♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Buď vítán a buď sám sebou. Jsi-li přítel, otvírám ti náruč i srdce, Jsi-li neznámým,dlouho jím nebudeš, Jsi-li nepřítel,láska tě přemůže.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

proroctví z knihy Zasvěcení

Dva trendy - jeden starověký a jeden moderní - probouzí vědomí světa. Jsme svědky celosvětové a dynamické renesance starověké moudrosti. Jóga, meditace, životní síla řízení, akupunktura, ayurveda, a výsledky dalších postupů jsou nyní velmi rozšířené. Zároveň podobné poznatky se promítají do vědy a tvůrčí práce intuitivních průkopníků. Mysl-tělo, lékařství, kvantové vědomí, životní síla léčení, holistické zdraví, psychické povědomí, bojová umění jsou jen některé ze stovek čerstvých projevů nadčasové moudrosti.
Proč tyto dva trendy, co se nyní děje?
Lidský vývoj je cyklický. Vstoupili jsme pro nás do "nové éry" , ale je to věk, který sdílí vědomí stavitelů pyramid a starověkých mudrců, kdy povědomí o subtilní energii a vyšším vědomí byl standard - ne výjimkou.
AMIT GOSWAMI-KVANTOVÝ AKTIVISTAvideo(zde)

Každá pravda prochází třemi fázemi: Nejdříve je zesměšňována. Pak násilně odmítána. A nakonec je akceptována jako samozřejmost.
A.Schopenhauer
Abychom udělali pořádek ve světě, musíme nejdříve udělat pořádek v národě, abychom udělali pořádek v národě, musíme nejdříve udělat pořádek v rodině, abychom udělali pořádek v rodině, musíme nejdříve udělat pořádek ve svém osobním životě, abychom udělali pořádek ve svém osobním životě, musíme udělat pořádek ve svém srdci. Confucius

"Vlastnosti, které nenávidíš u druhých lidí, jsou tvé vlastnosti,kterých se podvědomě snažíš nenávistí a bez úspěchu zbavit.Vlastnosti, které dokážeš tolerovat u druhých lidí,jsou vlastnosti, kterých ses definitivně zbavil." J.MEDO

Buďte královský dědic, kterým opravdu jste! Buďte jako lotos, který ačkoli zrozen ze slizského bahna na dně jezera, pomocí své čisté síly vůle povstane nad vodu, aby viděl slunce a nechal se inspirovat jeho paprsky. Sathya Sai

Léčení duše je léčení energie, kterou jste si vytvořili v tomto nebo v minulém životě, je to tedy proces uvolňování energie připoutanosti k minulé situaci, člověku nebo věci.
Při cíleném léčení duše dochází ke zvýšení vibračního vzorce zhuštěné energie, aby se osvobodila a navrátila se do své duše.
Stav našeho energetického pole zajišťuje způsob, jakým způsobem přijímáme univerzální energii. Pokud frekvence vibračního vzorce (který je vtisknut na energetickém poli) není dostatečně vysoká, aby námi energie přirozeně proudila, jsme připoutáni k nižším energiím, které nás dostávají do konkrétních situací, které nám umožňují, abychom se odpoutali. Energie musí proudit. Pokud neproudí, jsme k něčemu připoutáni.

Odvracíme-li své vědomí od fyzické dimenze do dimenze duchovní - "vypneme-li" vnější svět, ať už zavřením očí, rozostřením zraku, meditací, spojením se s Vyšším Já - dostáváme inspiraci. Jednáme správně. Správně se rozhodujeme. Můžeme předvídat. Můžeme léčit. Můžeme svět učinit lepším místem k životu. JOSÉ SILVA

Nyní nastal čas pro vaše pravé já - krásné, nadané a zázračné - aby znovu povstalo. Toto je znovuzrození vaší skutečné
přir
ozenosti, kterou jste až do tohoto okamžiku skrývali nejen před druhými, ale i sami před sebou. Až v příštích dnech a týdnech pocítíte znovu nalezený pocit jistoty a nadšení, přivítejte jej s otevřenou náručí. A především se respektujte, milujte a ctěte, protože jste nádherné a talentované bytosti.

Select Language

translate

úterý 14. února 2012

MYŠLENKY NA ÚNOR


Otevřeně projevujte svou Lásku. Život je jen sen a pokud jej vytváříte s Láskou, stane se Váš sen mistrovským dílem. 

Don Miguel Ruiz

Vážit si sebe znamená vědět, že si všechny své pocity v každé chvíli sami vybíráte.  

Sanaya Roman

LIŠČÍ NEDĚLE
Šest neděl před prvním jarním úplňkem se slavila  Liščí neděle, zvaná též pučálná.
Následuje po Popeleční středě (škaredá nebo černá), zvaná též Adamův den - původně začátek nového roku.
Předcházející Masopust, který probíhal v neděli,pondělí,úterý, před popeleční středou, byl původním vyvrcholením roku.Masky měly za cíl vyhnat zlé démony a všechny neblahé stíny minulosti.Vše vrcholilo půlnocí úterka, kdy se pochovával bůh bláznů Bakchus.
Původně rok, řídící se lunárním kalendářem, začínal svátkem hrachu a lišek.
POKRAČOVÁNÍ : http://novazeme2010.ning.com/profiles/blogs/li-ned-le

 Přesně s tímto vhledem s J.Duškem také rezonuji :

..."Co chci říct: když se něco transformuje, tak se transformuje všechno. Změna je kompletní a spočívá v tom, jakým způsobem popisujeme a tvoříme realitu. A nikdo teď neví, co se v tomto směru stane, protože kdybychom to věděli, tak nepůjde o změnu s velkým Z. Přirovnal bych to k zážitku vhledu: všichni vám můžou předem nakrásně vykládat, jaký pocit zažijete, ale dokud si tím neprojdete, je to marné, zážitek samotný se do slov nedá vměstnat, je komplexní.
A když už po mně chcete ty konkrétnosti, tak si třeba představuju — já si obyčejně představuju takové voloviny — že třeba uvidíme víc barev, uslyšíme jiné škály zvuků nebo budeme trvale slyšet zvuk zeměkoule. On opravdu existuje, je nahraný, takový hluboký, blíží se tónům, co vydávají lámové na ty trouby (napodobuje). Nebo porozumíme řeči zvířat, protože někdy jí někdo musel porozumět — vždyť kde jinde by se vzaly všechny ty pohádky a příběhy. A může se i stát, že se dostaneme na jazykovou úroveň dávných civilizací, viz mnohem pokročilejší a subtilnější jazykové systémy starého sanskrtu, aramejštiny, hebrejštiny a podobně, kterým se dnes teprve učíme rozumět.
CELÝ ROZHOVOR ZDE :
http://www.sedmagenerace.cz/text/detail/2012-bude-rokem-zazraku

 

REZONANCIA ZEME SA MENÍ, ČO NÁM TO PRINESIE?

