhov vlašské orechy a granátové jablká. 
Jej obsah v jednotlivých častiach ovocia výrazne kolíše (napr. v malinách je v zrnkách až 87,5% , zatiaľ čo v dužine len okolo 12%.). Aj technologické postupy do konečných produktov majú za následok jej značnú redukciu ‒ v malinách a jahodách už aj uchovávanie pri teplote -20 oC spôsobuje úbytok až o 40 %.
V organizme je kyselina elagová metabolizovaná pôsobením bakteriálnej črevnej mikroflóry v tenkom čreve. Spolu s metabolitmi sa následne koncentruje predovšetkým v pľúcnom tkanive a v pečeni. Z organizmu sa vylučuje močom a stolicou.
Výskumy potvrdzujú, že kyselina elagová má významné antioxidačné, protinádorové, antimutagénne vlastnosti a vykazuje aj protizápalové pôsobenie. Protirakovinové účinky sa pripisujú predovšetkým schopnosti preventívne eliminovať tzv. voľné radikály a inaktivovať kancerogény...

KYSELINA ELLAGOVÁ

PROTINÁDOROVÉ,ANTIOXIDAČNÍ VLASTNOSTI

A VÝSKYT V PŘÍRODĚ,


TRIPHALA - AMALAKI,BIBHITAKI,HARIKATI

(směs známá v tradiční indické medicíně)

ROJOVNÍKOVÝ ČAJ
CELÉ ZDE:



Emblica officinalis - Amalaki

                  MUDr.Kristíny Nolpi Léčení živou stravou


...Po dlouhém váhání (doktory jsem po zážitku ve Vojenské nemocnici nemohl ani vidět) došlo na návštěvu lékaře a proběhlo vyšetření, které mé obavy pouze posílilo. Lékař konstatoval rozsáhlý nález na žaludku a dvanácterníku, doporučil neodkladnou operaci, jejíž termín jsem se měl dozvědět na příští návštěvě. Na můj dotaz ohledně možnosti onkologického problému odpověděl vyhýbavě, že se to nedá s jistotou určit a mě tuhla krev v žilách. Odcházel jsem z ordinace s úplně vypnutým mozkem a všude kolem byla cítit smrt. Představa operace s nejasným výsledkem v podmínkách okresní socialistické nemocnice, byla pro mě natolik nepřijatelná, že jediné uvažování jsem zaměřil na alternativní léčbu, ke které v té době nebyl snadný přístup, což se dosud příliš nezměnilo. Již po týdnu intenzivního čtení šarlatánské pokoutně šířené literatury jsem narazil na knížečku od MUDr.Kristíny Nolpi Léčení živou stravou. Zde popisuje, jak se již v roce 1948 za pouhé tři měsíce vyléčila pouze stravou z jednoznačně diagnostikované onkologie prsu. Řekl jsem si, mohla ona, můžu i já. Při návštěvě u lékaře jsem termín operace razantně odmítl a řekl, že za tři měsíce snad neumřu, tak přijdu na kontrolu. Naštvaný lékař mě varoval, řekl za nic neručím a já odpověděl, že jsem svéprávný a je to mé nezvratné rozhodnutí.



Tušení světla
Další dny znamenaly zásadní zlom mého života. Začal jsem hladovkou o vodě a zeleninové šťávě. Dnes již vím, že ne nejlépe, ale i tak krvácení a problémy zmizely již třetí den. To mě natolik posílilo v mém přesvědčení, že zkoumat jakou to mám vlastně chorobu se jevilo zcela nesmyslné. Postupně jsem přešel na zeleninu a klíčenou pšenici (také ne nejlépe) a ztrácel váhu neuvěřitelně rychle. Za tři měsíce jsem zhubl téměř o 40 kg, získal svou váhu z 18ti let, všichni okolo mě se domnívali, že již brzo umřu a obtěžovali mě dotazy o mé chorobě, ale já měl jiný pocit a moje důvěra v moji léčbu stále rostla. Zahodil jsem staré oblečení, do kterého bych se vešel téměř dvakrát, do schodů na úřadě jsem běhal tři patra na jeden nádech, téměř jsem nemusel spát, žádná únava, stálá chuť na sex, kompletní ztráta příznaků všech onemocnění včetně hemeroidů a bolestí v kloubech. Pak následovala dohodnutá návštěva u lékaře. Ten se zděsil, jak jsem strašně zhubnul, ale já se vyšetření nebál. Nějaký vnitřní pocit mě říkal, že jsem zcela zdráv. Vyšetření to potvrdilo a lékař kroutil nechápavě hlavou, jak je to možné a stále porovnával snímky. Pak jsem mu popsal moji léčbu, řekl mi "jste blázen", ale to mě nevadilo. Lepší zdravý blázen, než normální mrtvola. Odcházel jsem s pocitem všemohoucího a vše okolo mě vonělo životem. Po krátké době jsem z úřadu odešel a začal soukromně podnikat, nejprve u JZD Jílové, od roku 1989 jako fyzická osoba a později s.r.o.
ZDROJ:

Stránky pro pevné zdraví a život bez nemocí:


List
http://zdravi-az.cz/index.php
Tyto stránky mají za cíl pokud možno srozumitelnou formou seznámit čtenáře se širokým spektrem dopadů špatných stravovacích návyků, uspěchaného života, civilizačních a jiných vlivů, na naše zdraví a vývoj civilizačních chorob. Zároveň zde naleznete návody a doporučení, jak lze tyto nepříznivé faktory do značné míry eliminovat a zachovat si pevné zdraví do vysokého věku, případně jak se chovat pokud choroba již vznikla, jak ji odstranit a nebo alespoň zásadním způsobem omezit její dopady na kvalitu života.
KONTAKT,KONZULTACE,web: ZDRAVÍ A-Z:

      

Bylinky z Peru V. - Lapacho neboli čaj Inků

Lékař Dr. Paulo Martin, který byl pověřen výzkumem lidového léčitelství Indiánů v Jižní Americe, podal zprávu o tom, že Indiáni z kmene Callawaya používají lýko stromu lapacho úspěšně k léčbě rakoviny a také při terapii četných jiných nemocí. Substance obsažená v kůře stromu byla nazvána Lapachol a skutečně vykazuje protinádorový účinek.

O lapachu ...

V lesích v Brazílii, Bolívii, Peru, severní Argentině a Paraguaji, ale také v Africe, roste strom z rodu Bignoniaceaen - lapacho (Tecome Lapacho). Jeho lýko (vrstva tkání mezi kůrou a dřevem kmenu) dalo vzniknout legendárnímu čaji či pokladu Inků. To, co Inkové již věděli odedávna, bylo vědci nyní potvrzeno.
Kůra lapacha je Evropanům známa již od dob Vikingů. To oni se na svých cestách seznámili s účinky lapacha a dopravili kůru do Evropy. Proto se tradují i takové zvěsti, že se jeden z ruských carů dožil neuvěřitelných 130 let právě díky každodennímu pití odvaru z lapacha. Písemná zmínka o lapachu existuje již z roku 1305, v zápiscích mnicha z makedonského kláštera - proto víme, že již v té době bylo v Evropě a dokonce i v Orientu lapacho používáno k léčení nejrůznějších zdravotních problémů.
Existuje několik desítek botanicky příbuzných druhů stromů, které se v oblasti And dožívají stáří až 700 let. Nicméně červená vnitřní kůra s léčivými účinky se získává jen z odrůd Lapacho Colorado a Lapacho Morado, ze kterých se získávají tak zvaná červená lapacha. Květy jihoamerických tropických stromů jsou masožravé, živí se hmyzem. Tím se odlišují od svých afrických příbuzných, u nichž nebyl zjištěn významnější léčebný efekt. 

Tabebuia sp. (Lapacho)

Jde o strom rozšířený v různých oblastech. Používá se několik druhů – T. impetiginosa, T. serratifolia, T. avellanedae. Používá se především kůra.
Kůra obsahuje především fenolické, iridoidní, fenylethanoidní, lignanové a isokumarínové glykosidy, naftochinony (lapachol a jeho cyklický produkt beta-lapachon) a cyklopentenové dialdehydy.1,2,3,4,5,6
Terapeutické použití je velmi široké. Byla provedena řada studií zkoumajících účinky extraktů nebo izolovaných látek na růst a metabolismus některých nádorových buněk. Studie z roku 2002 zkoumala vliv beta lapachonu na buňky lidského mnohonásobného myelomu. Beta lapachon vykázal signifikantní cytotoxický účinek na buňky mnohonásobného myelomu, periferní mononukleáry a stromální buňky kostní dřeně byly relativně resistentní. Měření ukázala, že interleukin 6 nechránil buňky mnohonásobného myelomu před beta lapachonem indukovanou apoptózou. Beta lapachon dále redukoval proliferaci buněk mnohonásobného myelomu.7
Další studie z roku 2005 ukázala, že nádorové buňky (ve studii byly použity FsaII buňky u C3H myší) jsou citlivější na působení beta lapachonu, pokud byly před jeho použitím ozářeny. Ozáření způsobilo dlouhotrvající vzestup aktivity NAD(P)H chinon oxidoreduktázy, a citlivost nádorových buněk byla závislá na aktivitě sledovaného enzymu. Pokud byl nejdřív použit beta lapachon, a buňky byly ozářeny následně, nebyl účinek tak výrazný. Kombinace ozáření a následné léčby beta lapachonem byla mnohem účinnější.8 Studie publikovaná v květnu 2006 dospěla ke stejným výsledkům za použití lidských nádorových buněk karcinomu prostaty.9
Mechanismus účinku beta lapachonu na inhibici růstu buněk karcinomu prostaty zkoumala studie z roku 2003. Bylo zjištěno, že inhibice proliferace buněk je způsobena jednak indukcí apoptózy (což bylo potvrzeno pozorováním morfologických změn a štěpením proteinu poly-ADP-ribóza-polymerázy), jednak zastavením progrese buněčného cyklu v G1 fázi (potvrzeno cytometrickou analýzou). Účinek byl spojen s poklesem fosforylace proteinu retinoblastomu (pRB) a zvýšením jeho vazby. Beta lapachon dále snížil aktivity cyklin-dependentních kináz (Cdks) a cyklin-E-asociované kinázy bez změny jejich exprese.10 Obdobný mechanismus – indukce apoptózy, pokles hladin proteinu poly-ADP-ribóza-polymerázy a ovlivnění dalších proteinů – byl pozorován v jiné studii z roku 2003, tentokrát byly ke studiu použity buňky HCT-116 karcinomu tlustého střeva.11
Účinek beta lapachonu na buňky karcinomu prostaty byl opakovaně studován v roce 2005. Opět se potvrdila indukce apoptózy způsobená beta lapacholem, dále bylo zjištěno, že beta lapachol snižuje hladiny cyklooxygenáza-2-mRNA a expresi proteinů, ale neovlivňuje hladiny cykooxygenázy 1. Toto zjištění souviselo s poklesem syntézy prostaglandinu E2. Beta lapachon dále znatelně inhiboval aktivitu telomerázy v závislosti na dávce. Exprese lidské telomeráza reverzní transkriptázy byla snížena.12 Stejný mechanismus účinku byl pozorován u buněk karcinomu plic.13
Známý je i antibakteriální účinek kůry, respektive extraktů. Jedna studie z roku 2006 zkoumala antibakteriální aktivitu látek izolovaných z kůry vůči Helicobacteru pylori. Účinek byl srovnáván se standardními léčivy – amoxicilinem, metronidazolem a tetracyklinem. Spektroskopickou analýzou byly určeny izolované látky - 2-(hydroxymethyl)anthrachinon, anthrachinon-2-karboxylová kyselina a 2-hydroxy-3-(3-methyl-2-butenyl)-1,4-naftochinon (lapachol). Nejsilnější aktivitu vůči Helicobacteru vykazoval 2-(hydroxymethyl)anthrachinon, ostatní sloučeniny byly méně účinné.14
Další studie zkoumala antibakteriální aktivitu beta lapachonu, 3-hydroxy-beta-N-lapachonu a alfa lapachonu na methicilin resistentní Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis a Staphylococcus haemolyticus. Antibakteriální aktivita byla prokázána, nebyl ale pozorován baktericidní účinek.15
Zajímavá studie byla provedena v roce 2005. Byla zkoumána aktivita antrachinon-2-karboxylové kyseliny a lapacholu vůči 10 lidským střevním bakteriím. Jako standard sloužil chloramfenikol a tetracyklin. Antrachinon-2-karboxylová kyselina vykázala velmi silnou inhibiční aktivitu vůči Clostridium paraputrificum (1 microg/disk). Slabší aktivita byla pozorována vůči Escherichia coli a Clostridium perfringens (100 microg/disk obě sloučeniny). Nebyl pozorován žádný vliv na Bifidobacterium adolescentis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacilus acidophilus a lactobacilus casei. Pravděpodobně důležitou úlohu v antibakteriální aktivitě hraje metylová skupina na C-2 pozici 1,4 naftochinonových derivátů.16

SOUVISEJÍCÍ:

   
Podkovičník Japonská huba ktorá posiluje imunitu
ide o zriekavý trúdnikovitý
hríb, ktorý rastie na stromoch. Jeho názov je odvodený od jeho tvaru. V dnešnej dobe sa jeho blahodarným účinkom zaoberá čoraz viac štúdií. Bolo zistené, že jeho účinné látky majú antibakteriálny, protizápalový, protirakovinový a antivirálny účinok, zmierňujú príznaky alergie, regulujú hladinu cholesterolu, chránia sliznicu žalúdka, zmierňujú zápalové procesy šliach a majú aj antioxidačný účinok.

Podkovičník 
 V poslednej dobe užívajú pacienti chorí na rakovinu ako doplnok výživy výťažok z podkovičníka, čo nie je prekvapujúce, veď – vedľa ďalších hríbov- ho považujú za tradičný japonský liek, ktorý dostáva priestor aj v klinickej liečbe.
POKRAČOVÁNÍ:

 

Urinoterapie
 Největším šiřitelem a propagátorem Urinoterapie moderní doby se stal anglický lékař J. W. Armstrong, který ve své knižní publikací „Živá voda" popisuje úspěšné léčení i takových nemocí, jako GANGRENA –sněť (nekróza tkáně), TUBERKULÓZA či RAKOVINA. Pomoci moče léčil přes 40.000 pacientů a většinou úspěšně.

Když Armstrong ve svém mládí onemocněl tuberkulózou, začal hodně jíst na doporučení lékařů. Pak přibral 15 kg a k tomu dostal ještě cukrovku. Nemohl spát, bolely ho zuby, otékal mu jazyk a byl nervózní. Pak jako znalec BIBLE si vzpomněl na citát: „Pouze ten žije dlouho a bez nemoci, kdo se naučí pít vláhu z vlastní nádoby. Jen ten je schopen přejít poušť". Vzpomněl si též na svého otce, který na anglickém venkově léčil zvířata tak, že jim dával pít jejich vlastní moč. Ale nejen zvířata. Jeho otec touto metodou vyléčil za pouhé 3 dny svou dceru (Armstrongovou sestru) když onemocněla záškrtem. Když se ocitnul úplně zeslábly pod tíhou tolika nemoci rozhodl se využít otcové metody. Hladověl 45 dnů a pil pouze svou vlastní moč. Současně si celé tělo natíral tou močí. Po půstu se stal Armstrong úplně jiným člověkem. Vážil 70 kg, byl opět plný energie a vypadal o 10 let mladší. Není to jen planá věta, protože jeho kůže se stala úplně hladkou, jako mívají malé děťátka.