„Všetko na svete je vibrácia“ – Albert Einstein

Schumannova rezonancia je jemná elektromagnetická frekvencia, stvorená pre život a evolúciu na našej planéte! Verte, či nie, naša Zem je vlastne obrovský elektronický obvod. Atmosféra je v skutočnosti slabým vodičom a pokiaľ by neexistovali žiadne zdroje nabíjania, jej elektrický náboj by sa stratil v priebehu 10 minút. 
Počúvaním frekvencie 7,83 Hz môžeme čeliť iritujúcemu prostrediu a tak si vytvoriť zdravšie životné prostredie. Existujú však tri hlavné spôsoby ako sa na ňu naladiť: meditácia, Alfa hladina mozgových vĺn a kontakt s delfínmi. 
Kontakt s delfínmi
Ľudský kontakt s delfínmi navodí jednak alfa hladinu v mozgu a jednak hemisférickú synchronizáciu mozgu. Je to preto, lebo delfíny vytvárajú zvukové vlny na frekvencii Schumannovej Rezonancie 7,83 Hz. Delfíny komunikujú zvukmi, ktoré sa podobajú klapnutiu a ktoré produkujú bioultrazvukové energie. Tieto zvuky obsahujú štyrikrát vyššie ultrazvukové frekvencie ako tie, ktoré dokážu vytvoriť stroje. Existuje terapeutický model, podľa ktorého zvuky delfínov dokážu prenášať frekvencie, ktoré naštartujú ozdravné procesy v ľudských bunkách, v tkanive a vo vnútornej štruktúre tela. Výskumy ukázali, že produkcia v neurónových sieťach je výrazne ovplyvňovaná kontaktom s delfínmi. Plávanie s delfínmi môže pomôcť očistiť a stabilizovať ľudské energetické pole.
REZONANCIA ZEME SA MENÍ, ČO NÁM TO PRINESIE?
Podľa niektorých výskumov sa frekvencia nazývaná Schumannovou postupne zvyšuje.
Vibrácie Zeme (Schumannova rezonancia) boli po dlhý čas na úrovni v priemere 7,8Hz. Od roku 1980 vzrástli na úroveň vyše 12 Hz. To ale znamená, že 16 hodín sa rovná 24 hodinám. Čas sa zrýchľuje! A ani veda si nevie vysvetliť čím je to spôsobené.
V súvislosti so zvyšujúcou sa Schumannovou rezonanciou môžeme v súčasnosti pociťovať:
• Migrény, vyčerpanie
• Elektrický náboj v končatinách a chrbtici
• Kŕče v svalovej hmote
• Symptómy podobné chrípke
• Intenzívne sny
Ľudské telo sa v dôsledku nových vibrácií stáva citlivejším.

BOD NULA A SCHUMANNOVA REZONANCIA
O zmenách, ktoré sa teraz odohrávajú na Zemi v súvislosti so Schumannovou rezonanciou hovorili aj starodávne predpovede a indiánske tradície. Ovplyvňujú náš spánok, vzťahy, schopnosť regulovať imunitný systém a naše vnímanie času. Prežívame proces, ktorý začal pred 2000 rokmi, aby nás pripravil na obrovské zmeny, ktoré nastanú v našich telách.

1. Čas sa bude zdanlivo stále zrýchľovať až dosiahne Bod Nula. 24 hodinový deň bude zodpovedať 16 hodinám, alebo možno aj menej. Schumannova frekvencia bola donedávna 7,8 cyklov, teraz je približne 12 a čoskoro dosiahne 13. Tam sa zastaví.
2. Bod nula, alebo posun času boli predpovedané starovekými ľuďmi tisícky rokov. Na Zemi už prebehlo mnoho posunov, vrátane toho, ktorý sa odohráva každých 13000 rokov v polovici 26000 ročného cyklu. Predchodca rovnodennosti.
3. Bod nula, alebo výmena magnetických pólov pravdepodobne nastane už v najbližších rokoch. Dôjde k synchronizácii so štvorcyklovým biorytmom Zeme, ku ktorému dochádza každých 20 rokov 12. augusta. (Experiment a Montauk Project – tajný vládny vojenský projekt pre cestovanie v čase – oba sa viažu na 12. august a 20 ročný biorytmus.)
4. V bode nula Slnko vyjde na západe a zapadne na východe. O podobnej udalosti sa v minulosti našli záznamy z dávnych dôb.
5. New World Order sa môže stať skutočnosťou. Pozorne sledujte udalosti a nasledujte intuíciu.
6. V bode nula pravdepodobne prejdeme do vyššej dimenzie. V tú dobu sa všetko po čom túžime a na čo myslíme stane skutočnosťou. Všetko čo sa týka lásky a všetko čo pokrýva náš strach. Náš zámer sa stane tým najdôležitejším v našom živote.
7. Väčšina techniky, ktorú poznáme prestane fungovať. Výnimkou môžu byť len stroje pracujúce s voľnou energiou.
8Naše fyzické telo sa zmení. Naša DNA sa postupne mení na dvanásťvláknovú. Vytvára sa nové svetelné telo. Stávame sa intuitívnejší.
9. Mayský kalendár predpovedal všetky zmeny, ktoré sa dejú. Vraciame sa späť k prirodzeným cyklom prírody a vesmíru. Do roku 2012 vstúpime do 5. dimenzie.
10. Buďte pripravení na zmeny, ktoré prinesú dobu svetla. Prichádzame do doby, kedy sa koncepty založené na strachu úplne stratia.
CELÉ :
http://www.2012rok.sk/wp/2012/2616-tlkot-srdca-nasej-planety-sa-meni

VIMÁNY - PRASTARÉ INDICKÉ LÉTAJÍCÍ STROJE
Pro ty, jimž je to jméno neznámé – vimány jsou prastaré indické létající stroje na vysoké technické úrovni, zmiňované v indickém eposu Mahábhárata. V Mahábháratě se vypráví o dlouhé válce mezi Kuruovci a Pánduovci. Tato válka zjevně probíhala z vůle indických bohů – chtěli ulevit světu od přelidnění. A právě v Mahábháratě se dočteme o Bhímovi, jenž „letěl ve své vimáně na ohromném paprsku, který byl jasný jako slunce a hřměl jako bouře“.
CELÉ:
http://www.2012rok.sk/wp/veda-a-technika/5963-prastar


Ukázka je z této knihy: 
Lobsang Rampa – Cesta do Agarthy - Autor popisuje, jak se dostal do nitra naší zeměkoule, kde se setkal s mnoha podivnými bytostmi a zažil spoustu zvláštních příhod. Cílem jeho putování byla nádherná podzemní krajina Agartha, jejímž hlavním městem je bájná Šambhala. Dále se v knize píše o těchto tématech: duchovní svět, astrální cestování, paranormální schopnosti, smrt a posmrtný život, UFO, vyšší Já.