Po celá tisíciletí byla lidská moč považována za božský nektar, který zahání nemoc i stáří. Podle těchto starých zkušenosti pití moče během jednoho měsíce vyléčí všechny nemoci a očistí tělo. Tohle léčení pomoci uriny udivuje svou účinnosti a všestrannosti už přes 5.000 let celou lidskou společnost.


Duše K - Urinoterapie a léčivé půsty - MUDr. Vilma Partyková, Jaroslav Dušek - 6. 12. 2014 ☯






STRÁNKY :  

MUDr. Vilma Partyková 




 Tato kniha MUDr. Vilmy Partykové uzavírá její soubor publikací o přírodních léčebných metodách očisty a ozdravění organismu, prevence a léčby nemocí, s využitím urinoterapie, hladovění a vhodné stravy. Na knižním trhu chyběla publikace, která pacientům s rakovinou objasní, jak je při tomto onemocnění strava prvořadě důležitá, co jíst a čeho se vyvarovat.

Jídlo je jednou z nejdůležitějších součástí našeho bytí a rozhoduje o tom, zda budeme zdrávi, nebo ochoříme, nebo se s nemocí popereme. Proto má zdravá strava prvořadý význam.

Autorka upozorňuje na léčebné účinky dostupných potravin (brambor, luštěnin, obilovin, zeleniny, ovoce, semen, bylinek, tvarohu, vody aj.) a vřele doporučuje každému, zdravým i nemocným, aby se s nimi v zájmu vlastního zdraví seznámil.

Kniha je současně kuchařkou se 410 recepty a tipy na přípravu pestrých a přitom zdravých bezmasých jídel.



MUMIO V LÉČEBNÉ PRAXI
Samo slovo „mumio“ pochází z řečtiny s významem „uchovávající tělo“.

Mumio je biogenní balzám přírodní směsi organických a anorganických látek, tvořící se ve vysokohorských skalních dutinách na jižních svazích středoasijských pohoří Pamiru, Altaje a Ťaň–Šaňu, zpravidla v nadmořské výšce 3 200–4 000 m. Mimo této oblasti, která je proslulá nalezišti nejkvalitnějšího mumia, se mumio nachází v Himálajích a jiných asijských velehorách. K léčení se využívá zejména pro obrovské schopnosti při regeneraci kosterního aparátu (zlomeniny, obnova kostní dřeně, osteoporóza aj.) a nejrůznějších tkání. Jak svědčí řada písemností arabských, řeckých, egyptských, tureckých, tatarských, perských, indických, židovských aj., využívalo se i při léčení žaludku, ledvin, dvanáctníku, tuberkulózy, astmatu, horečnatých stavů, bolestí srdce, očí, při otravách uštknutím škorpiónem a požitím jedů, cukrovce, popáleninách, omrzlinách a otocích, řezných ranách, trojklaného nervu, koktavosti, rýmě, kašli, sněti slezinné, furunklu (nežit), atd. Mělo se zato, že mumio nejen léčí nemoci, ale také zlepšuje psychiku.
Uvědomme si, že v běžném farmaceutickém medikamentu bývá umělou chemickou cestou zpravidla zakomponováno 5–6 účinných látek. Oproti tomu mumio obsahuje mnohem bohatší škálu harmonicky působících účinných látek poskytnutých přírodou. Přitom je nesmírně důležité, že tyto látky jsou vzájemně vyváženy s hlediska fyziologického účinku.
rovněž na stránkách MUDr.V.Partykové :http://urinoterapie.sweb.cz/mumio_new.htm
 
(včetně tabulek s dávkováním)
S důvěrou mohu doporučit Ťaňšaňské mumio, vyráběné farmaceutickou firmou Altej LTD v Biškeku, Kirgizie, které má na základě zkoušek provedených Státním ústavem pro kontrolu léčiv certifikát Ministerstva zdravotnictví ČR.

- mumio sáček 5 g, cena 150 Kč
- mumio tablety 0,2 g, 30 tablet na platu, celkem 6 g, cena 180 Kč
- mumio tobolky 0,2 g, 60 tobolek v dóze, celkem 12 g, cena 360 Kč.


                                

MASTER MINERAL SOLUTION

MMS - MISTROVSKÝ MINERÁLNÍ ROZTOK PRO 21. STOLETÍ
kliknutím myší na obázek se zobrazí větší velikost

Jime, co je nového v celé problematice MMS ?

J.H: Počet lidí, kteří MMS použili, už přesáhl 10 000 000 lidí.

M.G. Určitě je to víc. Určitě.

J.H. Odhaduji to podle počtu stažení mé knihy z internetu. Je to ale pořád málo.

A.K. Knihy se kopírují nelegálně, počet lidí, kteří je stáhli načerno, bude určitě větší.

L.K. Ano, kradou se i tak zásadní knihy. Je to ale na druhou stranu dobře. I když já jako vydavatel s tím nesouhlasím, protože mé investice do knih jsou tím ztrátové.

Počkejte, … ptal jsem se co je nového…
J.H. Byl jsem léčit lidi několik měsíců v Izraeli. Učil jsem tam lidi používat MMS tak, jako to dělám posledních deset let. Jedna z posluchaček se mnou začala spolupracovat intenzivně, má mnoho informací, které jsme s Andreasem zahrnuli do protiparazitárního protokolu. Paní Kassandra je dalším přínosem pro zdraví mnoha lidí.
A.K. V brzké době bude také uveden nový aktivátor. Je to kyselina chlorovodíková, ještě ale musím s kolegy z univerzity ve Španělsku upřesnit koncentraci. My jsme v té univerzitě vytvořili model žaludku. Je to věrná kopie lidského žaludku a na ní se testuje množství vyvinutého chlordioxidu uvnitř. Zkoušeli jsme mnoho koncentrací a mnoho kyselin a ze všech nejlépe vychází právě ta chlorovodíková. Zkoušeli jsme koncentrace od 1 do 20 % a vyšla nám koncentrace někde mezi 3 až 5 %. Jsou to velmi důležitá data, která mohou posunout vývoj používání MMS o velký kus dopředu. Po mém návratu do Španělska by se na univerzitě měly provádět fi nální výzkumy pro upřesnění koncentrace.
J.H. Kyselina chlorovodíková je ale pro třetí svět, pro lidi z těchto zemí třetího světa špatně dostupná. Tohle bude spíše pro civilizované země, tam sehnat kyselinu chlorovodíkovou není problém. Třeba v Africe ale ano.
A.K. Jime, je nutné na tu kyselinu přejít, mnoho lidí ji snáší bez problémů oproti kyselině citronové. Ta způsobuje často překyselení a střeva prostě spustí průjem. Jelikož pomnožené bakterie jsou také kyselé, ve střevech se při přemnožení patogenních bakterií spustí mechanismus, který chrání střeva před dalším pomnožením těchto bakterií. Tělo to chce vyloučit a průjem je tou nejlepší cestou. No a když někdo začne brát MMS příliš rychle, střeva se domnívají, že jsou to kyselé bakterie a spustí průjem. Tělo všechnu vodu potom použije na čištění střev. Naše břicho je náš druhý mozek.
K.R. Je to další krok kupředu. Myslím, že to bude dobré.

Leo, psal jsi mi o spolupráci s Červeným křížem. Řekneš nám podrobnosti?
L.K. Ano. Byl jsem v Ugandě několik měsíců a dokázal jsem tam přes jednoho místního člověka navázat spolupráci s místním Červeným křížem a aplikovali jsme tam MMS u více než sta lidí s pozitivním testem na malárii. 98 % z nich mělo po vypití velké dávky MMS do čtyř hodin testy negativní. Zbytek si musel dát ještě jednu dávku MMS a druhý den se opakovaly testy u všech takto ošetřených lidí. Všichni byli negativní. Tamní lékaři na to zírali jak u vytržení. J.H. Leo dokázal to, o co se snažím spoustu let. Snad již nyní bude tedy pro kritiky MMS jasno. Červený kříž je celosvětová organizace. Tohle už nelze dál ignorovat. No.. i když.. pro farmacii je možné zastavit všechno. Proto musíme dál pracovat a šířit informace o MMS mezi obyčejné lidi.
K.R. Přesně tak. Musíme informace stále dostávat mezi lidi.
Celé znění článku si můžete přečíst v tištěné Nové Regeně.

Jediné webové stránky v českém jazyce AUTORIZOVANÉ Jimem Humblem:

 http://www.czmms.info/

  !!!   POZOR   !!!

Návody a postupy na používání MMS uváděné na neautzorizovaných webech - www.mms-kapky.cz a www.mmskapky.cz jsou nebezpečné a u některých návodů které tam jsou uvedeny, doslova majitel těchto webů hazarduje se zdravím uživatelů MMS !!! Majitelé těchto webů využívají bez souhlasu poznatků Jima Humbla k prodeji levného technického chloritanu sodného na www.vylecse.cz , který je pro vnitřní použití jako MMS nevhodný.
Používejte jen návody k použití MMS z knih Jima Humbla !!!  
 Nakupujte jen celosvětově ověřené produkty. V ČR je to www.czchem.cz a v SR www.skchem.sk . Pár ušetřených korun nebo eur nestojí za zklamání.

Tyto stránky (i přes značnou snahu jistých institucí ukončit jejich provoz) stále informují o převratném prostředku, který je zatím dostupný, je levný a je účinný na 90% všech známých nemocí.
Nejde přitom o žádnou neznámou látku. Oxid (kysličník) chloričitý je používán v lékařství, v potravinářství a k desinfekci pitné vody přes sto let.
Jim Humble je ale zcela jistě první člověk, který seznámil širokou veřejnost s účinky oxidu chloričitého na lidské zdraví.    
Jde o přípravek s názvem MMS (Master Mineral Solution - mistrovský minerální roztok). Tento roztok vzniká smícháním dvou látek. Chloritanu sodného (24,5-28%) a kyseliny citronové (50%). Po smíchání těcto dvou látek se z roztoku začne uvolňovat právě oxid chloričitý.

V sekci "Kde koupit v Česku" naleznete kontakt na distributora v ČR, který prodává chemické přípravky, jež lze dle pana Humbla pro jím popisované postupy použít.
MŮŽETE POUŽÍT TÉŽ TELEFONNÍ OBJEDNÁVKU U UVEDENÉHO DISTRIBUTORA:
  • z ČR tel.: 775 734 829
  • ze zahraničí : +420 775 734 829
MMS1 - chloritan sodný - roztok aktivovaný roztokem kyseliny citronové
MMS2 - chlornan vápenatý - granule
POKUD POTŘEBUJETE PORADIT S POUŽITÍM MMS,VOLEJTE TEL.: +420 607 395 984. NA TELEFONU JE ČLOVĚK, VYŠKOLENÝ JIMEM HUMBLEM K POUŽÍVÁNÍ MMS. TENTO ČLOVĚK JE ČLENEM ORGANIZACE JIMA HUMBLA - GENESIS II CHURCH OF HEALT & HEALING. KONZULTACE JSOU ZCELA ZDARMA A ČESKY.

Po smíchání obou složek MMS se už ve vzniklém roztoku nenachází žádný chloritan sodný! Státní úřady a lidé neznalí věci si tuto skutečnost neuvědomují nebo ji záměrně před veřejností tají aby mohli strašit obyčejné lidi tím, že MMS jim může poleptat jícen nebo žaludek - to je úplný nesmysl. MMS používá milióny lidí po celém světě a pokud jsou dodrženy postupy, které Jim Humble doporučuje, nehrozí žádné nebezpečí jakéhosi poleptání či poškození.
Postupy zveřejňované Jimem Humblem pracují s 1200 krát menší koncentrací, než která je schopná člověka poškodit




Nahráno 9. 12. 2011
Povídání s objevitelem Master Mineral Solution o podstatě a souvislostech tohoto patrně téměř „zázračného léku". Natočeno pro kanál Gossscha1 na Youtube Igorem Chaunem a Rudou Špačkem.
 Zveřejněno 27. 12. 2012
Farmaceutické firmy nenávidí jeho jméno. Přichází s možností léčit těžké choroby za zlomek ceny, pomocí látky s názvem MMS. Objíždí odborné konference, kde všechno vysvětluje i to jak vlastně funguje lidské tělo. Stává se nepohodlným, byl zatčen a tisíce lidí podepisují petici proti jeho pronásledování. Dorazil i do Prahy a tady je záznam z jeho přednášky.

ČEST KANÁLU GOSSSCHA1 :-) - Igor Chaun, 11. 6. 2014:

MMS : JIM HUMBLE V PRAZE:

Jim Humble - MMS
(s cz titulky)





... U nás se o MMS píše již do roku 2008. Od té doby vyšlo 6 knih v češtině, poslední dvě knihy vyšly v dubnu a srpnu 2013. V roce 2012 byl natočen v Čechách a na Slovensku dvoudílný dokument o lidech, kteří MMS vyzkoušeli a kterým MMS pomohlo z mnoha zdravotních problémů. Dá se říci, že ve filmu vystupují průkopníci v užívání MMS, kteří ještě hodně experimentovali a mnohdy neměli dostatek informací, ale i tak byli mnozí v léčbě úspěšní. Dnes už jsou v posledních knihách poměrně dobré informace o léčbě, ale i tak tyto informace předhonili čeští kutilové, např. s nástupem CDS2. Mnohdy je třeba ověřovat informace z internetu, neboť člověk může najít starší informace a postupy, které se již nedoporučují a někdy člověk narazí i na nesprávné informace, nebo na informace od lidí, kteří o MMS nebo CDS a jeho fungování mnoho nevědí.
 

Cituji z informací Jima Humbla:
"Stále častý dotaz zda nemůže MMS likvidovat i prospěšné bakterie ve střevech? 

Zde máte vysvětlení: 

Oxidace je elektrochemický proces, při němž jsou látkám odebírány elektrony. Chlordioxid je slabý oxidant, ale protože dokáže z „protivníka“ vytrhnout pět elektronů, je jiným oxidantům nadřazený. Zda je oxidant silný nebo slabý závisí na jeho oxidačním potenciálu. (Oxidační potenciál je měřitelná elektrická hodnota látky.) Oxidační potenciál chlordioxidu je 950 mV. To znamená, že chlordioxid může reagovat pouze s látkami, jejichž oxidační potenciál je slabší, než sám má. Všechny patogenní mikroorganismy, ale i nemocné buňky a těžké kovy, jsou „kyselé“ mají oxidační potenciál pod 950 mV, a proto s nimi chlordioxid může oxidovat. Zdravé buňky a mikroorganismy jsou „zásadité“ a mají oxidační potenciál 950 mV;
chlordioxid j
chlordioxid je příliš slabý na to, aby s nimi oxidoval. Odpověď na otázku, zda MMS škodí prospěšné střevní mikroflóře, tedy zní: NE. Chlordioxid je pro oxidaci s bakteriemi, s nimiž žijeme v simbióze, příliš slabý.
ClO2 je pozitivní a přitahuje záporný náboj v patogenech a tím patogeny zabíjí. Prospěšné bakterie neprodukují žádné jedy a nemají tedy záporný náboj a nemohou s ClO2 reagovat.