OSHO - PROFESORSKÁ LÉTA 
Studentský život mě nesmírně bavil; ať už byli lidé proti mně nebo se mnou, ať byli lhostejní nebo mě milovali, všechny tyto zkušenosti byly krásné. Všechny mi totiž pomohly, když jsem se sám stal učitelem, protože zároveň s tím, jak jsem vykládal svůj pohled, jsem dokázal chápat věc i z pohledu studentů. Z mých hodin se staly debatní kroužky. Všichni směli pochybovat a přít se. Čas od času si začal někdo dělat starosti, co se stane s mými přednáškami dál, protože na každičké téma se vyvinula velká diskuse. Říkal jsem: „Nedělejte si starosti. Jediné, co potřebujete, je zdokonalovat si svůj důvtip. Zkouška z mého předmětu je maličkost – dokážete se na ni připravit během jediné noci. A pokud máte vnímavou mysl, složíte ji i bez toho. Jestliže však vnímavou mysl nemáte, pak i když budete mít knihu, nebudete schopní najít, kde se v ní nachází odpověď. V pětisetstránkové knize musí být odpověď někde v jednom odstavci.“ Mé přednášky byly úplně odlišné. Všechno se muselo prodiskutovat, všechno se muselo důkladně prozkoumat, a to tak hluboko, jak to jen šlo, z každého úhlu pohledu, z každého hlediska – a přijmout pouze to, s čím se rozum cítil spokojený. Jinak nebylo zapotřebí to přijímat; mohli jsme v diskuzi pokračovat další den. Udivilo mě zjištění, že když o něčem debatujete a vysledujete určitý logický vzorec, a tedy celou strukturu, nemusíte si to pamatovat. Je to váš vlastní objev; zůstane ve vás navždy. Nelze jej zapomenout. Moji studenti mě rozhodně měli rádi, protože nikdo jiný jim nedal tolik svobody, nikdo jiný k nim nechoval tolik respektu. Nikdo jiný jim nedal tolik lásky, nikdo jiný jim nepomáhal bystřit si tak důvtip. Každý učitel se staral o svůj plat. Já sám jsem si jej však nikdy nešel osobně vyzvednout. Pověřil jsem vždy nějakého studenta: „Vždy první den v měsíci vyzvedněte mou výplatu a můžete mi ji přinést. A budete-li potřebovat jakoukoliv část z ní, můžete si ji nechat.“ Po celou dobu, kdy jsem pracoval na univerzitě, mi ten či onen student přinášel mou výplatu. 
POKRAČOVÁNÍ :

Ukázka je z této knihy:
 Osho – Duchovně nevhodný mystik - Tato kniha, která je sestavená z rozhovorů a tisíců hodin promluv před živým publikem, nabízí okouzlující náhled do života a práce Osha, jednoho z nejskandálnějších spirituálních učitelů světa. Je to příběh člověka (od dětství až do jeho smrti), který se celý život vzpíral zařazení do jakékoliv kategorie a jenž neústupně tvrdil, že nevyučuje žádnému dogmatu, ale že učí pouze prožitku osvícení, protože právě o něj se může podělit. Publikace obsahuje i chronologicky seřezené nejvýznamnější okamžiky Oshova života a barevnou fotopřílohu.


Povídání s hvězdami 

Únorové novolunní s působením lunární energie na život a láska podle hvězd

EPRAKONE

 Môžme brať tvorenie ako kritérium bytia? Je pravda, že čím viac tvorím, tým viac ego stráca nadvládu. Ego netvorí. Ego kategorizuje, definuje porovnáva a analizuje.

Tvoriť neznamená (len) tvoriť umenie. Dá sa tvoriť aj myšlienkami a činmi. Tvorím lepší svet pre Všetkých.



“Kreatívny dospelý je dieťa ktoré prežilo…”Ursala LeGiun


Otázka: Súhlasí s tým vaše ego, alebo ideme niečo namaľovať?? ;)
Odpověď:anitraM Myseľ nedokáže vynájsť niečo nové, nemôže objaviť neznáme. To je čisto výsada našej duše. Len intuícia poznáva, objavuje tajomstvá sveta. Rozum je cyklický, neustále sa pýta. Ak aj nájde nejakú odpoveď, tak tá so sebou prináša ešte viac otáznikov. On netvorí, ale kompiluje. Vie akurát pozliepať dokopy poznatky, ktoré nadobudol. Nič nové neobjaví. Ničím prevratným svetu neprispeje. Vhľad do neznáma je tou správnou cestou. Iba duša má oči k videniu a uši k počutiu, iba duša je vo svojej podstate tvorivá, živá, večná.

( Lépe bych to nevyjádřila...)

Kreativní energie jako zdroj štěstí

V poslední době velmi často přemýšlím o kreativitě a kreativní energii jako o jedné z cest, jak lze naplnit své tělo univerzální energií. Člověk tvořící, člověk dělající to, co jej baví je v daný okamžik čistý jako nepopsaná deska, není zanesen špínou negativních emocí, nepláče nad minulostí a nemá strach z budoucnosti. V okamžiku tvoření se stává kanálem univerzální energie, která míří do stvoření jeho kreativity. Člověk v tu chvíli tvoří, člověk je v tu chvíli bohem. Velká část této univerzální energie v něm také zůstává. 

http://probuzeni.blogspot.com/2012/02/kreativni-energie-jako-zdroj-stesti-se.html

  Co je kabalistická hudba?

http://www.kabbalah.info/cz/kabalistick%C3%A1-hudba/baal-hasulamovy-melodie

Kabalistická hudba vyjadřuje dva stavy Kabalistů: úsilí o vnímání duchovních světů a úsilí o splynutí se zdrojem života v radostném pocitu úplné dokonalosti.
Než ji budete poslouchat, nemusíte o kabalistické hudbě nic vědět, jelikož nepoužívá slova. Její vliv na srdce je přímý a rychlý díky spletitému spojení mezi našimi dušemi a kořeny not. Opakované poslouchání kabalistické hudby umožňuje poslouchajícímu cítit, jak proniká hluboko do duše.