Kysličník chloričitý proniká až hluboko do tkání, a to je další důkaz, že zdravé tělesné buňky ClO2 neokysličuje! Jiná oxidační činidla nemohou tak hluboko proniknout, protože se cestou spotřebují na okysličování buněk a tělesných tkání, s kterými přijdou do styku. V tomto je kysličník chloričitý úžasný a výjimečný mezi všemi známými prostředky a v tom spočívá jeho přednost a pozitivní vlastnosti".

M
nohé špatné zkušenosti jsou o tom, že lidé s MMS či CDS mnohdy neumí zacházet, nebo používají starší, méně vhodnou, přípravu MMS s kyselinou citrónovou.

LÉK NA RAKOVINU BYL JIŽ OBJEVEN: GERSONŮV ZÁZRAK

Gersonova terapie je bezpečná, přírodní léčba objevená Dr. Maxem Gersonem v roce 1920, která využívá přírodních, biologicky nezávadných potravin, džusů, kávových výplachů, detoxikace a přírodních doplňků, které jsou schopni aktivovat přirozené obranné mechanizmy těla a vést k vlastní ozdravě.
V posledních 60-ti letech tisíce lidí využili Gersonovu terapii k uzdravení z nemocí často nazývaných „nevyléčitelné", jako je rakovina, cukrovka, artritis či další chronické onemocnění. Centrem Gersonovy terapie je Gersonův institut založen dcerou Dr. Gersona Charlotte v roce 19
77. 

Dokument s českými titulky a kompletním přepisem o alternativní, organické léčbě rakoviny metodou doktora 

Maxe Gersona:

http://www.youtube.com/watch?v=4PMzbT3hCGk&feature=player_embedded 

další videa: spotter.tv :

 


Protirakovinný účinek

http://dr.frej.cz/zdravi/neem-skvele-prirodni-antibiotikum
Neem prokázal v laboratorních pokusech protirakovinné působení. Snižuje enzym arylhydrokarbonhydroxylázu, který hrajíe důležitou roli v tvorbě rakovinných buněk a zvyšuje prospěšný enzym uridinedifosfoglukuronosyltransferázu, podílející se na odstraňování rakovinných buněk. Prokázal se též antioxidační účinek (např. se zvýšila hladina glutationu a glutation peroxidázy, působící proti rakovinným buňkám) a protirakovinný účinek v játrech. Neem ve studiích snižoval množení karcinogenních buněk a podporoval zánik těchto buněk (např. stimulací apoptózy). Též stimuloval určité buňky imunitního systému, které urychlovaly zánik rakovinných buněk. Zajímavé je působení proti karcinogenním aflatoxinům, které se nacházejí v zkažených potravinách, např. arašídech.

 Nimba, Neem - Melia azadirachta, rovněž Azadirachta indica, Zederach indický

 Bylina Neem (Azadirachta indica) je velký, trvale zelený tropický strom, který ale donedávna rostl také ve střední Evropě. Odolnost tohoto stromu vůči hmyzu a nakažlivým nemocem je dokladem jeho léčivých vlastností. Neem se v přírodní medicíně a homeopatii podává na mnohé zdravotní potíže. Všechny části rostlin se používají pro širokou škálu neduhů zejména na horečky, bolení v krku, nachlazení, chřipky, plísňové infekce, únavu, kožní nemoci, cukrovku.

NIMBOVÁ mletá kůra (60,-kč), olej (200,-kč) a drcené listy (55,-kč) KE KOUPI:http://www.vegetalismus.cz/nimbovy-olej/detail-8-145.html

CELÉ, SOUVISEJÍCÍ:

http://galerielaska.blogspot.dk/2013/03/nimba-neemmelia-azadirachtaazadirachta.html 




Ostružiny, maliny, jahody


mohou předcházet nádorovým a srdečním onemocněním, zpomalují stařeckou degradaci mozku. Obsahují účinná barviva - antioxidanty s ochranným působením. Nejúčinnější antioxidanty obsahují ostružiny (tedy i velkoplodé ostružiny a malinoostružiník). Poměrně silné působení mají i maliny (asi třetina účinku ostružin). Podobný, ale ještě o něco slabší účinek mají i jahody. Jahody jsou však častěji než ostružiny a maliny zatíženy plísňovými toxiny (Plody jahod je třeba podkládat a zpracovávat zásadně jen ty plody, které ještě voní a nejsou nahnilé. Zrakem nemusíme přítomnost plísně zaregistrovat, ale ztráta vůně je prvním příznakem. Jahodu vždy rozřízneme na půl a kontrolujeme ji i na ploše řezu)

Biolog Gary Stoner z Ohia publikoval v r. 2002 zprávu o tom, že u krys krmených ostružinami se snížil výskyt nádorů tlustého střeva o 60 až 80%.

Vysoká hladina antioxidantů je také v malinách. (antokyaninové pigmenty; asi třetina koncentrace jako u ostružin)

Také kyslíkové opotřebení buněk mozku a celého těla (jde vlastně o stárnutí buněk způsobené kyslíkovými radikály) je podstatně slabší u organizmu chráněného pigmentem ostružin. Mozek potkanů dýchajícího čistý kyslík zestárl prakticky přes noc, ostatní potkani, kteří byli chráněni krmivem s obsahem ostružin, poškození mozku nevykazovali.

Mikrobiolog Lyndon Larcom z Clemson University dokázal v pokusech dokončených r. 2002, že jahody a maliny blokují karcinogeny dvou tříd – jednak ty, které jsou přímo toxické, jednak ty, které aktivizuje metabolismus lidského těla.

Zejména tedy ostružiník, velkoplodý ostružiník a malinoostružiník by měl být hromadně vysazován všude, kde je to možné. Vzhledem k nenáročnosti tohoto keře a ochranně léčebnému účinku na zdraví je jeho rozšíření z hlediska ochrany národního zdraví jedním z prioritních cílů. Ostružiny lze také všestranně zpracovávat (nápoje, sirupy, marmelády, džemy, mražená dřeň, vložky do jogurtů, pudingů a kaší, náplně do pečiva) přičemž účinek ochranného barviva se podstatně nesnižuje mražením, tepelnou úpravou a konzervací. 
 CELÉ :

BRUSINKY, GRANÁTOVÉ JABLKO

Kyselina ellagová (též kyselina elagová, systematický název 2,3,7,8 – tetrahydroxy - chromeno [5,4,3 -cde] chromen - 5, 10 - dion, sumární vzorec C14H6O8) je polyfenolický antioxidant obsažený v mnohém ovoci a zelenině, včetně malin, jahod, brusinek, vlašských a pekanových ořechů, granátových jablek a dalších rostlinných plodů. Protinádorové a antioxidační vlastnosti kyseliny ellagové iniciovaly předběžný výzkum potenciálních zdravotních přínosů konzumace této kyseliny.

 

Cibulová zelenina snižuje riziko rakoviny prostaty

Podle studie čínských a amerických vědců se zdá, že největší účinky má šalotka.

 Kvercetin je jedním z nejsilnějších biologicky aktivních
členů rodiny flavonoidů, která se nachází v ovoci a zelenině.
Kvercetin je pravděpodobně hlavní příčinou ohromných léčebných účinků
cibule. Podle pokusů doktora Terrance Leightona, profesora biochemie a
molekulární biologie na Kalifornské univerzitě v Berkeley, jsou
některé cibule kvercetinem
tak napěchované, že tato sloučenina
dosahuje až 10% jejich suché váhy.

Kvercetin má všestranný potenciál působit proti nemocem. "Kvercetin
je jednou z nejsilnějších protirakovinných látek, která kdy byla
objevena," říká doktor Leighton.
Zneškodňuje několik rakovinotvorných
látek, zabraňuje poškození buněčné DNA a působení enzymů, které
podněcují růst nádoru. Kvercetin působí i proti zánětům, bakteriím,
houbovým infekcím a virům. Účinkuje i tak, že pomocí modulace
imunitního systému tlumí alergické reakce (protože potlačuje uvolnění
histaminu z buněk), čímž podle všeho pomáhá bojovat s alergiemi, jako
je například senná rýma. Kvercetin je skutečně chemicky podobný
cromolynu, antialergickému léku, o němž je známo, že blokuje histamin.
Vyhlášený léčebný vliv cibule na astma a alergie je možno přičíst
právě této schopnosti spolu s jeho protizánětlivými účinky. Kvercetin
působí proti trombóze a pomáhá bránit vzniku krevní sraženiny. Jako
antioxidant pohlcuje volné kyslíkové radikály a pomáhá bránit tuku
v oxidaci (peroxidaci lipidů). O kvercetinu je proto známo, že brání
poškození cév volnými kyslíkovými radikály a okysličeným
cholesterolem LDL a pomáhá udržovat cévy čisté a průchodné.

Hlavní zdroje kvercetinu: Žlutá a červená cibule (ne však cibule bílá),
červené hrozny (ne však hrozny bílé), brokolice a italská žlutá tykev.
Česnek, blízký příbuzný cibule, kvercetin kupodivu neobsahuje.
Kvercetin se tepelnou přípravou nebo mrazením neničí.

CELÉ:
 



PŘÍBĚH GUANABANA
Anona ostnitá je plod stromu graviola, a to je zázračný zabiják rakovinných buněk, 10 000 krát silnější než chemoterapie. A proč to nevíme? Je to, protože určité velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit syntetickou verzi tohoto k prodeji.
Pravda je úžasně jednoduchá: Hluboko v amazonském deštném pralese roste strom, který by mohl doslova přinést revoluci do toho, co si vy, váš doktor i zbytek světa myslí o léčbě rakoviny a šancích na přežití. Budoucnost nikdy nevypadala slibněji.
Výzkumy ukazují, že pomocí výtažků z tohoto zázračného stromu nyní lze:
  • Udeřit proti nádorům bezpečně a účinně pomocí plně přírodní terapie, která nezpůsobuje extrémní nevolnosti, ztráty na váze a vypadávání vlasů.
  • Ochránit svůj imunitní systém a tak se vyhnout smrtelným infekcím.
  • Cítit se po léčebné kúře silnější a zdravější.
  • Posílit svou energii a zlepšit svůj náhled na život.
I zdroj těchto informací budí zrovna takový úžas: Pochází to od jednoho z největších amerických výrobců léčiv - th! e – ta rostlina prošla více než 20 laboratorními testy vedenými už od 70. let! To, co tyto testy odhalily, není vůbec chudé na omračující zjištění… U výtažku ze stromu se ukázalo, že:
  • Účinně útočí na zhoubné buňky 12 typů rakoviny a zabíjí je, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky…
  • O třech složkách je dokázáno, že jsou při zpomalování růstu rakovinných buněk 10 000 krát silnější než Adriamycin, běžně používané chemoterapeutické léčivo!
  • A co na víc, na rozdíl od chemoterapie složky extrahované ze stromu graviola selektivně pronásledují a zabíjí pouze rakovinné buňky. Nepoškozují zdravé buňky!
Úžasné protirakovinné vlastnosti stromu graviola byly rozsáhle studovány, tak proč jste o nich ještě neslyšeli? Když je extrakt z gravioly tak zázračný.
Jeden z největších výrobců léčiv za miliardy dolarů v Americe zahájil výzkum léčby rakoviny a jejich bádání se zaměřilo na graviolu, legendární hojivý strom z amazonského deštného pralesa.
Různé části stromu graviola – včetně, kůry, listů, kořenů, plodů a semen z plodů už po staletí využívali domorodí indiánští medicinmani! I jiní Jihoameričané k léčbě onemocnění srdce, astmatu, problémů s játry a artritidy. I když vycházela s jen malých zadokumentovaných vědeckých důkazů, společnost nalila peníze a zdroje do testování protirakovinných vlastností tohoto stromu – a byli výsledky šokováni. Graviola se ukázala být dynamem ženoucím hubení rakoviny.
Tím ale příběh gravioly téměř skončil.
Společnost má se stromem graviola jeden obrovský problém – je zcela přirozený, a tudíž podle federálního zákona jej nelze patentovat. Není žádný způsob, jak z něj vytěžit pořádný zisk.
Ukázalo se, že farmaceutická společnost téměř sedm let zkoušela syntetizovat dvě z nejsilnějších protirakovinných ingrediencí v graviole. Kdyby mohli izolovat a vyrobit člověkem stvořené klony toho, co činí graviolu tak mocnou, mohli by si to patentovat a dostat svoje prachy zpátky. Avšak narazili. Ten originál jednoduše nebyli schopni replikovat. Neexistoval tedy žádný způsob, jak by si mohli zisky ochránit, nebo i jen dostat zpět ty miliony, co nalili do výzkumu.
Jak se tak sen o ohromném profitu vypařoval, jejich testování gravioly se skřípěním vázlo až se zastavilo. A co hůř, společnost celý projekt založila do šanonu a rozhodla se zjištění svých výzkumů nezveřejnit!
Naštěstí tu byl však jeden vědec z výzkumného týmu gravioly, jehož svědomí mu nedovolilo jen tak se dívat, jak se páchá taková ohavnost. Ač riskoval svou kariéru, kontaktoval společnost, která se věnuje sklizni léčivých rostlin z amazonského pralesa a vykecal jim to.
Nastal zázrak
Když byly zprávami o graviole poplašeni i výzkumníci z Institutu zdravotní vědy ! začali pátrat po výzkumech, které se ohledně tohoto rakovinu hubícího stromu dělaly. Důkazy omračujících účinků gravioly a jejich šokujícího ukrývání se začaly valit rychle a zběsile…
… Národní institut rakoviny provedl první vědecký výzkum v roce 1976. Výsledky předvedly, že „listy a stonky gravioly se ukázaly jako účinné při napadání a ničení zhoubných buněk.“ Výsledky publikované ve vnitřní zprávě však nevysvětlitelně nebyly nikdy uvolněny pro veřejnost…
… Od roku 1976 bylo dokázalo, že graviola je úžasně mocný zabiják rakoviny 20 nezávislými laboratorními testy, ovšem až dosud neproběhly žádné klinické zkoušky s dvojitým slepým testem – což je typický benchmark, jaký mainstreamoví doktoři a odborné žurnály používají k posouzení terapeutické hodnoty – ty totiž nebyly nikdy iniciovány…
… Studie vydaná v Journal of Natural Products následně po nedávné studii provedené Katolickou universitou Jižní Koreje uvedla, že u jedné chemikálie v graviole zjistili, že výběrově zabíjí buňky rakoviny tlustého střeva „10 000 krát více než (běžně používaný chemoterapeutický lék) Andriamycin…“
… Ta nejdůležitější část zprávy Katolické university Jižní Koreje je o tom, že graviola se ukazuje, že útočí selektivně jen na rakovinné buňky a ponechává zdravé buňky netknuté. To je rozdíl oproti chemoterapii, která útočí bez rozlišení na všechny aktivně se rozmnožující buňky (jako buňky žaludku a vlasů), čímž často vyvolává ničivé vedlejší účinky nevolnosti a ztráty vlasů u pacientů s rakovinou.
… Studie na Purdue University nedávno zjistila, že listy ze stromu graviola zabíjí buňky u šesti linií lidské rakoviny a zvláště účinné jsou proti rakovinám prostaty, slinivky a plic… Po sedmi letech bylo ticho konečně prolomenu a je to tu!
BOŽE
Zdroj: http://natural.tv/2012/01/05/cancer-killer-natural-cancer-cell-killer-10000-times-stronger-than-chemo/
soursop guanabana fruit - zadání do vyhledavače Googl
Autor: Mir. Pavlíček 
http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2012020024
(březen 2012:http://hravje.blogspot.dk/2012/02/unorove-zajimavosti.html

 

Proč byste měli jíst oregano?