http://www.youtube.com/watch?v=cbAG8_No-Zk

 Ten sladký pocit lásky … 

 Mladý muž jde po ulici a září štěstím. Proč? Miluje dívku.
Řekni mi, co dostává z této lásky? Proč ho tento pocit tolik naplňuje? Co z toho dostává? Nedostává, ale je připraven dávat. Chce se s ní spojit, milovat. Nemluvím o lásce mezi dospělými, o sexuálním vztahu, ale o vyšším pocitu, i když je také založen na přijímání.
Milujete člověka a chcete pro něj udělat něco příjemného. Chcete, aby byl šťastný, a usilujete o spojení s ním.
Kromě hormonální přitažlivosti, kterou zažívají i zvířata, dostáváme takový vysoký pocit, takže bychom se z něj měli poučit. Koneckonců, nic není vytvořeno nazmar. To je důvod, proč v našem biologickém organismu, v tomto bílkovinném těle existuje určitá inspirace z tohoto druhu pocitu k bližnímu, nazývaném láska jednoho člověka k druhému.
Proč mě to naplňuje? Pocity nás naplňují. Láska je naplněna tím, že existuji raději v odevzdání než v přijímání. A pokud dostanu něco od někoho, kdo mě miluje, pak je to jen probuzení abych reagoval na světlo. Ale v podstatě, žije-li ve mně láska, pak si užívám odevzdáním osobě, kterou mám rád, aniž bych od ní přijímal.
To je zákon přírody a nedá se nic dělat.
[68030]
Z 2. části denní lekce kabaly 30/1/12, Kniha Zohar 

 


Bezvýhradně milující

Každý člověk chce, aby byl milován takový, jaký je. Jinými slovy, láska stojí nade všemi pro a proti. Někdo se mi zdá hezký a někdo ošklivý. Někdo se mi zdá jako dobrák, jiný zlý. Pokud zatím někoho miluji, pak ho miluji jako své vlastní děti, bez ohledu na to, jaký je.
Je správné, že milujeme naše děti přirozeně, zatímco zde potřebujeme lásku, která se dostane nad naši přirozenost. Je psáno, “Každý člověk odmítá ostatní podle svých vlastních chyb.” Pokud na někom pozorujete chyby, znamená to, že tato chyba je uvnitř Vás.
Nicméně, zpočátku jsme neschopní dosáhnout bezvýhradné lásky, protože v naší přirozenosti je se nenávidět navzájem. Vždycky hledám chyby v ostatních, protože to způsobí, že se cítím lépe a výše než druzí, což je samo o sobě příjemné. Když hledám sebeuspokojení, musím vidět chyby v ostatních a mít je před sebou alespoň v nějakém ohledu. Pokud se mi někdo jeví, že je výše než já, a já to nedokáži ospravedlnit, upádám do deprese.
Tak jak můžeme lásky dosáhnout? Nejdříve, “milovat” znamená být prodchnut touhami druhého a být připraven je naplnit. Právě nyní jsem připraven využít a  těžit z druhého, ale je mi řečeno, “použij sebe k tomu, abys naplnil jeho.” To je úplným opakem mé přirozenosti. Nikdy na tu zeď nemohu vyšplhat.
To je důvod, proč Hillel, mudrc, udělal výzvu snazší tím, že jí položil takto, “Nedělej druhým to, co sám nemáš rád.” Tím že jsem neutrální, vzdávám se nenávisti a lásky kvůli druhému. Tím, že tuto podmínku dodržujete, překonáte první polovinu cesty.
Proto se odpoutáte od egoismu, od předchozích tužeb. Vzdáte se špatně zamýšlených plánů a záměrů. Od nyní už nebudete chtít druhé ranit, ať už nedopatřením či úmyslně.  Nechcete ho využívat, protože to jej vždy zraní. A dokonce ikdyž si stále myslíte, že můžete z druhého profitovat, začnete už chápat, že sám nakonec tratíte. Co je dobré pro něj, je dobré i pro Vás, a co je špatné pro něj, je špatné pro Vás. Už porozumíte, že jste oba spojení dohromady globální sítí, která začíná být v dnešním světě zjevná. To je důvod, proč nemáte jinou možnost, než si přinejmenším neubližovat navzájem.
To je první fáze: Odpojíte svou Malchut a vzrostete do Biny, do malého stavu, Katnutu, Hafetz Hesed. A pak musíte pokračovat po cestě k lásce.
Všechny tyto fáze jsou realizovány za podmínky, že postupujete “od Lo Lišma k Lišma,” pokud ve svém egoismu přesto aspirujete k altruistickému cíli. “Je pro mě prospěšné starat se o svého bližního dobře,” uvažujete. “ Vždyť jsme všichni navzájem propojení a není jiná možnost….” A třeba, protože kráčíte touto cestou, vyvoláte světlo, které napravuje, které upraví vaši mysl a pocity.
A pak porozumíte, “Musím milovat druhé, ne kvůli tomu, že se budu cítit dobře a ne kvůli tomu, že jsme v jednom systému, nezáleží jak globální a propojení můžeme být.” O tom to není. Jednoduše jste uchvácen kvalitou dávání samou. Nevíte, co jí dělá dobrou, ale cítíte, že kromě dávání nechcete nic jiného. Nenaplňujete sebe a  potěšení neočekáváte. Dáváte z respektu, úcty, významu, z poznání dávání jako takového v čisté formě. Teď je to pro Vás vším.
Ze 4. části denní lekce kabaly 27/10/2011, “Láska ke Stvořiteli a láska ke stvořením”



 JSEM OSVOBOZEN
Pokud se váš postoj k bližnímu  změní, budete vnímat věčný svět. Budete cítit, že byste měli žít a zároveň přijímat miliardkrát více než přijímáte v tomto světě. Celý tento svět se napájí od jiskry, která ho vytvořila, když prorazila z vyššího světa. Všechna potěšení jsou zde jen jiskrou vyššího světla, které odhalíte v duchovním světě.
To se nedá vyjádřit, ale člověk postupně zjišťuje, že je v tom velký přínos: jsem osvobozen a vycházím ze sebe, nejsem nikdy nemocný, povznáším se nad životem a smrtí, jsem zcela ponořen do nekonečna, nekonečného naplnění a dokonalosti. A vše, co potřebujete udělat, abyste toho dosáhli je vnitřní přechod od režimu “pro mě” k režimu “pro druhé”.
Ve skutečnosti, člověk trpí hodně v jeho životě, aniž by si to uvědomoval. Již jsme si zvykli na neustálý spěch, tlak, různé povinnosti a obavy. Je opravdu možné žít bez obav, omezení a starostí? Nevíme, co to znamená být svobodný, když všechno dobro je před vámi a nic vás neomezuje.
Kdybychom jen dokázali, aby se lidé sami přesvědčili, co se dá získat ve srovnání s jejich současným životem, uviděli by, že jsou v nejhorším stavu, v nejhorším ze světů. A oni mají možnost ho opustit: vše co potřebují udělat, je změnit svou pozornost od “Pro mě” na “Pro nás.” Nakonec, vše závisí na našem šíření, “agitaci”, jak Baal HaSulam na ni odkazuje.
[57978]
Z 5. částí každodenní lekce kabaly 18.10.2011, „Mír ve světě”

 
Láska ne manželství
Nové vědomí nebude mít co do činění s institucemi jako je manželství. Nový člověk bude mít přirozenou nedůvěru k manželství jako instituci. Vztah muže a ženy má pro něj hlubokou hodnotu, pouze když je rostoucím, proudícím vztahem pro oba. Bude si málo vážit manželství jako formality nebo slibů trvalosti, které se ukazují jako vysoce nestálé. Bude milovat okamžik a prožívat ho v jeho totálnosti.
Manželství nemá žádnou budoucnost. Láska má budoucnost.
V minulosti nebyla láska realita, realitou bylo manželství. V budoucnosti láska bude skutečností a manželství se bude stávat více a více neskutečné. V minulosti se lidé vdávali jeden za druhého, od té doby se postupně začali mít rádi a milovat.
V budoucnosti se lidé budou milovat a mít rádi jeden druhého, pouze pak budou žít společně. V minulosti nejprve přišlo společné soužití, a přirozeně, když žijete společně, vzrůstá náklonnost, vzrůstá závislost. Byl to potřebný jev. Manžel potřeboval manželku, manželka potřebovala manžela, a potom děti potřebovali, aby rodiče byli spolu. Byl to, více či méně, ekonomický fenomén; ale nevycházelo to z lásky.
Budoucnost pozná odlišný druh vztahu, který je založen čistě na lásce, a který bude trvat v existenci pouze dokud bude trvat láska. A nebude touha po jeho stálosti, protože v životě není nic stálé; pouze umělé květiny jsou stálé.
Opravdové růže se rodí ráno a odchází večerem. A to je jejich krásou: jsou překrásné, když přicházejí a jsou překrásné, když jejich okvětní lístky začínají uvadat. Jejich život je překrásný, jejich zrození je překrásné, jejich smrt je překrásná, protože je zde živost. Plastická květina se nikdy nerodí, nikdy nežije, nikdy neumírá.
Manželství bylo v minulosti umělou květinou.
Nové vědomí nemůže mít žádný respekt k manželství.
Bude muset vytvořit nový druh intimnosti - přátelství ♥
A bude se muset naučit žít s nestálým fenoménem lásky a všeho ostatního : -))

OSHO, Úsvit nového tisíciletí
články,které mě zaujaly na stránkách LANCHERA FALPREA

TĚMTO TÉMATŮM SE MIMO JINÉ  ROVNĚŽ VĚNUJE IGOR CHAUN NA "GOŠÁRNĚ" V CELOVEČERNÍCH DOKUMENTECH (odkaz je v hlavní nabídce)

Léčení Ayahuascou

Lencher Falprea v Probuzení – Před 15 hod.
Dovoltenám podělit se o některé informace týkající se léčení, které je prováděno v Duchovním léčebném centru DiosAyahuasca Sanaciones (DAS). Nejčastějšíotázky, které jsou pokládány jsou: Budu mít vize? Kolik mám vypít, mám si řícto víc nebo ne? Pronás je Ayahuasca medicína, ne droga nebo nějaká psychedelie. Ayahuasca účinkujejako každá přírodní medicína: Vyžaduje vůli, trpělivost a odevzdání se. Vizejsou součástí výuky. Aby jste jim porozuměli jak duchové rostlin zamýšlejí,potřebujete projít očistným procesem. Mějte na paměti, že si nemůžete vizevynutit tím, že vypijete více. Pokud ... další »

 

Jiné světy - blíže k Ayahuasce

Lencher Falprea v Probuzení – Před 16 hod.
Ojedinělý dokument svéhodruhu. Režisér Jan Kounen nás uvádí do hlubokých tajů šamanské medicíny apřipomíná tak, jak málo ještě víme o životě, rostlinách, našem vědomí, apod.Kromě počítačově zpracovaných halucinogenních vizí je zde zachycen i život kmeneŠipibo Konibo, který se svými tradicemi, znalostmi, sociální pevností,funkčností a provázaností překračuje zajisté v mnohém západní duchovní kulturu. Součástí dokumentu jsou takézajímavé postřehy nejrůznějších osobností z pole lékařství (Rick Strassman),antropologie (Jeremy Narby), psychoterapie (Stanislav Grof) či umění (Alex Graya ... další »

  

Duchovní molekula - The Spirit Molecule

Lencher Falprea v Probuzení – před 1 dnem
DMT vyvolává mystické atranscendentální zážitky i stavy blízké smrti, které byly téměř pro každéhodobrovolníka jedním z nejhlubších zážitků v jeho životě. Strassmanovyexperimenty ukazují, že DMT je přirozeně uvolňováno lidskou epifýzou. Tentoproces podle Strassmana umožňuje vstoupení duše do těla, resp. její vystoupení,a tak se stává materiální podstatou zážitků zrození a smrti. Výzkum přispívá kpovědomí o tom, že obýváme mnoharozměrný vesmír, mnohem komplexnější azajímavější, než dosud předpokládala kterákoliv z vědeckých teorií. Hodně zajímavý dokument o DMT, přirozeném alkaloidu... další »

 

 Být svobodným člověkem

Lencher Falprea v Probuzení
Věřit sám sobě, svýmpocitům, věřit svým postojům, je základní pravidlo svobodného člověka. Bez víry v sebe sama senelze probudit, nelze pochopit princip vesmíru, který je založen na svobodnévůli, myšlence a vlastním záměru. Vlastní záměr může býtnaplněn pouze tehdy,je-li v součinnosti celá Bytost a váš postoj je stálý,neměnný. Tato stálost vychází zporozumění, vychází z pochopení, vychází z důvěry ve vlastní sílu a moc změnitcokoli a tvořit tak vlastní realitu ze své podstaty. Vaše Já, je neomezeno vprostoru a v čase. Vaše Já, je vetkáno do všehoa všude. Vaše Já, se rozpouští vevaše... další » 
  


 Není nic lepšího, než dosáhnout harmonie s přírodou, která na vás působí všemi silami. Pokud jste v harmonii s těmito silami, pak vstoupíte do stavu absolutní spokojenosti.Nikdy jsme dříve takový stav nezažili. Naše životy jsou běh od jednoho velkého trápení k menšímu. Neumíme si ani představit, co takový stav spokojenosti znamená. Co může znamenat je to, že více necítím své tělo. Chápete to? Jediný důvod, proč cítíme naše těla je proto, že jsme v bolestech; jinak bychom je necítili.
Stav úplného pohodlí od člověka odnáší pocit jeho těla. Tělo se vytratí z jeho vnímání, jako by už neexistovalo.