Bylinky

Oregano, česky dobromysl, červená lebeda či saský balzám, patří do čeledi hluchavkovitých. Existuje kolem dvaceti různých odrůd této bylinky a koření. 
Věděli jste, že lžíce oregana obsahuje stejné množství antioxidantů jako jablko?

Jedna lžíce oregana má zhruba stejnou antioxidační kapacitu jako jeden banán, šálek fazolových lusků či půl šálku dušené mrkve. Obsahuje řadu vitamínů, minerálů a fytochemikálií, které fungují jako účinné antioxidanty. Je také dobrým zdrojem karotenoidů luteinu, zeaxantinu a betakarotenu.

Oregano obsahuje důležité fenolové kyseliny, které velmi účinně likvidují volné radikály, což pomáhá předcházet vzniku některých typů rakoviny. Při pokusech na zvířecích buňkách se zjistilo, že indické oregano má schopnost chránit DNA před poškozením vyvolaným radiací.

Při pokusech na buňkách zlikvidoval oreganový olej během minuty bakterii Escherichia coli. Při jiném výzkumu vyšlo najevo, že oregano způsobuje nenapravitelné poškození parazitu Giardia lambda, který vyvolává infekční průjmy a bolesti břicha.

Směs extraktů z oregana a brusinek byla při likvidaci bakterií Helicobacter pylori vyvolávající žaludeční vředy účinnější než čisté extrakty z oregana či brusinek. Vědci věří, že to způsobuje synergický účinek fenolových sloučenin oregana a brusinek.

Zdroj: David Grotto -101 potravin, které vám mohou zachránit život!, nakladatelství Levné knihy
 

SLUNEČNÍ KAPKY 
"ze soudku magie"
Profesionální léčitel a psychotronik  Jan Spěváček
 President Severočeské léčitelské komory.
Velmistr Magicko-mystické společnosti Gnostické
ROZHOVOR: 


POKRAČOVÁNÍ :

 





Dokumentární film Útěk před lékem vznikl v roce 2008. Pojednává o znovuobjevení konopí, jako léku na rakovinu a mnoho dalších potíží, Rickem Simpsonem. Po vážném zranění hlavy v roce 1997, Rick Simpson nalezl úlevu v jeho zdravotním stavu pomocí léčivého konopného oleje. V situaci, kdy konvenční medicína si nevěděla rady a vedlejší účinky léků byli čím dál tím nesnesitelnější. Když zjistil, že jeho konopné oleje (s vysokou koncentrací THC) vyléčí rakovinu a jiné nemoci, snažil se podělit se o tento poznatek s co největším počtem lidí a zdarma jim pomáhal v boji s jejich chorobami. Dále se o těchto úspěších snažil spravit úřady a lékařskou obec. Když se tento příběh objevil na veřejnosti, dlouhá ruka zákona ho obvinila z držení a obchodování s marihuanou.
Run from the Cure - Kanada, 2008, 58 min - anglické znění s českými titulky


SOUVISEJÍCÍ:

Fénixův pláč nad lidskou nevědomostí a hamižností

Z posledních výzkumů1 spojitosti kouření konopí a výskytu rakoviny vyplynula zajímavá fakta, která staví na hlavu argumenty proti užívání konopných drog. Jeho odpůrci totiž o zlé čarodějce marihuaně tvrdí, že způsobuje rakovinu a právě proto je třeba ji občanům zakazovat a jednat s nimi jako se zločinci, pokud si dovolí tuto rostlinu sami pěstovat.
Zjistilo se totiž, že dlouhodobé (10-20 let) kouření samotného konopí bez tabáku u uživatelů výrazně – a to o 62% - snižuje riziko onemocnění rakovinou hlavy a krku (HNSCC). U krátkodobějších uživatelů, kteří pravidelně kouřili konopí alespoň jednou za týden či dva, se riziko snížilo o 48%. Dokonce i u těch, kteří kouřili konopí společně s tabákem, se mírně snížilo riziko těchto onemocnění. Zajímavé je, že toto riziko se snižovalo daleko více, pokud uživatelé začali kouřit konopí až po dosažení 20 let věku.
V dnešní době, kdy se ukazuje, že pouhá necelá třetina české populace je zdravá2, zatímco zbytek trpí chronickými nemocemi, je však takový postoj ke konopí přímo zločinem proti lidskosti.
Počátkem léta tohoto roku časopis Konoptikum uveřejnil řadu článků o konopném výtažku Kanaďana Ricka Simpsona3, kterému se také říká „Fénixovy slzy“4. Je to preparát, který léčí většinu vážných chorob včetně rakoviny. Sama jsem si ho vyrobila a během pěti týdnů jsem si ověřovala jeho léčivý účinek. Výsledkem je mimo jiné i to, že jsem si za tu dobu vyléčila údajně neléčitelný chronický paradentózní zánět, zhubla jsem pět kilo a zlepšil se mi krevní oběh natolik, že mi už při sezení u počítače neotékají nohy a nebolí oči a mohu tedy psát i tento článek. A to jsem brala jen poloviční dávku výtažku, protože jsem neměla dost suroviny pro jeho přípravu.
Má to všechno totiž jen jeden háček - surovina pro tento lék je našimi zákony považovaná za nelegální. Jsem toho nejlepším důkazem sama, když mne vloni okresní soud v Táboře odsoudil ke 2 měsícům vězení (podmíněně) za její pěstování5.
  Tým vědců zjišťujících, proč jsou nádorové buňky tak odolné, náhodou narazil na mnohem důležitější objev. Při provádění výzkumu tým zjistil, že chemoterapie vlastně těžce poškozuje zdravé buňky a následně u nich spustí uvolňování proteinu, který udržuje a podporuje růst nádoru. A kromě toho dokonce učiní nádory vysoce odolné proti budoucí léčbě.
Zjištění byla zveřejněna v časopise Nature Medicine, kde vědci uvádějí, že nálezy byly „zcela nečekané“. Objevením důkazů o značném poškození DNA při zkoumání účinků chemoterapie na tkáň pocházející od mužů s rakovinou prostaty je spis velkou fackou do tváře mainstreamových lékařských organizací, které po celá léta tlačí chemoterapii jako jedinou možnost pro pacienty s rakovinou.
Zpráva přichází poté, co byla dříve vytlačena podobně aktuálním výzkumem o tom, že drahé léky proti rakovině nejenže neléčí nádory, ale naopak je dělají horší. U těchto léků proti rakovině bylo zjištěno, že metastázují nádory a také je po konzumaci masivně zvětšují. Následkem je, že léky zabijí pacienta mnohem rychleji.
Vědci provádějící tento výzkum tvrdí, že protein známý jako WNT16B vytvářející se při chemoterapii prodlužuje přežití nádorových buněk a je důvodem, proč chemoterapie ve skutečnosti ukonční život rychleji. Spoluautor Peter Nelson z Fred Hutchinson Cancer Research Center v Seattlu vysvětluje:
„Když je WNT16B vyloučen, komunikuje s blízkými nádorovými buňkami a způsobuje jejich růst, napadání a hlavně odolání následné terapii.“
Tým pak pochválil prohlášení vlastními slovy:
„Naše výsledky ukazují, že reakce na poškození v nezhoubných buňkách ….může přímo přispět ke zvýšení kinetiky růstu nádorů“
Mezitím bylo u špinavých levných látek jako je kurkuma a zázvor shodně zjištěno, že účinně zmenšují nádory a bojují proti šíření rakoviny. Ve zhodnocení 11 studií bylo zjištěno, že užití kurkumy snižuje velikost mozkových nádorů až o 81%. Další výzkumy prokázaly, že kurkuma je také schopna úplně zastavit bujení nádorových buněk. Jedna žena se nedávno objevila na mainstreamových titulcích s odhalením jejího vítězství proti rakovině, kdy bylo hlavním použitým kořením kurkuma.
Toto nedávné zjištění vědců dále poukazuje na nedostatek skutečné vědy za mnohým léčením „starého paradigmatu“, nehledě na to, čemu by mnoho zdravotníků rádo věřilo. Skutečností je, že přírodní alternativy nepotřebují tolik finančníc prostředků jako léky a lékařské zásahy, protože tam prostě není žádný prostor pro zisk. Pokud by každý používal kurkumu a vitamín D proti rakovině (ještě lépe při prevenci proti rakovině), velké farmaceutické společnosti by byla poraženy.
Zdroj: naturalsociety.com, Překlad: toxio.cz

  Léčba jedlou sodou zmenšuje nádory 

Jedlá soda je už odedávna používána pro mnoho účelů: například odstraňuje zápachy v chladničce, pomáhá čistit koberec nebo vybělit zuby. Avšak jen málo lidí ví něco o tom, že může být využita i jako účinný alternativní lék v případě rakoviny. Tato metoda se osvědčila především u rakoviny krku, tlustého střeva, střev a oblasti konečníku. Pokud navíc tento způsob léčby porovnáme s přemrštěnými náklady na chemoterapii nebo ozařování, pak léčba jedlou sodou nás nestojí prakticky nic. A navíc je to humánní a neinvazivní metoda – což nikdy nemůžeme tvrdit o běžných způsobech léčby rakoviny. To nejhorší, co by se mohlo stát v případě léčby sodou, je žádný účinek. A už jen to je velké plus, pokud vezmeme v potaz ničivost běžných léků nebo operací, používaných při léčbě rakoviny, kdy dochází k poškozování imunitního systému a tělo se dostává do stavu těžkého šoku.

„Uzdravila jsem se a byla jsem šťastná, že jsem nemusela projít mučivou cestou, které jsou podrobováni jiní nemocní lidé, když musí podstupovat chemoterapii nebo ozařování. Neztratila jsem své vlasy ani nic jiného,“ poznamenává 60-ti letá Sondra Braun, která přežila rakovinu s pomocí léčby sodou.

Rakovinným buňkám se daří hlavně v prostředí chudém na kyslík. Tělo nedokáže zásobovat buňky kyslíkem, pokud je překyselené – a právě to bývá běžným stavem těch, kteří mají zhoubné nádory a přitom konzumují jídlo s rafinovanými cukry, moukou, kofeinem a dalšími kyselinotvornými potravinami. Naproti tomu jedlá soda (Sodium Bicarbonate) je substancí, která dokáže neutralizovat kyselé složky v těle. Už jen jedna čajová lžička sody za týden dokáže vyrovnat PH v krvi a stejných účinků je možné dosáhnout i přechodem na stravu, která je bohatá na zásadité složky.

Díky tomu, že hlavním zdrojem růstu pro rakovinné buňky jsou především cukry, smícháním sody s javorovým sirupem dosáhneme toho, že se tato směs dostane až do nádorů. Je to něco podobného Trojskému koni, neboť soda takto působí jako zbraň proti nemoci. Osvědčeným receptem pro tento způsob léčby je smíchat 3 díly organického javorového sirupu s 1 dílem jedlé sody, při mírném ohřátí dobře rozmíchat (po dobu 5-10 minut). Užívá se v množství 3 čajové lžičky denně po dobu 1-2 měsíců.

„Narazila jsem na článek o italském lékaři Dr. Simoncinim, který injekčně aplikoval jedlou sodu přímo do zhoubného nádoru, aby jej zničil,“ dodává Sondra Braun. „A z nějakého důvodu mě tato myšlenka velmi zaujala. A už po třech týdnech užívání směsi sody a sirupu se můj nádor začal zmenšovat a stával se měkčím. Bylo to zdokumentováno i mým onkologem a chirurgem na základě prohlídek a vyšetření ultrazvukem. Nádor se nakonec zmenšil až na velikost 1,4 cm a dál už se nezmenšoval, protože z něj zbyla pouze mrtvá tkáň.“

Dr. Tullio Simoncini během své léčby nádorů zjistil, že u jeho pacientů se vždy vyskytuje i kandidóza. To jej dovedlo k teorii, že rakovina je z určitého pohledu podobná plísním. A protože si tělo nedokáže vytvořit rychlou imunitu proti jedlé sodě jako protiplísňovému prostředku, mohl ji úspěšně aplikovat přímo do nádorů a tím neutralizovat jejich kyselost. Přitom ale kladl důraz i na doplňování probiotik a na nutnost vyhýbat se co nejvíce chemickým a enviromentálním toxinům.

Zkušenost s léčbou prostřednictvím jedlé sody má i Ian Roadhouse – farmář ze Severní Karolíny, když mu ji doporučil léčitel Jim Kelmun:

„Lékaři už mi dávali méně než 6 měsíců života, ale tento léčitel mi předepsal směs se sodou a už během několika měsíců se nádor ztratil. Nebylo jej už možné uvidět ani na rentgenu.“

Aby bylo dosaženo co nejlepších výsledků, je vhodné kombinovat léčbu jedlou sodou i s jinými alternativními metodami, které vám může doporučit váš holistický (celostní) léčitel.



 celostní přístup:
  
 
 



NOVÉ ODKAZY:
 Mgr. František Nagy, MBA
  V rámci tejto rubrike budú postupne vkladané čerstvé články a rozbory na rôzne témy súvisiace s ochoreniami, prevenciou, či terapiou. Týkajú sa najrôznejšich tém v súvislosti s INTEGRÁLNYM PRÍSTUPOM k človeku, k jeho zdraviu a adresovaniu jeho problémov.

EUGENIKAA niečo aj z medicíny:
Následující recept zveřejnil neuropat Dr.Murphy, který tvrdí, že mu ještě na rakovinu nezemřel žádný pacient.
Neuropat Dr.Murphy uvádí: Recept vypadá jednoduše, ale má vědecké vysvětlení.
Jako prevence rakoviny se užívá jedna lžička denně.
Doporučil jsem to jednomu svému klientovi s bolestmi břicha, kde měl už metastázy. Bolesti do tří dnů přešly a cítí se dobře. Principem působení tohoto receptuře, že rakovinné buňky nesnášejí zásadité prostředí, které je člověku přirozené ( zdravý člověk má pH 7,3 – 7,5). Rakovina se rozvijí jen v kyselém organismu ( pod pH 6 ).
Soda je zásada a s pomocí cukru ( rakovinové buňky konzumují 18x více cukru než zdravé ) pronikne přímo do buněk. I další alternativní onkologové v Evropě už léčí efektivně rakovinu s pomocí jedlé sody.
3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody ( soda bicarbona ) smísit ( např. 15 lžiček sirupu a pět lžiček sody ) a promíchat, dát poté v kastrůlku na sporák, zahřívat 5 minut nepříliš silně, dokud směs poněkud nezahoustne. Na počátku může být užíváno častěji, např.3x denně jedna čajová lžička. Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně, dlouhodobě.
Může být rozpuštěna ve vodě, čaji, nebo třeba namazána na chléb. Javorový sirup může být případně dočasně nahrazen medem. Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech, s výjimkou trošky ovoce.
*
Zdroje:
 *
Súvisiaci článok:

Je sóda bicarbóna dostatočným riešením prekysleného organizmu?