Z “Hovory o integrálním vzdělávánní”




Od: Gossscha1  | 5.02.2012  | Počet zhlédnutí: 2 113
Jedna z nejznámějších epizod indického eposu Mahábhárata, která se nazývá Bhagavadgíta neboli Zpěv Vznešeného.
Hlavním téma­tem je rozhovor mezi princem Ardžunou a Pánem Kršnou uprostřed bitevního po­le, na němž proti sobě stojí členové jedné velké rodiny. Ardžuna, přední bojovník pánduovců, zjišťuje, že v nepřátelské armádě je mnoho příbuzných a svěřuje se svému vozataji Kršnovi: "Ó Kršno, když vidím své vlastní příbuzné, chtivé boje, v bojovém seskupení, údy mi malátní, vysychá mi v ústech, chvěji se po celém těle a vlasy se mi ježí. Luk Gándíva mi z ruky padá a kůže na mně jen hoří. Nemohu se udržet na nohou a mysl jako by mi bloudila. Vidím zlověstná znamení, ó Kéšavó; a v tom, že v boji mám zabíjet příbuzné, nespatřuji nic dobrého".
Kršnova odpověď na Ardžunovy pochybnosti je hlavní náplní celé Bhagavadgíty. Uvedený úryvek je z interpretace Mahábháraty britského dramatika Petera Brooka z roku 1989.
Podle svámího Satčidánandy, jak komentuje ve své knize ‚Living Gita', princ Ardžuna reprezentuje naší oddělenou mysl a ego, Pán Krišna naše Vyšší Já či Duši, vůz, který Krišna ovládá reprezentuje naše tělo, a bitevní pole reprezentuje náš vnitřní svět -- pětice synů Pándua jsou naše ctnosti, naše čisté vlastnosti lásky, nenásilí, klidu a pravdy, zatímco sto zlých synů slepého krále Dhrtaráštry představuje naše návyky zformované egem a jejich různé projevy (zloba, závist, lakota, pýcha, lenost, nenasytnost atd.).
********************************************************************

Očista pomocí růže. 

 Příběh práce s krystalem - Diadenon

Růže jako symbol léčení je velmi účinný a užitečný nástroj při očistě, přináší očistu sebeúcty. Růže vstřebává energii, která je ve vás od jiného člověka, má tedy schopnost eliminovat ve vašem energetickém poli energie, které jsou nepřirozené a cizí pro váš základní a vrozený způsob bytí. Například cítíte zahlcení cizí energií v srdeční čakře, a představíte si velkou růži, která absorbuje tuto energii, kterou pak odstraníte ze své aury. Této technice se říká „rozfoukání růží“.

Jste odpovědni za to, že na sebe nenecháte házet energie od druhých lidí nebo že ze sebe nedovolíte udělat oběť. Jsme všichni odpovědní za to, jaký máme vliv jeden na druhého. Je to součást našeho pobytu na planetě, kde jsme všichni souhlasili se společným tvořením. Vyplývá z toho, že kdykoli to bude možné, máte odpovědnost zbavit se újmy, aniž byste na oplátku uškodili někomu dalšímu. Použití růží je velmi účinný způsob převzetí této zodpovědnosti. Růže lze také použít k čištění problematických záležitostí ve vašem životě, například při fobii z výšek, závislosti na čokoládě, strachu před první schůzkou s potencionálním partnerem nebo při hluboké nedůvěře k lidem.

Inspirace - Plejádská světelná terapie - Amorah Quan Yi
POKRAČOVÁNÍ:
Hlubší léčení - úcta  http://www.lightworker.cz/Article.aspx?id=10213

 


Příběh práce s krystalem - Diadenonn
...Jak atlantští kněží - vědci, jako můj otec, programovali krystaly, přerušili tok přirozené energie, a tím manipulovali neživé, ale inteligentní minerální království.
POKRAČOVÁNÍ: http://www.lightworker.cz/Article.aspx?id=10177


S úctou a láskou děkuji Mgr Ivaně Valové



Sanaya Roman

 Je důležité respektovat druhé. Máte-li pocit, že vás lidé nerespektují, vystavili jste se takové situací možná proto, abyste se naučili něco o soucítění a jemnosti ve svém chování k ostatním. Být citliví k pocitům druhým není totéž, jako snažit se je uspokojovat. Buďte ochotní vidět jejich potřeby a přání. Mluvíte s druhými úsečně, bez zájmu o to, jak se cítí? Mluvíte rozzlobeně nebo nervózně? Sledujte, jakou energii k lidem vysíláte, protože cokoliv dáte, to se vám vrátí.

 http://eldhwen.wordpress.com/2011/11/29/sebeucta-sebevedomi-a-respektovani-sebe-sama-55/

 

Eckhart Tolle: Absolutně rozhodující bod ve vývoji 

Eckhart Tolle TV, únor 2012, z audiozáznamu přel. OrgoNet Přichází bod, kdy se můžete dívat po místnosti, nebo na jinou osobu, stůl, květinu, bez jakéhokoli mentálního komentáře. To jest, dosáhli jste absolutně rozhodujícího bodu ve vašem vývoji, který je samozřejmě pouze vývojem vědomí celku. 

Spoluspotřebitelství - cesta jak změnit společnost a její návyky

Lencher Falprea v Probuzení – Před 11 hod.
*Jde o velmi zajímavé a revoluční téma.Na počátku musela stát myšlenka, která rozhodně není prefabrikátem současnéspolečnosti. Jinak totiž nelze vysvětlit to, jak mohlo někoho napadnout, že věci si lze pouze půjčit na základě důvěry a loajality a není třeba vševlastnit a schraňovat. V naší společnosti je to myšlenka opovážlivá a o to více zajímavá a neměla by být přehlédnuta. Spoluspotřebitelství vnímám jako jednu z možných cest rozvoje regionálních komunit a zrodu nové společnosti. Skvělé! LF.* Slyšeli jste už o Spoluspotřebitelství? Je to idea, která brzy změní náš svět. Tvrdí to maga... další » 




 

Imbolc, Hromnice, Brigita

 