 


Lze rakovinu vyléčit práškem do pečiva a javorovým sirupem? Očividně ano. Tato informace probleskla novinovými titulky, ale stejně tak rychle byla potlačena. Léčba popularizovaná Jimem Kelmunem, důchodcem žijícím v Asheville v Severní Karolíně, znamená skutečný průlom. Říká: „Podal jsem tu směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinou v konečném stádiu. Z toho 185 lidí pak kupodivu žilo ještě 15 a více let – a téměř polovina se rakoviny úplně zbavila.“
Vypadá to jednoduché až k pláči, ale tato prostá léčba zažívací sodou a javorovým sirupem je nesmírně účinná přírodní chemoterapie, která velmi efektivně hubí rakovinné buňky. Přitom zcela postrádá brutální vedlejší účinky provázející většinu nesrovnatelně méně efektivních „standardních“ chemoterapeutických metod. Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám. Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza…

3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody ( soda bicarbona ) smísit ( např. 15 lžiček sirupu a pět lžiček sody ) a promíchat, dát poté v kastrůlku na sporák, zahřívat 5 minut nepříliš silně, dokud směs poněkud nezahoustne. Na počátku může být užíváno častěji, např.3x denně jedna čajová lžička. Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně, dlouhodobě. Může být rozpuštěna ve vodě nebo třeba namazána na chléb. Javorový sirup může být případně dočasně nahrazen medem. Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech, s výjimkou trošky ovoce.
Týká-li se tento problém i někoho ve vašem okolí, doporučuji získat tištěný WM magazín č. 80, kde je tématu věnováno několik stran.
Dávkování je důležité, protože v případě jen malého snížení Ph v organismu, se mohou problémy i zesílit. Stejně tak důležité nebo dobré je dbát na to, aby soda neobsahovala hliník, jak se občas může stát, zejména asi ve formě prášku do pečiva. Proto doporučujeme být po dohledem léčitele nebo lékaře, aby vaše uzdravování probíhalo dobře.
Neměli bychom ale zapomínat, že rakovina, jako každá nemoc, nás nezastihne „náhodou“ a je to reakce těla, poslední zoufalá rekce, na způsob života a našeho chování k tělu. Ptám se sám sebe, proč tolik lidí stále podstupuje klasickou chemoterapii a další velmi invazní způsoby „léčby“ rakoviny, když se  nabízí řada jiných možností. Pravděpodobně je to proto, že ty další možnosti očekávají proměnu u pacienta, která se nadá provést pilulkou. Bez vnitřní změny může být léčba účinná, ale nikdy nevím, na jak dlouho a jestli se problém nepřesunul na jiný orgán. Pro některé lidi může být dostatečný impuls k tomu, aby na sobě začali pracovat už ten fakt, že se rakovina objevila. Vzhledem k obecně rozšířenému strachu z této nemoci, je to impulz dost silný. Ale pro řadu dalších to dostatečný impulz není, tím se může stát třeba právě dramatické zhoršení kvality a způsobu života způsobené chemoterapií a ozařováním. V neposlední řadě, vesmír dává každému, bez hodnocení, nespočet pokusů na nápravu omylů a mezi ně patří i výdobytky moderní medicíny. Vše je součást dokonalého soustrojí a projevem inteligence vesmíru.

Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života  

Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání. Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo. Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny, obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou, aby zabránilo jejich dalšímu šíření. S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život. My ovšem tomuto procesu říkáme choroba. Tělo vytvoří tumor proto, aby potlačilo a uklidilo jedy, které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho, jak jen je možné, poskytujíc svému majiteli dostatek času na k eliminaci interní toxicity. Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně. Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena, tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví. Pokud tento proces není úspěšný, osud majitele těla je definitivně určen a umírá ne na rakovinu, ale na extrémně jedovaté léčebné postupy, intenzivní emoční zhroucení, zoufalství a stres. 

Zkuste své tělo z celého srdce co nejvíce milovat a co nejdříve začněte s detoxikací. ID.




A ještě recept na tavený syr – hotový za 15 minút a nie taký zdraviu škodlivý
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
1 tvaroh
1 rovná kávová lžička jedlé sody
přísady podle chuti (bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám…)
1 lžička másla
POSTUP PŘÍPRAVY
Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. To je vše. Nevím, k jaké reakci tam dochází, ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít tvarohovou chuť. Stane se z něj OPRAVDU tavený, mazací sýr. Připadala jsem si jak kouzelník. Pokud ho nesníte hned, tak skladujte přikrytý nebo v alobalu, jinak z něj budete mít amarouna. Ale to dělají normální sýry taky.



 DALŠÍ ZKUŠENOSTI A ODKAZY

v případě,že tento odkaz nefunguje, článek se zobrazuje i zde:




 Využití disulfiramu ( antabus ) v onkologické léčbě
 Mgr. Boris Cvek, Ph.D.,




Zpověď muže, který se zázračně vyléčil z rakoviny (režie V. Poltikovič)


VIDEO:

Rakovina - koniec jednej choroby ľudstva

Příčina rakoviny známá již od roku 1923: Kyselost, před kterou není úniku

„Veškerá takzvaná přirozená úmrtí nejsou totiž nic jiného, než přílišná, pro buňky těla už konečná, tedy až nesnesitelná míra zasycenosti kyselostí,“ za svůj dlouhý a plodný život to řekl už mnohokrát George Crile z Clewelandu, mimochodem jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.
ZAPOMENUTÝ OBJEV NĚMECKÉHO DRŽITELE NOBELOVY CENY
Příčinu rakoviny totiž objevil a také podrobně popsal již v roce 1923
Základní příčina rakoviny byla oficiálně objevena ale už dlouho před rokem 1923 a její objevitel za to dokonce dostal Nobelovu cenu za medicínu. Ví o tom ale skutečně jenom velice malý počet lidí na světě, protože tato prostá pravda je před laickou veřejností, bohužel, zejména ze ziskuchtivých příčin, velice důsledně tutlána.
V roce 1931 totiž německý lékař a vědec Otto Heinrich Warburg (1883-1970) obdržel Nobelovu cenu za objevení základní příčiny vzniku rakoviny. MUDr. Warburg totiž podrobně popsal , že rakovina je vlastně jen vnějším výsledkem a zcela přirozenou reakcí buněk každého živočišného i rostlinného těla na nefyziologické stravování a zároveň velice nezdravý způsob života.
Nefyziologickým způsobem stravování (jíme vlastně neustále a pravidelně převážně vařenou stravu, která organizmus nadměrně okyseluje) a navíc se v důsledku nedostatečné fyzické aktivity v těle automaticky vytváří příliš kyselé prostředí, slabě zásobované kyslíkem.
Kyselost prostředí totiž z buněk vytlačuje především kyslík a nedostatek kyslíku zase v buňkách vytváří nadměrně kyselé prostředí.
MUDr. Warburg proto neustále hlásal toto: „Nedostatek kyslíku a zároveň zakyselení organizmu jsou dvě strany téže mince: má-li někdo jedno, má automaticky i to druhé“.
Jste-li hodně zakyselení, vašemu organizmu automaticky chybí kyslík; a když vám chybí kyslík, tak máte zakyselený organizmus. Kyselé prostředí je prostředí bez dostatečného obsahu kyslíku.
„Odeberete-li zdravé buňce pouhých 35% jejího kyslíku, dokážete z ní udělat rakovinovou buňku už za pouhé dva dny,“ tvrdil  neustále a po právu MUDr. Warburg.
„Všechny normální buňky mají totiž relativně značnou potřebu kyslíku, avšak nádorové buňky mohou žít a množit se i zcela bez něj. To je železné pravidlo prozatím bez jakékoliv  výjimky.“
Tkáně s nádorem jsou vždy až automaticky hodně kyselé, zatímco ty zdravé jsou vždy mírně zásadité
Ve svém díle „Metabolismus nádoru“ MUDr. Warburg uvádí, že všechny karcinogenní formy splňují dvě základní podmínky:
Zvýšenou kyselost tkání a krve a zároveň značnou hypoxii (akutní nedostatek kyslíku pro zdravý metabolismus buňky).
Objevil, že nádorové buňky jsou anaerobní (nevdechují kyslík) a že dokonce v přítomnosti vysokých koncentrací kyslíku ani nemohou přežít. Přežít a množit se mohou jenom s pomocí glukózy v krvi a v prostředí bez kyslíku.
Proto rakovinný nádor není nic jiného, než přirozený obranný mechanizmus, kterého naše buňky používají v krajní nouzi, aby přežily v příliš kyselém prostředí, v němž je navíc i nedostatek kyslíku. 
Zdravé buňky žijí totiž jedině v mírně zásaditém prostředí bohatém na kyslík, které jediné umožňuje, aby mohly normálně fungovat. Nádorové buňky naopak žijí v kyselém prostředí chudém na kyslík.
Nezdravá kyselost,  nebo naopak prospěšná zásaditost organizmu je ale především výsledkem  stravy, kterou jíme.
Poté, co je dokončen proces trávení, vytváří potrava v těle (dle svého nutričního profilu) podmínky buď pro kyselost či zásaditost. Jednodušeji řečeno, nezbytná zásaditost organizmu závisí silně na tom, co převážně jíme.
Kyselé nebo zásadité prostředí se měří pomocí pH stupnice od 0 do 14, kde 7 je neutrální zónou. Od 0 do 7 jde o prostředí kyselé, od 7 do 14 zásadité. Aby naše buňky mohly zdravě fungovat, nutně potřebují prostředí lehce zásadité pH, tedy malinko nad 7.
U opravdu zdravého člověka bývá  pH krve totiž neustále v relativně velice úzkém rozmezí . A to mezi  hodnotami 7,40 – 7,45.
Krev se u zdravého člověka navíc sama neustále reguluje, aby dle možnosti nikdy neupadla do metabolicky krajně nebezpečné kyselosti. Avšak některé potraviny, které bohužel pravidelně jíme, naši krev okyselují až příliš a  nadměr-ně tak přetěžují celý složitý regulační a přirozený obnovovací mechanizmus všech lidských tělesných tkání a orgánů.
Kyselinotvorné potraviny:
  • Rafinovaný cukr a jeho deriváty. Je ze všech potravin nejhorší, protože neobsahuje bílkoviny, tuky, vitamíny ani minerály, nýbrž pouze uhlovodany, které nadměrně škodí zejména  slinivce břišní. Jeho pH je totiž až 2,1 (velmi kyselé).
  • Maso (prakticky všechny druhy)
  • Výrobky živočišného původu – mléko, sýry, smetana, jogurty atd.
  • Rafinovaná sůl
  • Rafinovaná mouka a všechny její deriváty, jako jsou těstoviny, dorty, sušenky apod.
  • Chleba
  • Margaríny
  • Kofein
  • Alkohol
  • Tabák
  • Veškeré průmyslové a konzervované potraviny, které obsahují umělé chemické konzervanty,barviva, aromata, stabilizátory atd. atd.
  • Antibiotika a obecně téměř všechny průmyslově vyráběné preparáty a léky
Zásadotvorné potraviny:
  • Veškerá syrová zelenina. Některá má sice kyselou chuť, ale v těle se zásadně změní a stane se zásaditou.
  • Ovoce. Například citron dosahuje v těle velmi vysokého stupně zásaditosti (nenechte se zmást jeho velmi kyselou chutí).
  • Mandle. Jsou rovněž velmi zásadité.
  • Celozrnné obiloviny: jedinou zásadotvornou obilovinou je proso. Všechny ostatní obiloviny jsou bohužel už lehce kyselé, ale ideální strava musí obsahovat i určité procento kyselin, takže je dobré jíst i trochu obilovin. Veškeré obiloviny se ale musí jíst uvařené.
  • Přírodní med. Má rovněž velmi vysokou zásaditost.
  • Chlorofyl. Zelené, nevařené či jinak vůbec neupravované rostliny totiž obsahují zcela původní přírodní chlorofyl, který je velice zásaditý.
  • Voda. Je velice důležitá pro přirozenou tvorbu kyslíku v našem těle  Buďte proto pořád dostatečně dobře zavodnění, pijte ji ale jen  po malých doušcích a raději po celý den.
  • Cvičení. Pravidelné cvičení a fyzické práce pomáhá rovněž udržovat náležitou zásaditost organizmu, protože dodatečně rozvádí nadýchaný kyslík po celém těle. Příliš sedavý způsob života proto každý lidský organizmus předčasně ničí.
Chemoterapie většinou silně škodí, zhoršuje už beztak vysokou kyselost těžce nemocného organizmu
Chemoterapie okyseluje tělo někdy až do té míry, že tělo musí sáhnout příliš hluboko do svých zásaditých rezerv, aby zneutralizovalo nadměrnou kyselost. Přitom musí obětovat zejména zásadotvorné minerály (vápník, hořčík, draslík), které se nacházejí v kostech, zubech, končetinách, nehtech a vlasech. Proto i přímo sami bez přístrojů vidíme až nápadné změny na pacientech,  kteří dostávají chemoterapii.  Mimo mnohé jiné je to i nadměrné vypadání vlasů, kazivost zubů, tělesná slabost i nápadná bledost pokožky. Ostatní běžně používané léky ale bohužel rovněž citelně zhoršují celkovou kyselost organizmu, takže je třeba se jim vyhýbat, jak je to jen trochu možné.
Správná míra pH 
Jak již bylo řečeno, je zcela nemožné, aby rakovinu dostal člověk, který se stravuje zdravě, pije hodně čisté vody a pravidelně cvičí či pracuje fyzicky přiměřeně. Chcete-li se správně stravovat, zajistěte svému tělu pravidelný přísun alespoň 60% zásadotvorné stravy a vyhýbejte se zejména průmyslovým výrobkům, které jsou z větší části silně kyselinotvorné.  Jsou to zejména všechny sycené nápoje, sladkosti a také všechny produkty tzv. rychlého stravování. Nepřehánějte to nikdy ani se solí. Používejte ji proto co možná nejméně. Když jste jakkoli nemocní, postarejte se především a sami, aby vaše strava byla převážně zásadotvorná, a to z alespoň 80% !
Máte-li už dokonce nějaký nádor, tak se snažte ve svém těle postupně (ne najednou) vytvořit co možná nejvíce zásadité prostředí. Toho můžete jednoduše a nejlevněji dosáhnout především pomocí příslušné stravy, ale zároveň pravidelným cvičením, vyhýbáním se stresu a také nezbytným doplňováním přírodního chlorofylu, který je ale přítomen jen a pouze v nevařené či jinak chemicky upravované zelenině!
Názory 3 skutečných odborníků
„Veškerá takzvaná přirozená úmrtí nejsou totiž nic jiného, než přílišná, pro buňky těla už konečná, tedy až nesnesitelná míra zasycenosti kyselostí,“ za svůj dlouhý a plodný život to řekl už mnohokrát George Crile z Clewelandu, mimochodem jeden z nejuznávanějších chirurgů na světě.
„Nesčetné názvy zhoubných a degenerativních nemocí nejsou vůbec důležité – důležitá je hlavně skutečnost, že všechny ty zhoubné nemoci mají v podstatě stejnou základní příčinu: to znamená, že máte už delší dobu neustálou přemíru kyselosti v těle.“ - MUDr. Theodore A. Baroody, v knize “Zvyšuj svou zásaditost nebo prostě zemři” (“Alcalize or Die”).
„Zvýšená kyselost organizmu je totiž zcela základní příčinou také všech ostatních soudobých degenerativních nemocí. Když v těle dojde k velkému porušení tzv. acidobazické rovnováhy, začne organizmus svou kyselost a toxické látky ukládat do některých tělesných tkání i kostí v mnohem vyšší míře, protože už je nedokáže potem, močí a stolicí prostě včas vyloučit.  Pak se teprve s neuvěřitelnou  pravidelností a vysokou pravděpodobností u člověka objevují velice vážné, až smrtelné nemoci“ -  MUDr. Robert O. Young.

 

Chemoterapia pomáha liečiť rakovinu a Zem je plochá!

Interview s Lotharom Hirneisom
Rakovina je jednou z najobávanejších chorôb modernej spoločnosti považovaná väčšinou za rozsudok smrti. Toto je pozoruhodné interview s Lotharom Hirneisom známym odborníkom, ktorý precestoval celý svet v úsilí nájsť úspešné metódy jej liečby.
Fakt, že Hirneis nie je lekárom, mu umožnil zachovať si dostatočne otvorenú myseľ, aby mohol urobiť dôležitý objav: každý môže nájsť nejaké riešenie v prípade rakoviny…. avšak pevná dôvera, je podstatnou podmienkou.
Rozprávali sme sa asi hodinu, keď sa Lothar Hirneise nahne ku mne, ako by mi chcel povedať niečo dôverné. Smrteľne vážnym hlasom mi hovorí: „Nádor je riešenie, ktorým telo rieši problém. Tumor vzniká preto, lebo niekto nie je už schopný produkovať adrenalín potrebný na štiepenie cukru. Nadbytok cukru je nebezpečný, takže telo tvorí tumory. Fermenty z tumorov spaľujú cukor. Ony tiež spotrebujú mnoho energie – cukru – v dôsledku rýchleho delenia buniek. Preto niektoré tumory rastú tak rýchlo. Rakovinové bunky fungujú ako pečeňové bunky, avšak oveľa efektívnejšie. Takto tumor pomáha telu zbaviť sa jedov. Bez tumoru by ste boli skutočne chorý. Vždy hovorím ľuďom: Tumor nie je Váš problém. Tumor je geniálnym riešením zo strany organizmu. Keď vyzdraviete, tumor sa stratí sám. Toto je dôvod, prečo by nemal byť hneď operovaný a odstránený. Najprv sa musíte detoxikovať. Ak bude tumor naďalej rásť – čo sa stáva zriedka – môžete ho ešte vždy operovať neskôr.“
„RAKOVINA NIE JE PROBLÉM. RAKOVINA JE RIEŠENIE.“
Toto je provokatívna a nádejná vízia Lothara Hirneisa.Nazdáva sa, že v priebehu nášho vývoja naše organizmy tvorili tumory, aby prežili: „Napríklad, priveľa cukru v bunkách spôsobuje slepotu – čo je prípad cukrovky. Vznik tumoru je riešením. Infekcia vo Vašom zažívacom trakte je tiež potenciálnou hrozbou. Ak sa priveľmi rozšíri, zažívacie ústrojenstvo sa zablokuje. Aj v tomto prípade je tumor riešením, produkuje enzýmy, ktoré zastavia šírenie infekcie a vylúčia ju. Aktuálny tumor sa potom stratí sám. Väčšina chorých na rakovinu je veľmi prekvapená, že má nádor. Boli zdraví roky, nikdy nemali horúčku, nikdy nepotrebovali lekára a zrazu majú nádor. Kde sa vzal? Tumor im pomáhal ostať zdravým, až jedného dňa sa rozpadol!“
Lothar Hirneise nie je lekár, avšak urobil pioniersku prácu – predstavil novú víziu o rakovine, podporovanú dôslednosťou a dôkladnosťou prirodzenou v nemeckej kultúre. Jeho argumentácia je silnou stránkou. Hirneise je mužom výskumu a solidných dôkazov. Muž, ktorý sa vybral neobyčajnou cestou, aby sa stal vplyvným, aj keď kontroverzným, odborníkom na rakovinu v Nemecku.
Pred desiatimi rokmi bol Hirneise majstrom východného bojového umenia a učiteľom Kung Fu. Vlastnil tiež úspešný obchod so športovými potrebami. V roku 1996 predal tento obchod so slušným ziskom a svojej žene Chris sľúbil, že po rokoch tvrdej práce a intenzívnom cestovaní sa jej a ich dvom synom bude venovať oveľa viacej.Potom bola jeho dobrému priateľovi diagnostikovaná rakovina. Hirneise: „Skôr ako som mal športový obchod, pracoval som 10 rokov v nemocnici. Bol som vyškoleným terapeutickým ošetrovateľom a štyri roky som študoval psychoterapiu. Takže nebolo nelogické, že mi môj priateľ zavolal, aby som mu pomohol, avšak o rakovine som toho veľa nevedel. Začal som zbierať informácie a narazil som na Lynne McTaggart, zakladateľku anglického časopisu ´Čo Vám doktori nehovoria´ a autorku knihy s rovnakým názvom. Zúčastnil som sa na konferencii venovanej alternatívnym metódam liečby rakoviny, ktorú zorganizovala v Londýne. Niekoľkí rečníci predniesli nejaké ezoterické historky, no bol som ovplyvnený prezentovanými výsledkami výskumu. Konferencia ´Čo Vám lekári nehovoria´ v Londýne znamenala začiatok intenzívneho hľadania potenciálnych postupov liečby rakoviny.“
Mal čas a peniaze – čo je unikátna kombinácia, ktorú nemajú mnohí! Prečítal všetko, čo mu prišlo pod ruky. „Chris sa z toho skoro zbláznila. Vždy keď som natrafil na inú potenciálnu kúru, nasadol som do lietadla a letel som tam – Mexiko, Rusko, Čína, Bahamy, USA, celá Európa…. Kde som vlastne nebol?“
Toto hľadanie viedlo v r. 1997 zákonite k založeniu združenia „Menschen gegen Krebs“ (Ľudia proti rakovine), čo bolo čiastočne inšpirované združením „People Against Cancer“, ktoré založil Frank Wiewel, ktorého stretol Hirneise na konferencii v Londýne.
Menschen gegen Krebs teraz publikuje novinky, organizuje prednášky, workshopy a konferencie a poskytuje tiež telefonickú a e-mailovú asistenciu. Môžete sa stať jeho členom a využívať výhody tohto združenia za 60 Є ročne. Ďalšie poplatky Hirneise za svoje poradenstvo nepožaduje.
Medzi pacientami s rakovinovým ochorením je veľký záujem o nezávislé informácie. Tieto chýbajú vo svete medicíny. Hirneise: „Väčšina lekárov sú dobrí profesionáli, ktorí skutočne chcú pomôcť svojim pacientom. Ale …. pracujú v zlom systéme. Napokon, skade by mali dostať tieto informácie? Predovšetkým od univerzitných profesorov. A ako ich dostávajú profesori? Pracujúc svojím spôsobom v systéme, opakujúc to, čo hovorí každý. Nejestvuje iný spôsob, ako sa stať profesorom vo vedeckej komunite. Potom každý lekár pravideľne navštevuje konferencie zo svojho odboru. Za posledné tri roky som nebol ani na jednej konferencii, ktorá by nebola sponzorovaná farmaceutickým priemyslom.
Ďalej sú to časopisy a inzertné žurnály. Sú plné inzerátov farmaceutických firiem. A to sme sa ešte neopýtali, komu patria tieto časopisy. Záver je jediný: v konvenčnej medicíne je nezávislosť minulosťou!“
Hirneise je veľkým podporovateľom integrálneho prístupu k liečbe rakoviny, ktorý zahŕňa aj metódy mimo západného sveta. „Za všetky roky čo som pracoval v nemocnici, som nepočul nikoho hovoriť o alternatívnom spôsobe liečby rakoviny. Priemerný lekár nevie nič o liečbe rakoviny napr. v Rusku, Indii, Číne alebo v Južnej Amerike. Ak sa opýtam lekára o takejto liečbe, povie: ´Ak by to fungovalo, už by som o tom počul´. Pointa je ale v tom, že v časopisoch, ktoré číta, nie je o takýchto metódach liečenia nič. Takto sa tento systém udržuje sám. Onkológovia nevedia o tom nič.Úprimne si myslím, že pojem ´onkológ´ nie je pre väčšinu lekárov v oblasti liečby rakoviny ani vhodný. ´Chemoterapeut´ alebo ´rádioterapeut´ by sa hodil lepšie. To je činnosť, ktorú často robia.“
Je skoro ráno 8:30. Sedíme v Hirneisovej pracovni na hornom poschodí jeho milého domu obráteného smerom na vlniace sa pahorky neďaleko Stuttgartu a raňajkujeme. Začali sme tému CHEMOTERAPIA.
Hirneise napísal nedávno knihu s provokatívnym názvom: “Chemoterapiou sa lieči rakovina a Zem je plochá.“ Hirneisova vízia nedáva veľký priestor na predstavy: chemoterapia – liečba, ktorú postupujú mnohí pacienti každý deň, nefunguje. „Viem si predstaviť, že v určitých prípadoch môže byť chemoterapia dočasným riešením, no potom to musí byť v rámci celkového protokolu, ktorý obsahuje detoxikáciu, správnu výživu a mentálnu/duševnú podporu. Avšak v zásade som proti spôsobu, v ktorom sa často používajú jedy.“
„Pri používaní súčasných protokolov sú ľudia často zabíjaní. Treba to zastaviť. Naviac lekári hovoria pacientom, keď sa tumor stratí, že sú zdraví. To nie je len nepravda, je to aj hlúposť. Mimochodom poznám mnoho lekárov a mám medzi nimi veľa priateľov. Dôverne mi povedali, že na sebe alebo svojich príbuzných by nedovolili aplikovať chemoterapiu. Títo lekári posielajú pacientov ku mne, lebo vedia, že konvenčná liečba nefunguje. Pacientom hovoria: ´Musím Vám dať toto, ale to nefunguje. Choďte za pánom Hirneisom.´ Napriek tomu ale stále pracujú v tomto systéme. To je schizofrenické, no nie? Avšak lekár by mohol v prípade, že by opustil tento systém, stratiť veľa: peniaze, kariéru, profesionálne postavenie keď ste lekárom, každý na to hľadí. Naviac, ak sa postavíte proti, pustíte sa do tvrdého boja. Musíte byť schopný ustáť to.“
Hirnese je tiež veľmi diskutovanou figúrou. Lekári hovoria, že je bláznivý alebo aj horšie. „No nestretol som ani jedného človeka, ktorý by povedal: ´Pán Hirneise, to čo ste napísali na strane 235, nedáva zmysel, lebo…´ Neexistuje tu žiadna vedecká diskusia. To ale neprekvapuje. Keď sa ich pýtam napríklad na pacientov, v neskorom štádiu, ktorí boli liečení ich spôsobom, mlčia. Na druhej strane môžem citovať tisíce pacientov a prípadov, kedy došlo k zlepšeniu ich stavu, hoci tí istí lekári to s nimi už vzdali. Poznám ich, podávam si s nimi ruku každý deň.“
Hirneise veľa cestoval, veľa čítal a rozprával sa s lekármi a pacientami po celom svete. Na základe svojich skúseností a výskumov vypracoval impozantné štatistiky. Jeho závery sú jasné: každé úspešné liečenie rakoviny obsahuje tri zložky:
DÔKLADNÚ DETOXIKÁCIU, ZMENU STRAVY A MENTÁLNU ALEBO DUŠEVNÚ PRÁCU.
„Na každej klinike, ktorú som navštívil, to bola vždy tá istá história. Toto robili ľudia, ktorí prekonali rakovinu. Videl som ľudí na smrteľnej posteli, u ktorých rakovina zasiahla ich kosti, mozog, pľúca a kostnú dreň … a ich stav sa zlepšil. Vo finálnom štádiu rakoviny nejestvuje liek, či už konvenčný alebo alternatívny, ktorý by Vás zachránil.“
Keď je to také jednoduché a jednoznačné, prečo sa nevylieči viacej ľudí? „Lebo úspech si vyžaduje disciplínu a úsilie. Vyžaduje si, aby sa pacient začal hýbať, aby sa stal aktívnym, aby vyvinul v sebe konštruktívny postoj a snahu bojovať s chorobou. Väčšina ľudí si zvolí ľahkú cestu, chemoterapiu, ožarovanie alebo operáciu. Ľudia hovoria: ´Čo rozumiete pod tým ľahká cesta? Viete, aká strašná je chemoterapia?´ Samozrejme že chemoterapia nie je žart, no radikálna zmena vášho stravovania a životného štýlu je ťažšia. Preto tak málo ľudí prekoná rakovinu.“
„Najskôr detoxikovať, potom dobrá strava a zostať šťastným, povedzte ľuďom.“ „Čo?,“ skríknu, „zostať šťastným? Ste normálny pán Hirneise? Mám nádory všade, nemôžem ani chodiť a vy mi hovoríte, že mám byť veselý?“
„Potom im poviem, že sa stane jedna z dvoch vecí: buď čoskoro zomriete, alebo prežijete. Ak máte zomrieť čoskoro, potom bude lepšie, keď budete mať veľa zábavy teraz, no nie? Ak nezomriete, tiež je lepšie, keď sa budete baviť, lebo neexistuje nič lepšie pre imunitný systém. Znie to bláznivo, no ja mám s ľudmi, ktorí ku mne prichádzajú, veľa zábavy. Nedávno som urobil s pacientami vo finálnom štádiu rakoviny seminár. Málokedy som sa tak veľa nasmial. Osobné uspokojenie, peniaze a sex vládnu svetom. Ľudia trpiaci rakovinou sú jedinými ľudmi, ktorý tieto veci nezaujímajú. Je to ako keby ste rozprávali s pápežom alebo matkou Terezou. Veľa som sa od nich naučil. Žijú konkrétnym dňom. Žijú úplne rozdielne ako zbytok ľudstva.“
Ak je zábava a zmysluplný život dôležitým prínosom pri liečbe rakoviny, ponúka sa otázka, či ich absencia podporuje chorobu. Podľa Lothara Hirneisa začína rakovina stresom: „Rakovina nemôže existovať bez stresu. Je to 100% nemožné. Je veľa diskusií o tom, o aký stres ide, či psychický alebo fyzický, avšak bunke je jedno, čo je príčinou stresu. Každý pacient s rakovinou má problém s cukrom. Na jeho odbúravaní sa podieľa adrenalín a v menšej miere kortizol a glukagón. Každý si myslí, že keď ste pod veľkým stresom, že máte prebytok adrenalínu. Je to pravda, ale to platí len na začiatku. Dlhodobý stres vyústi do nedostatku adrenalínu. Toto pozorujete u pacientov s rakovinou. Ich bunky sú plné cukru, ktorý sa neštiepi. Tieto bunky zomierajú. Cukor je jed, ak je ho priveľa, ničí vaše cievy, obličky a kosti. Telo sa bráni proti tomuto nebezpečenstvu tvorbou tumorov – je to posledný pokus o zbavenie sa nadbytku cukru.“
„Pre niektorých ľudí je riešením stresu, ktorý viedol k problému s cukrom, zmena ich stravovania, lebo sa stravovali zle. Pre iných je to psychologická, duchovná oblasť, pretože oni majú napr. vážny problém v nejakom vzťahu. To je dôvod, prečo každému nepomôže dobrá diéta, čo vedie často k skepse, že ani vhodná diéta nepomáha. Záleží to len od toho, z čoho pochádza stres. Preto je tak dôležité, aby sa brala do úvahy celá osobnosť, takpovediac treba rozprávať s ´celým človekom´.“
Frank Wienvel zo združenia „People Against Cancer“ hovorí:„Dajte mi pol hodiny s pacientom trpiacim na rakovinu a ja zistím príčinu. Moje skúsenosti sú rovnaké. Niekedy je treba zhovárať sa celé hodiny, no nakoniec vždy zistíme v čom je problém. Problémom lekárov je, že nie sú platení za to, aby sa s pacientami rozprávali. Ak prídu dve rôzne ženy s rakovinou prsníka k lekárovi, pre neho je problém jasný, rakovina prsníka. Moja skúsenosť je taká, že dva prípady rakoviny prsníka môžu byť dve rozdielne ochorenia. Ak ochorie niekto, kto stratil syna, na rakovinu prostaty šesť mesiacov po tejto príhode, použijete na jeho vyliečenie chemoterapiu?“
Podľa skúseností Hirneisa ak pacienti dokážu vysledovať príčinu svojho ochorenia a chcú skutočne zmenu, dokonca aj tí, ktorí sú už na smrteľnej posteli, môžu sa vyliečiť. Paradoxne, tvorba adrenalínu sa znormalizuje, keď sa ľudia vyrovnajú s problémom.
„Mám fotografiu ženy z roku 1994 z Karlsruhe. V tom čase mala rakovinu takmer v každej kosti a kostnej dreni. Nemohla vstať z postele, lebo jej kosti by sa boli zlomili. Dostávala veľa morfia a skoro zomrela. Ale stále žije. Nedávno som ju navštívil. Žije normálnym životom. Môžete byť ešte viacej chorý?“„Poznám inú ženu, ktorá zomrela dva razy a dva razy bola oživovaná. Kňaz bol pri nej, aby jej poskytol posledné pomazanie. Má sa veľmi dobre. Má okolo 70 rokov, lyžuje vo Švajčiarsku a má milenca mladšieho o 20 rokov.“
Hirneise si je veľmi dobre vedomý toho, že to, čo hovorí, nie je len pohŕdaním s prevládajúcim názorom, ale že nie je ľahké porozumieť o čo vlastne ide, keď bola stanovená diagnóza „rakovina.“ „Najprv som musel cestovať okolo sveta a až po niekoľkých rokoch som to pochopil. Ako teda môžem očakávať, že to niekto pochopí po jednohodinovej lekcii?“
Hirneise teraz trénuje 30 ľudí, ktorí sa môžu – ako on sám – rozprávať s pacientami bezprostredne potom, ako im bol odovzdaný ich „rozsudok smrti“.„Potrebujete niekoho objektívneho kto môže myslieť racionálne. V tom momente sú vaši priatelia a príbuzní rovnako pod vplyvom emócií, ako aj vy. Mnoho ľudí si myslí, že práve lekár je touto objektívnou osobou. Avšak on nie je. Pochopíte, že nie ste len pacientom, ale aj zákazníkom. Má niečo, čo predáva, či už je to ´klasický´ alebo ´alternatívny´ lekár. Mnoho životov by sa zachránilo, keby sa s pacientami poriadne porozprávali objektívni nezávislí experti. Kvôli tomuto sme založili školiace kurzy, pričom každý účastník sľúbi, že nebude praktizovať psychoterapiu alebo žiadnu inú liečbu rakoviny na vlastnú päsť.“
Druhou prekážkou na ceste k uzdraveniu je tzv. doliečovacia starostlivosť. „Po liečbe očakáva mnoho pacientov návrat po troch mesiacoch. Väčšina z nich nemôže spať dva týždne pred uplynutím týchto troch mesiacov. Je to vlastne stres! Potom im zoberú krv na testy a čakajú týždeň na výsledky. Toto robí týchto ľudí veľmi neistými. Je to veľká príležitosť na ďalší deštruktívny stres a na nedorozumenia. Mnoho lekárov používa reč, ktorej pacient nerozumie. Doporučujem pacientom, aby sa vyhli tejto doliečovacej starostlivosti. Je príliš nebezpečná.“
Jeden príklad: „Pred nejakým časom som prednášal a po prednáške prišiel za mnou muž, objal ma a povedal: ´Zachránili ste mi život.´ O niekoľko mesiacov neskôr mi zavolala jeho dcéra a oznámila mi, že zomrel. Čo sa stalo? Deti presvedčili otca, aby predsa len navštívil lekára. Napokon išiel. To bolo v pondelok. Vo štvrtok nato zomrel. Stres spôsobený strachom a úzkosťou v dôsledku nejasnej lekárovej diagnózy ho dorazili. Keď sa ma ľudia pýtajú, ktoré diagnostické testy by mali, alebo nemali podstúpiť, poviem im: ´Dokážete spať bez tej diagnózy?´ Ak áno, nechoďte na tie testy. Ak potrebujete tú diagnózu, aby ste mohli lepšie spať, tak potom choďte. Je lepšie, ak sa namiesto krvných testov pozriete do zrkadla. Prezrite si celé vaše telo, vašu pokožku a pod. To je lepšia diagnóza. Potom meditujte a načúvajte vášmu telu. Počúvajte, čo vám chce povedať. Objavíte veľa, preniknete do podstaty veci. Potom ešte stále môžete ísť k lekárovi. Nechoďte ale k lekárovi len kvôli tomu, aby vám odobral krv na testy, alebo dal urobiť rentgenový snímok. Viem, že to je veľká obeť. Myslíme si, že lekár by to mal vedieť najlepšie, no nie? Chyba, verte mi. Takto to nefunguje. Tumor nie je vašim napriateľom. Skutočnou príčinou je stres a nikto nezvládne stres príliš mnohých testov.“
Asi najdôležitejším odkazom Lothara Hirneisa je, že každý musí nájsť svoju vlastnú cestu k uzdraveniu. Lekár môže v tomto procese pomôcť. No môže tak pomôcť aj priateľ. Každý môže urobiť svoje vlastné kritické vyhodnotenie, či určitá liečba bude pre neho skutočne dobrá. Hirneiseho inšpiráciou je individualita.
Na záver malá rada od muža, ktorý sa rozprával s toľkými ľuďmi, ktorí prekonali svoje choroby: „Vysporiadajte sa so svojim tumorom. Zistil som, že mnohí, ktorí prežili, to urobili. Začali akýsi dialóg so svojim tumorom: ´Milý tumor, toto je situácia, kedy môžu stratiť všetci. Ak sa zväčšíš, zomriem a ty tiež. Zmeňme to tak, aby sme získali všetci. Ty sa zmenšíš, no nezahynieš, iba sa zmenšíš na normálnu veľkosť, takže ja zostanem žiť. Na oplátku ja budem…´ Tu poviem pacientom, aby boli veľmi opatrní, čo sľúbia, lebo tumor vydrží do konca tohoto výhodného obchodu, ak aj vy. Ak to nedodržíte, začne sa nová etapa.“
„Sú ľudia, ktorým nedokážem pomôcť. Bola jedna žena, ktorej syn sa neúspešne pokúsil o samovraždu. Pri jeho smrteľnej posteli prosila Pána Boha, aby si vzal jej život namiesto jeho. Syn prežil. O niekoľko týždňov neskôr dostala rakovinu. Povedal som jej, aby urobila s Bohom novú dohodu, aby sa s ním znovu porozprávala. Avšak ona sa bála, že Boh si zoberie život jej syna. Krátko nato zomrela. V takejto situácii nemôže nikto pomôcť. To je sila dohody. Každá osoba a každá choroba je jedinečná a má právo na rešpekt a veľmi osobný prístup.“
zdroj: http://mikroriasy-darbohov.meu.zoznam.sk (originál: http://www.odemagazine.com/)