"Jsem starší než Brighid Plášťová... Vkládala jsem písně a hudbu do větru dříve, než se zvonilo v kaplích na Západě, nežli kdo slyšel zvony na Východě. Jsem Brighid-nam-Bratta, ale jsem také Brighid-Muirghin-na-tuinne, a Brighid-sluagh, Brighid-nan-sitheachseang, Brighid-Binne-Bheule-lhuchd-nan-trusganan-uaine, a jsem starší než Aone a stejně stará jako Luan. A v Tir-na-h´oige je moje jméno Suibhal-bheann; v Tir-fo-thuinn se jmenuji Cú-gorm; a v Tir-na-h´oise Sireadh-thall. A byla jsem dechem v tvém srdci. Den mě uvidí přicházet do srdcí mužů a žen tak jako plamen na suchou trávu, jako plamen větru ve velkém hvozdu..."
Ta další jména jsou starého gaelského původu: Brighid-Muirghin-na-tuinne Brighid zrození vln, Brighid-sluagh (nebo sloigh) Brighid nesmrtelného hostitele, Brighid-nan-sitheachseang Brighid štíhlého lidu víl, Brighid-Binne-Bheule-lhuchd-nan-trusganan-uaine Sladkoústá Brighid kmene zelených plášťů. Říká se jí mimo jiné také Brighid harfy, Brighid žaluplných, Brighid prorocká, Brighid čisté lásky, svatá Bride z ostrovů, Bride radostná. Aona a Luan jsou starobylými formami slov Di-Aoin, pátek, a Diluain, pondělí.
Tir-na-h´oige (obvykle anglicisováno na Tirnanogue) je Země věčného mládí; Tir-fo-thuinn znamená Země vln, a Tir-na-h´oise je Země dávných let. Vílí jména Suibhal-bheann, Cú-gorm a Sireadh-thall znamenají Cestovatel po horách, Šedý pes a Prohledávač.
Byla to starší Brighid Západu, matka písní a hudby, ta, která dýchá v rákosí, větru, srdcích mužů a žen a v myslích básníků... Banmorair-na-mara, Paní moře... žena z božského lidu, které se říkalo Paní moře a byla dcerou Lira a bědujíc chodila po zemi, neboť ztratila svého bratra Manana Krásného, ale nakonec ho našla... a přesvědčovala ho písněmi a květinami a přivedla ho nazpátek, takže se svět lidí zaradoval, a lodi vyplouvaly na moře v bezpečí a sítě byly naplněny plody vln... Ten pomíjející svět písní a krásy, snů básníků a zlomených srdcí, který i teď dále miluje bílá Brighid...
http://www.taxoft.cz/nemeton/filosof/brighid.php
 SOUVISEJÍCÍ: http://druidova.mysteria.cz/KELTSKY_ROK/imbolc_a_hromnice.htm
                         http://www.cybercauldron.co.uk/brighid-pagans-and-christians



První valentinské vyznání…
Už ve středověku ale získala postava sv. Valentina jako patrona zamilovaných popularitu. První historicky doloženou Valentinku poslal své ženě v roce 1415 mladý francouzský vévoda Karel Orleánský, který byl zajat v bitvě u Agincourtu a vězněn po mnoho let v londýnském Toweru. Odsud posílal manželce milostné básně (psané formou rondelu), z nichž se přibližně šedesát zachovalo a dodnes jsou k vidění mezi královskými listinami v Britském muzeu. Psal jí mimo jiné…
Je suis desja d'amour tanné
Ma tres doulce Valentinée…

(obr. vpravo - Karel Orleánský v Toweru)

Vyšehradské relikvie

Při opravách pražského Vyšehradu byly před šesti lety ve starém depozitáři Kolegiální kapituly sv. Petra a Pavla nalezeny čtyři barokní relikviáře, považované za ztracené, z nichž jeden v sobě skrýval cenný poklad – skoro celou lopatkovou kost, která podle odborníků patří tomuto mučedníkovi. Relikviáře pocházely z původní barokní výzdoby kostela a byly nejspíš odstraněny při regotizaci chrámu v letech 1885-1903.
Do Čech je údajně z Itálie přivezl Karel IV. (jedná se pouze o domněnku, ale docela pravděpodobnou). Na lopatce byla restaurátory nalezena tzv. autentika – tzn. že na malém proužku, nalepeném na relikvii, bylo uvedeno světcovo jméno. Podle odborníků je vyšehradský ostatek asi největší, který se dostal za hranice Itálie – většinou se totiž v případě relikvií jedná o maličké částečky. Otázkou však zůstává, ze kterého ze sv. Valentinů kost pochází. Každopádně si tuto relikvii můžete na Vyšehradě prohlédnout – ale jen v den jeho svátku!
 

http://www.e-stredovek.cz/view.php?nazevclanku=svaty-valentin-%96-patron-zamilovanych-pravda-nebo-sentimentalni-vyplod-stredovekeho-anglickeho-basnika&cisloclanku=2008020002

 


4 komentáře:

Anonymous řekl(a)...

Je mi ctí sdílet toto zázračné svědectví se světem. Můj manžel se se mnou rozvedl před patnácti měsíci a já jsem byla plná výčitek, protože jsem nevěděla, co mám dělat, abych napravila problémy s manželem. Hledal jsem na internetu pomoc, jak bych mohl získat pomoc v mém manželství, a objevil jsem skvělé svědky o DR WALE, který byl se svými kouzly pokrokový. Spojila jsem se s ním a hle, DR WALE, mi řekl, že pro mě připraví kouzlo, které přivede zpět mého manžela. Byl jsem skeptický, ale neměl jsem jinou možnost, než s ním spolupracovat. Po práci s DR WALE, o několik dní později, mi můj manžel zavolal, že se vrací domů a od toho dne až do této chvíle žijeme v míru. Nyní je zpět s tolika láskou a péčí. dnes jsem rád, že vám všem mohu oznámit, že tento kouzelník má moc přivést milence zpět a nejpřekvapivější je, že naše láska je nyní velmi silná, každý den je štěstí a radost. a Není nic jako být s mužem, kterého miluješ. Vřele doporučuji DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. Pokud máte jakýkoli problém, kontaktujte DR WALE, dávám vám 100% záruku, že vám pomůže!!. Jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous řekl(a)...

Co jsem mohl udělat, kdybych ne pro DR WALE, který obnovil mé manželství a přinesl do mého domova mír, budu vám navždy vděčný DR WALE, Můj manžel odešel za prašníkovou ženou, opustil mě s našimi třemi dětmi, byla jsem zmatená a zlomené srdce, málem jsem ztratil jednoho ze svých synů v procesech, které jsem probíral se svou kamarádkou a ta mi řekla o DR WALE a jak jí v minulosti pomohl, tak jsem ho kontaktoval s prosbou o pomoc a on mi slíbil, že po nějaké době dny, kdy mi můj manžel zavolá a omluví se mi za odpuštění, opravdu v něj věřím, protože jsem o něm viděl mnoho dobrých zpráv na internetu, řekl mi, co mám dělat, a já jsem po nějaké době udělal vše, oč mě požádal. dní mi zazvonil telefon a k mému největšímu překvapení to byl můj manžel, který mi začal volat a prosit mě, abych mu odpustila za každou věc, kterou mě donutil projít, tak jsem mu odpustila a teď zase žijeme šťastně. Všem děkuji DR WALE, zde jsou jeho kontakty, pokud procházíte nějakým manželským stresem, poradím vám, abyste ho kontaktovali pro řešení, a slibuji vám, že všechny vaše problémy budou vyřešeny. WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous řekl(a)...

Môj život je späť!!! Po deviatich rokoch rozpadnutého manželstva môj manžel opustil mňa a naše dve dvojčatá. Cítil som, že môj život sa blíži ku koncu, takmer som spáchal samovraždu, bol som emocionálne na veľmi dlhú dobu. Vďaka zaklínačovi s názvom DR WALE, s ktorým som sa stretol online. V jeden verný deň, keď som si prezeral internet, hľadal som dobrého kúzla, ktorý by mohol vyriešiť moje problémy. Narazil som na veľa svedectiev o tomto konkrétnom zaklínači. Niektorí ľudia svedčili, že priviedol späť ich bývalú milenku, iní svedčili, že obnovuje maternicu, lieči rakovinu a iné choroby, iní svedčili, že dokáže čarovať, aby zastavil rozvod a tak ďalej. Narazil som aj na jedno konkrétne svedectvo, bolo to o žene menom Sofia, ktorá svedčila o tom, ako DR WALE priviedla späť svojho bývalého milenca za menej ako týždeň a zvrátila účinok rakoviny ich malých chlapcov, a na konci svojho svedectva vypadol DR WALE 'WhatsApp: +2347054019402. Po prečítaní tohto všetkého som sa rozhodol porozprávať sa s DR WALE. Kontaktoval som ho cez WhatsApp: +2347054019402 a vysvetlil som mu môj problém. Len o pár týždňov sa ku mne vrátil môj manžel. Vyriešili sme naše problémy a sme ešte šťastnejší ako predtým. DR WALE je skutočne nadaný muž a neprestanem ho zverejňovať, pretože je to úžasný muž... Ak máte problém a hľadáte skutočného a skutočného čarovača, ktorý za vás vyrieši všetky vaše problémy. Vyskúšajte DR WALE kedykoľvek, toto je odpoveď na vaše problémy. Tu je jeho kontakt: WhatsApp/Viber: +2347054019402 alebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

Anonymous řekl(a)...

Moje žena trpěla rakovinou štítné žlázy, u které bylo potvrzeno, že jde o čtvrté stadium, doktor mi řekl, že s tím nemůže nic dělat, protože nereagovala na léčbu, ale můj přítel nás zachránil a objednal si tento konopný olej z DR. WALE, o kterém řekl, že pomáhá některým pacientům v boji proti rakovině různých typů, tak jsme se rozhodli dát tomu šanci, zatím se moje žena zlepšuje naprosto velmi dobře a v současné době může chodit po domě úplně sama. Cítil jsem, že je nutné nechat ostatní, kteří trpí touto akutní nemocí, že jakmile budete mít dobrý konopný olej, může člověku skutečně dát druhou šanci na život. náhodou, pokud byste náhodou potřebovali tento konopný olej, můžete kontaktovat DR WALE, který mně a mé ženě dodal tento WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

VŠEM VYŘEŠÍ NÁSLEDUJÍCÍ PROBLÉMY
NA CELÉM SVĚTĚ NA:
1. Získání svého milence nebo manžela zpět
2. Duchovní neprůstřelnost
3. Loterie
4. Peníze kouzlo
5. Kouzlo dlouhého života
6. Kouzlo prosperity
7. Ochranné kouzlo
8. Získejte pracovní kouzlo
9. Stát se manažerským kouzlem
10. Získejte obrovskou půjčku bez placení jakýchkoli poplatků
11. Získání peněz z podvodu zpět
12. Dětské kouzlo
13. Těhotenské kouzlo
14. Kouzlo svobody
15. Kouzlo lásky
16, mizející kouzlo
17. Neviditelné lidské kouzlo
18. Úspěch nebo úspěšné zaklínadlo
19. Manželské kouzlo
20. Pomstychtivé kouzlo
21. Kouzlo popularity
22. Zabíjející kouzlo
23. Kouzlo rak
24. Kouzlo nadpřirozené síly
25. Kouzlo šílenství
26. Kouzlo půjčky na dům zdarma
27. Produkční kouzlo filmů a filmu
28. Kouzlo HIV/aids
29. Zaklínadlo tuberkulózy
30. Zhubněte a kouzla na tělo

Okomentovat

Dokud se nerozloučíš se svou osobností, nenajdeš svou individualitu. Individualita je dána existencí, osobnost vnucena společností. Osobnost je sociální pohodlnost.
Společnost nemůže tolerovat individualitu, protože individualita za ní nepůjde jako ovce. Individualita má kvalitu lva a lev kráčí sám.
Ovce jsou vždy ve stádě, doufají, že to bude ve stádě pohodlnější. Stádo jim dává pocit ochrany, bezpečí. Když někdo zaútočí, ve stádě se spíš zachráníš. Ale sám? Jenom lvi chodí sami.
Každý z vás se narodil jako lev. Společnost vás však neustále podmiňuje, programuje vaši mysl jako mysl ovce. Společnost vám dává osobnost: velmi pohodlnou, hodnou a velmi poslušnou osobnost.
Společnost chce otroky, ne lidi, kteří jsou absolutně oddaní svobodě. Společnost chce otroky, protože všechny její pochybné zájmy vyžadují poslušnost.

Starý zenový příběh vypráví o lvu, který vyrostl mezi ovcemi a dokud ho jeden starý lev nepopadl a nepřitáhl k rybníku, kde mu ukázal na hladině jeho vlastní obraz, myslel si, že on sám je také ovcí. Mnoho z nás je jako lev z tohoto příběhu - představa, kterou o sobě máme, nepochází z naší bezprostřední zkušenosti, ale z názoru druhých. "Osobnost" vnucená z vnějšku nahrazuje individualitu, která mohla vyrůst zevnitř. Stáváme se jen další ovcí ze stáda, která se nedokáže svobodně pohybovat, ani si uvědomit svou pravdivou identitu.
Je na čase, aby ses na hladině rybníka podíval na svůj obraz, a osvobodil od všech domněnek, jimiž druzí podnítili tvé myšlení. Tancuj, běhej, poskakuj, křič co tě napadne: cokoli, co probudí spícího lva uvnitř.
Osho One Seed Makes the Whole Earth Green, Kapitola 4