Bavorský primář objevil "lék" na rakovinu - byl nejdříve vyhozen, poté uvězněn, stihl přesto vyléčit tisíce lidí

Dr. Hamer, který se díky úmrtí svého syna a vlastnímu onemocnění rakovinou intenzivně zabýval tématem vzniku rakoviny, poznal, že existuje příčinná souvislost psychicky-duševních konfliktů s rakovinou. Jako primář bavorské rakovinové kliniky mohl své poznatky prověřit a potvrdit na tisících pacientů. Místo patřičného uznání však dostal výpověď. Později byl zatčen. „Poslední tři dny byly jediný horor. 45 hodin bez spánku. Opakovaně všechno prohledáváno, stále znovu svléknout do naha a dvě noci na studených dlaždicích bez deky. Za celý den jen jeden sendvič a 1/2 litru vody – a to až odpoledne ve 14:00 hodin. Dokonce těch 20 metrů na toaletu s pouty na rukou..." Dr. Hamer píše v předmluvě ke své knize: „Dnem i nocí přemítám o tom, jak vám pomoci proti našim vládcům, kteří se vší mocí zasazují o to, aby udrželi rakovinu jako ‚nemoc, na niž se povinně umírá‘“...


 SOUVISEJÍCÍ:




  • Většina lidí na světě neumírá na nemoc, ale na její léčbu...

    Stále více lidí se snaží řešit svoje zdravotní problémy alternativní medicínou, protože zjišťují, že chemické preparáty nadělají v jejich těle více škody než užitku.
    Stále více vniká do našeho podvědomí informace, že každá nemoc souvisí s nějakým psychickým problémem. A opravdu to tak je? V naší psychice se každý pocit, emoce či traumatický zážitek usídlí a vyvíjí stejně jako rostlinka nebo živoucí tvor. Když přibližně po dvou letech dokončí svůj vývoj, narodí se jako nemoc ve fyzickém těle.
    Většina alternativních metod se snaží přijít na příčinu onemocnění, kterou hledá právě v nějakém nepříjemném zážitku v minulosti, pojmenovat ji a odstranit. Škodlivinám, jež se v těle nahromadily a začaly své tažení proti zdravému organismu, je třeba ukázat cestu ven.
    Alopatická medicína se však tímto nezabývá. Tělo nevidí jako fungující celek, ale rozkouskovala ho do jednotlivých úseků, které obhospodařují různí specialisté – internisti, chirurgové, ortopedi, krční…
    Že se například ledvinová nedostatečnost, jejíž příčinou je déletrvající strach, projeví angínou, nachlazením, bolestmi kolen a jinými příznaky, už málokterý specialista bere v úvahu. Nemoc tak „zaléčí“ třeba antibiotiky a nedovolí jí opustit tělo.
    Popřípadě uzavřou cestu k vyčistění těla očkováním. Se škodlivinami v těle vedou lékaři tvrdý boj – zaženou je léky do skrýše v našem těle, kde se ale dál vyvíjí a mutují, aby odolaly dalším útokům alopatických léků. A protože boj není nikdy beze ztrát, prakticky všechny alopatické léky mají tzv. vedlejší účinky.
    Spousta lidí si při prvních příznacích nachlazení vezme Paralen, ale málokdo se už zajímá, co tento hojně používaný a volně prodejný lék způsobí v těle. Pravda, příznaky nachlazení či chřipky na chvíli vymizí, ale následky použití natolik zatíží játra, že při dlouhodobějším užívání může dojít k jejich trvalému poškození.
    Na tolik rozšířené atopické ekzémy se zase mnohdy používají kortikoidní masti, které ekzém zatlačí dovnitř těla a ten se později přetransformuje v astma.
    Často a dlouhodobě používaný Warfarin na ředění krve působí na psychiku, po nějaké době jsou lidé zasmušilí, smutní, nevrlí a navíc určitá céva v temeni hlavy začne prosakovat krví, což je považováno za mozkovou mrtvici.
    Zároveň, stejně jako mnoho jiných léků, Warfarin zatíží ledviny, takže se organismus začne zavodňovat a mimo přibývání na váze se objevuje spousta dalších zdravotních problémů, které se opět řeší jinými léky, jež opět způsobují nějaké vedlejší problémy, z nichž se později stane vážná nemoc a koloběh pokračuje.
    Nebudu tady hodnotit užitečnost alopatických léků, protože jsou případy, kdy je zapotřebí se k nim obrátit. Při těžkých akutních stavech zachrání život, stejně tak jako operace v momentě, kdy už není jiné řešení, nebo uleví od bolesti, která může být až zničující. Každý by si měl ale sám zvážit, co je zrovna v jeho situaci potřebné a v úvahu také musíme vzít pohodlnost a jistou neochotu řešit problémy.
    Pro mnoho lidí je jednodušší trpět, než přijmout řešení, a to se netýká jen fyzického onemocnění. Když aplikuji klientům homeopatickou léčbu, vždy je upozorním na reverze, které odchod negace z těla ven vyvolá a ne každý je ochoten krátkodobé nepohodlí při léčbě akceptovat.
    Představte si třeba dlouhodobě zatlačovanou vyrážku, která najednou odchází z těla ven. Nejprve se tedy reverze projeví na fyzickém těle, kdy se může nemoc krátce zhoršit a potom na psychickém stavu, kdy se z hloubi podvědomí vynoří právě ona zhoubná energie a dávno zapomenutá emoce, která byla původní příčinou onemocnění.
    Ať už je to strach, smutek, různé pocity opuštění, nenávisti, osamocení či ponížení, vždy je člověk s nimi opět konfrontován. Pak ale odejdou a už se nevrátí a s nimi zmizí i nemoc. Jenže tento stav je pro mnoho lidí zdlouhavý a nepříjemný.
    Nemoc si každý pěstuje několik let a poté si přeje, aby po použití několika tablet zmizela bez jeho přispění. Vzít si homeopatickou kuličku a několik hodin se trápit horečkou či bolestí je mnohem méně pohodlné, než spolknout růžovou tabletku, která otupí nervová ukončení nebo lék obsahující drogu ovlivňující naše vnímání.
    Pokaždé, když se budete rozhodovat, zda řešit nemoc alternativní méně pohodlnou cestou či použít chemicky vydlážděnou přímou cestu do pekla, vzpomeňte, že podle statistik více než 85% lidí neumírá na nemoc, ale na její léčbu.
  • http://novazeme2010.ning.com/forum/topics/v-t-ina-lid-na-sv-t-neum-r-na-nemoc-ale-na-jej-l-bu?commentId=4828127%3AComment%3A118037 


 David Icke: Rakovina je huba, a je liečiteľná

Léčení a prevence všech druhů rakoviny

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SVĚT BEZ RAKOVINY
PŘÍBĚH VITAMÍNU B17

Edward Griffin

Svět bez rakoviny, příběh vitaminu B17, zde G. Edward Griffin uvádí důkazy svědčící o tom, že rakovina je onemocnění způsobené nevyváženou stravou - stejně jako kurděje či pelagra - zhoršené nedostatkem nezbytné složky potravy v jídleníčku dnešního moderního člověka. Touto látkou je vitamín B17, kterému se říká též laetril nebo amygdalin. Ve své purifikované formě, využívané pro léčbu rakoviny, je znám právě jako Laetril.

Vyskytuje se v přírodě ve více než 1200 druzích jedlých rostlin, které jsou dostupné prakticky všude.

Vitamín B17 je obsažen v jádrech pecek běžných druhů ovoce jako jsou meruňky, broskve, švestky, třešně, višně, ryngle, “špendlíky“ a mnoho dalších. Avšak nejvyšší obsah této účinné látky vitaminu B17 je obsaženo v meruňkových jádrech.

Ortodoxní medicína tento příběh ovšem neschvaluje. FDA, AMA a Americká společnost pro rakovinu jej označily jako podvod a šarlatánství. Nicméně důkazy jasně svědčí o tom, že se v této oblasti nalézá odpověď na rébus rakoviny.

Proč však vede ortodoxní medicína válku proti tomuto bezlékovému přístupu? Autor tvrdí, že odpověď musíme hledat nikoliv ve vědě, nýbrž v politice. Je totiž založena na skryté ekonomické a mocenské agendě těch, kteří ovládají lékařský establishment.

Jeden z nejznámějších lékařů a biochemiků 20. století, dr. Hans Nieper z Německa, v roce 2001 prohlásil, že stávající model působení B17 má vážné nedostatky. Slíbil, že svět bude překvapen, až zveřejní výsledky svých posledních výzkumů věnujících se působení B17 na rakovinové buňky. Bohužel, dr. Nieper zemřel náhle ve věku sedmdesáti let na infarkt (vyskytly se dokonce dohady, že byl záměrně otráven) a výsledky jeho práce nebyly údajně nikdy nalezeny


Z OBSAHU
1. Problémy kterým čelíme;řešení, která potřebujeme
2. Dům bílkovin
3. „Vypínání" rakoviny
4. Poučení z Číny
5. Zlomená srdce
6. Obezita
7. Diabetes
8. Časté druhy rakoviny: nádory prsu, prostaty, tlustého střeva a konečníku
9. Autoimunitní choroby
10. Působení zdravé stravy na poruchy kostního aparátu, nemoci ledvin,zraku a mozku
11. Jak správně jíst čili osm zásad zdravé výživy
12. Dobrá strava je jednoduchá strav
13. Temná stránka vědy
14. Vědecký redukcionismus
15. Věda ovlivňovaná průmyslem
16. Slouží vláda svým občanům?
17. Všemocná medicína: Čí zdraví chrání?
18. Zastánci zdravé stravy v naší historii



Jaroslav Dušek a MUDr. Bukovský nad knihou Čínská studie 


  ZAJÍMAVÉ ČLÁNKY A KNIHY : 

15 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Vzpomínám si, probouzí každé ráno myslet, že to bude můj poslední den na Zemi, protože moji lékaři mi řekli, že se nedá nic dělat, aby mi zachránil život, ještě si pamatuji, jako by to bylo včera, ale vše, co je v minulosti, nyní, protože i byly rakoviny zdarma 4 v posledních 6 měsíců. Jsem tak rád, že jsem dostal 2. šanci žít a já dlužím kontaktovat: ricksimpsoncancercure01@gmail.com a svůj tým odborníků, kteří mi pomohli s konopným olejem, který vyléčit mou rakovinu. Ztratil jsem naději, ale Dr. Rick Simpson našel jsem naději a nakonec můj lék. Carey James, Toronto, Kanada

hravje řekl(a)...

♥♥♥

hravje řekl(a)...

Thank you very much that you have ascribed to their experience

Anonymní řekl(a)...

Som Nemožno odosielať Este úspechov z nejakého dôvodu, takže tu som vyslaný. Som bol diagnostikovaný s rakovinou prostaty, 18. októbra 2013. Bol som môj doktor radil, že len moje možnosti dostať sa do prostatektómii alebo rádioterapii semien implantovať v mojom prostaty alebo vonkajšie ožiarenie dostávať pravidelnej báze. Ja som odmietol. Vedel som, že tam musela byť aj ďalšie možnosti.
Prehľadali som na internete a objavil bohaté liečbe rakoviny informácie acerca konopný olej. Bol som spoľahlivé obtener nejaké lekárskej marihuany olej (Rick Simpson olej) z neho a odporúčané dávkovanie spotrebovanej polovici januára.
26. januára som mal prehodnotiť rakoviny ktorá sa skladala z MRI sa stavom Tesla MRI stroje art 3. Výsledky - NIE znamení Raka! Rakovina ZADARMO!
Jedna z vecí, ktorá mi pomohla, keď toto všetko sa deje, prostredníctvom čítania posudky a úspechy tých, ktorí používali olej a vyliečiť boli a s dobrou strava. Teraz, že tento nádherný olej ma vyliečil, mám pocit, že je potrebné dať ostatným vedieť, ako dobre. Prosím, neváhajte a kontaktujte ma na dantemmato21@gmail.com, opýtať na čokoľvek Ak chcete viac informácií, alebo kontaktujte priamo na: phoenixtearsoil8@gmail.com i boli zakúpené olej z liekov. Ďakujem, Dante Amato

Unknown řekl(a)...

V září 2013, Alex byl diagnostikován s rakovinou terminálu, které se šíří z jeho mozku do plic a jater. on stal se tak špatně, že se unavený ho k tomu nejmenší úkolu; chodit po místnosti by se velké úsilí a všechen svůj dech. Byl jsem schopen se už nést svou situaci a já začnou klást otázky o rakovině v mém sousedství a pracovního místa, především Modlil jsem se, že Bůh by měl poslat uzdravení mému manželovi a přijmout smutek pryč od mé rodiny, jeden věrný večer můj soused který se nedávno přestěhoval do okolí za mnou přišel, že slyšela, že jsem byl položil otázku o rakovině a řekl mi o Rick Simpson konopného oleje, a jak to vyléčil její 9rok rakoviny prsu. Dala mi Rick Simpson telefonní číslo (+447024075089) okamžitě jsem mu zavolat a jeho odpověď mě uklidnil, dal mi svůj e-mail (ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com) na telefonu. Byla to velkou radost, že den a je to můj manžel záchranné anděl, jsem si objednal olej a obdržel jsem ho ten týden a následovala jeho pokyny a dal můj manžel Alex konopný olej. K Bohu sláva Alex je zcela rakovina zdarma a on je zdravý a silný teď, po kterém on oznámil, že on mohl dech dobře, nebyl zažívá žádné bolesti a cítil, jak dobré buňky v jeho těle se mluví o. o čtyři dny později náš rodinný lékař, Benson, hlášeny nebyly žádné známky ním mají nějaké potíže s dýcháním nebo problémy s fyzickými úkoly a rakovinou; Děkuji pane, Chvála Bohu můj manžel je živý s pomocí Božího služebníka Rick Simpson. Od 4.01.2015, Alex i nadále, aby bylo možné plně a hluboce dýchat. Jeho lékař údajně říká, že jeho játra je rakovina zdarma. Že nemá zdá se, že malé množství rakoviny v jeho játrech a plic znovu. Lékař se divit, účinnost konopného oleje. Alex a já věřím, že hlavní změny v jeho těle jsou z důvodu Ricka Simpsona konopného oleje práci. Samozřejmě nepopírám důležitou roli diety. (Alex příběh je ideálním příkladem toho, jak konopný olej léčivé zázraky často mají v těle.) Děkujeme Ricka Simpsona pro jeho zázračné léčbě konopného oleje.

hravje řekl(a)...

Thank you very much that you have ascribed their experience. hravje

Anonymní řekl(a)...

Ahoj všichni,
Dávám výpověď o rakovině a jak můžete vyléčit rakovinu, pokud jste byla diagnostikována.
kontaktovat tento e-mail rolandsmithmedicalgroup@yahoo.com a získejte lék.
Tam je to oblíbený citát, který říká, že nemáte ceníte toho, co máte, dokud jej ztratíte.
Život sám je nejcitlivějším dar máme, a měli bychom udělat nejlépe žít naplno. dovolte mi začít tím, že představí sám.
Mé jméno je Maria Iliana Mendez Praha Česká republika a já jsem zde, aby svědectví a dávat naději těm, kteří si myslí, život je u konce, když jsou diagnostikovány s rakovinou.
Kdysi jsem byl trpí rakovinou, která byla potvrzena můj lékař, aby v etapě 4 (čtyři) a byl jsem řekl, tam byl malý nebo nic, co bych mohl udělat, změnit svou situaci, protože rakovina už pryč hluboko a já jsem byl už ne reagovat na ošetření. Všechny naděje byla ztracena ve mně a já všichni mohli myslet se těší na den, kdy jsem zemře.
To byl, dokud můj přítel mě dát do styku s Dr. Roland Roland Smith Medical Group. Věřte mi, nikdy jsem věděl, že život mi mohl dát druhou šanci, dokud jsem kontaktoval tento lékař, Roland Smith.
Objednal jsem si tento Konopný olej od Dr. Roland Smith a spolu s dobře veden poradenství Bojoval jsem tuto rakovinu a dnes jsem zpátky na nohy a dobře znovu a to vše díky Dr. Roland Smith Medical Group.
Vím, že existuje mnoho lidí tam venku, kdo má rakovinu, a kteří by milovali být vyléčen, stejně jako já. Nechci, aby to jen pro sebe, protože život je tak vzácný a nechat to být odpad z důvodu rakoviny, protože to má nyní všelék díky Roland Smith Medical Group.
kontaktujte Roland Smithovi ještě dnes a dostat vyléčen z rakoviny jakéhokoliv typu. Níže je kontaktní e-mail a webové stránky.
E-mail: rolandsmithmedicalgroup@yahoo.com
E-mail: rolandsmithmedicalgroup@yahoo.com

hravje řekl(a)...

Thank you very much that you have ascribed their experience. hravje

Anonymní řekl(a)...

Moja žena trpí rakovinou pankreasu, čo potvrdzuje, že v štvrtej fáze lekár mi povedal, že je málo, čo by mohli robiť, pretože neodpovedali na liečbu, ale môj brat našiel záchranu tohto konopného oleja, ktorý nariadil Rick Simpson Foundation, Pravdepodobne pomôcť niektorým chorým rakovinovým kontrolám rôznych typov, a preto sme sa rozhodli dať mu šancu zlepšiť sa až teraz moja žena veľmi dobre je dokonalá a teraz môže ísť okolo domu samotného. Cítil som, že je potrebné nechať ostatných trpieť týmito akútnymi ochoreniami, že keď máte dobrý konopný olej, môžete skutočne dať druhú šancu v živote. Ak potrebujete konopný olej, obráťte sa na nadáciu, ktorú mi poskytol môj brat s týmto e-mailom: ricksimpsonmedicalorg@outlook.com alebo ho zavolajte na číslo +17372107440

hravje řekl(a)...

Velmi děkuji za předání vaší zkušenosti s odhodláním pomoci druhým.
S úctou
hravje

Unknown řekl(a)...

Moja žena trpí rakovinou pankreasu, ktorá bola potvrdená ako štádium štyri, lekár mi povedal, že je málo, čo by mohla urobiť, pretože nereagovala na liečbu, ale môj brat v zákone nám prišiel na pomoc tým, že objednal tento konopný olej od Rika Simpsonova nadácia, ktorú povedal, pomáha niektorým pacientom bojovať proti rakovine rôznych typov, a tak sme sa rozhodli dať šancu, zatiaľ sa moje žena veľmi zlepšuje veľmi dobre a v súčasnosti sa môže prechádzať po dome sama sama. Cítil som, že je to nevyhnutné, nechám ostatných, ktorí trpia touto akútnou chorobou, že akonáhle budete mať dobrý konopný olej, môže skutočne dať druhej dobrú druhú šancu na život. Ak sa stanete, že potrebujete tento konopný olej, môžete kontaktovať nadáciu, ktorá poskytla môjmu bratovi právu týmto e-mailom: ricksimpsonmedicalorg@outlook.com

hravje řekl(a)...

Život je poutí, která nemá "turistické značky". Záleží na každém, jakou cestou se vydá. Víra (v pozitivním smyslu a v přesvědčení) také nepotřebuje "turistické značky". Je v každém z nás, ale málokdo si je vědom její nekonečnosti, a sile...
(Jako nevěřící Tomáš,který nevěřil v Ježíšovo vzkříšení, dokud si nesáhl do rány v jeho boku...)
Teď však nejvíc záleží na vaší paní, které pomáháte, a ze všeho nejvíce sílou vaší lásky a to je to nejúžasnější, co může ženu v životě potkat.
S úctou
hravje

Baldwin řekl(a)...

Moja žena trpí rakovinou pankreasu, ktorá bola potvrdená ako štádium štyri, doktor mi povedal, že od jej neodpovedania na liečbu je málo, ale môj brat v zákone nám prišiel na pomoc tým, že objednal tento konopný olej od Rika Simpsonova nadácia, o ktorej hovoril, pomáha pacientom v boji proti rakovine rôznych typov, a tak sme sa rozhodli dať šancu, zatiaľ sa moje žena veľmi dobre zlepšuje a v súčasnosti môže chodiť po dome sama. Cítil som, že je to nevyhnutné, nechám ostatných, ktorí trpia touto akútnou chorobou, že akonáhle budete mať dobrý konopný olej, môže skutočne dať druhej zdravú druhú šancu na živobytie. Ak sa stanete, že potrebujete tento konopný olej, môžete kontaktovať nadáciu, ktorá dodávala môjmu bratovi právo týmto e-mailom: ricksimpsonmedicalorg@outlook.com

Unknown řekl(a)...

Těšíte se na nákup, abyste zachránili život přátel a člena rodiny.

Zvažujete nebo chcete prodat své ledviny kvůli finančnímu zhroucení?

cena? Je to příležitost prodávat za $ 450,000.00 dolarů? Napište nám

dnes co nejdříve. Protože v současné době nakupujeme a prodáváme

Ledviny. Naše nemocnice se také specializuje na chirurgii ledvin a jater

V současné době spolupracujeme s dalšími mezinárodními nemocnicemi

nákup a prodej zdravých ledvin, s živými a odpovídajícími

dárců. Sídlíme v Indii, Kanadě, Velké Británii, Pákistánu, Číně, Chile Turecku,

USA, Malajsie, Thajska, Kolumbie atd.

Pokud máte zájem o prodej nebo nákup ledvin, neváhejte

Kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu: draustinelvis@gmail.com

Skuteční dárci / prodávající / kupující Potřebujete získat peníze na náklady na zdravotní péči nebo na placení dluhů nebo dobro



S pozdravem



draustinelvis

Kathleen řekl(a)...

Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

Mary

Okomentovat

Dokud se nerozloučíš se svou osobností, nenajdeš svou individualitu. Individualita je dána existencí, osobnost vnucena společností. Osobnost je sociální pohodlnost.
Společnost nemůže tolerovat individualitu, protože individualita za ní nepůjde jako ovce. Individualita má kvalitu lva a lev kráčí sám.
Ovce jsou vždy ve stádě, doufají, že to bude ve stádě pohodlnější. Stádo jim dává pocit ochrany, bezpečí. Když někdo zaútočí, ve stádě se spíš zachráníš. Ale sám? Jenom lvi chodí sami.
Každý z vás se narodil jako lev. Společnost vás však neustále podmiňuje, programuje vaši mysl jako mysl ovce. Společnost vám dává osobnost: velmi pohodlnou, hodnou a velmi poslušnou osobnost.
Společnost chce otroky, ne lidi, kteří jsou absolutně oddaní svobodě. Společnost chce otroky, protože všechny její pochybné zájmy vyžadují poslušnost.

Starý zenový příběh vypráví o lvu, který vyrostl mezi ovcemi a dokud ho jeden starý lev nepopadl a nepřitáhl k rybníku, kde mu ukázal na hladině jeho vlastní obraz, myslel si, že on sám je také ovcí. Mnoho z nás je jako lev z tohoto příběhu - představa, kterou o sobě máme, nepochází z naší bezprostřední zkušenosti, ale z názoru druhých. "Osobnost" vnucená z vnějšku nahrazuje individualitu, která mohla vyrůst zevnitř. Stáváme se jen další ovcí ze stáda, která se nedokáže svobodně pohybovat, ani si uvědomit svou pravdivou identitu.
Je na čase, aby ses na hladině rybníka podíval na svůj obraz, a osvobodil od všech domněnek, jimiž druzí podnítili tvé myšlení. Tancuj, běhej, poskakuj, křič co tě napadne: cokoli, co probudí spícího lva uvnitř.
Osho One Seed Makes the Whole Earth Green, Kapitola 4