♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Buď vítán a buď sám sebou. Jsi-li přítel, otvírám ti náruč i srdce, Jsi-li neznámým,dlouho jím nebudeš, Jsi-li nepřítel,láska tě přemůže.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

proroctví z knihy Zasvěcení

Dva trendy - jeden starověký a jeden moderní - probouzí vědomí světa. Jsme svědky celosvětové a dynamické renesance starověké moudrosti. Jóga, meditace, životní síla řízení, akupunktura, ayurveda, a výsledky dalších postupů jsou nyní velmi rozšířené. Zároveň podobné poznatky se promítají do vědy a tvůrčí práce intuitivních průkopníků. Mysl-tělo, lékařství, kvantové vědomí, životní síla léčení, holistické zdraví, psychické povědomí, bojová umění jsou jen některé ze stovek čerstvých projevů nadčasové moudrosti.
Proč tyto dva trendy, co se nyní děje?
Lidský vývoj je cyklický. Vstoupili jsme pro nás do "nové éry" , ale je to věk, který sdílí vědomí stavitelů pyramid a starověkých mudrců, kdy povědomí o subtilní energii a vyšším vědomí byl standard - ne výjimkou.
AMIT GOSWAMI-KVANTOVÝ AKTIVISTAvideo(zde)

Každá pravda prochází třemi fázemi: Nejdříve je zesměšňována. Pak násilně odmítána. A nakonec je akceptována jako samozřejmost.
A.Schopenhauer
Abychom udělali pořádek ve světě, musíme nejdříve udělat pořádek v národě, abychom udělali pořádek v národě, musíme nejdříve udělat pořádek v rodině, abychom udělali pořádek v rodině, musíme nejdříve udělat pořádek ve svém osobním životě, abychom udělali pořádek ve svém osobním životě, musíme udělat pořádek ve svém srdci. Confucius

"Vlastnosti, které nenávidíš u druhých lidí, jsou tvé vlastnosti,kterých se podvědomě snažíš nenávistí a bez úspěchu zbavit.Vlastnosti, které dokážeš tolerovat u druhých lidí,jsou vlastnosti, kterých ses definitivně zbavil." J.MEDO

Buďte královský dědic, kterým opravdu jste! Buďte jako lotos, který ačkoli zrozen ze slizského bahna na dně jezera, pomocí své čisté síly vůle povstane nad vodu, aby viděl slunce a nechal se inspirovat jeho paprsky. Sathya Sai

Léčení duše je léčení energie, kterou jste si vytvořili v tomto nebo v minulém životě, je to tedy proces uvolňování energie připoutanosti k minulé situaci, člověku nebo věci.
Při cíleném léčení duše dochází ke zvýšení vibračního vzorce zhuštěné energie, aby se osvobodila a navrátila se do své duše.
Stav našeho energetického pole zajišťuje způsob, jakým způsobem přijímáme univerzální energii. Pokud frekvence vibračního vzorce (který je vtisknut na energetickém poli) není dostatečně vysoká, aby námi energie přirozeně proudila, jsme připoutáni k nižším energiím, které nás dostávají do konkrétních situací, které nám umožňují, abychom se odpoutali. Energie musí proudit. Pokud neproudí, jsme k něčemu připoutáni.

Odvracíme-li své vědomí od fyzické dimenze do dimenze duchovní - "vypneme-li" vnější svět, ať už zavřením očí, rozostřením zraku, meditací, spojením se s Vyšším Já - dostáváme inspiraci. Jednáme správně. Správně se rozhodujeme. Můžeme předvídat. Můžeme léčit. Můžeme svět učinit lepším místem k životu. JOSÉ SILVA

Nyní nastal čas pro vaše pravé já - krásné, nadané a zázračné - aby znovu povstalo. Toto je znovuzrození vaší skutečné
přir
ozenosti, kterou jste až do tohoto okamžiku skrývali nejen před druhými, ale i sami před sebou. Až v příštích dnech a týdnech pocítíte znovu nalezený pocit jistoty a nadšení, přivítejte jej s otevřenou náručí. A především se respektujte, milujte a ctěte, protože jste nádherné a talentované bytosti.

Select Language

translate

úterý 30. července 2013

Portál 29.července 2013! Pro vás, pro nás.....pro všechny

 

Pro vás, pro nás.....pro všechny

30. 7. 2013


V posledních dnech od úplňku se dějí silné věci, naše zkoušky, zkoušky toho, jak máme zvládnuté emoce a jak chápeme, co se kolem nás děje.....předávám dál tento krásný vzkaz od mé milé sestřičky Indiánky.....

Nejmilejší přátelé,

dějí se nám všem změny v životech.

Pojďme je vzít jako výzvu...jako výzvu k lepšímu.

Už víme, že uzdravit se můžeme jen my sami.

Že jsme zodpovědní jen sami za sebe a tím, co vyzařujeme, měníme vibrace všeho kolem nás. Už víme, že vše co myslíme, cítíme a konáme se promítá v celém Vesmíru a vrací se to zpět..nám samotným, našemu okolí, našim dětem a budoucnosti jako takové.

Je potřeba lidí, kteří myslí "vesmírně".

Pojďme alespoň jednou denně požádat o mír a pokoj pro všechny, kdo trpí. Pojďme alespoň jednou denně požádat o vyléčení nás samotných, našich blízkých, naší planety Země, naší nádherné Přírody. Dejme do modtiltby prosbu za zvířata, rostliny, půdu, kameny, stromy, Matku Zemi...pojďme alespoň jednou za den poslat energii lásky tomu, co nám dává Život.

Nevím proč tohle píši, ale prosím - nějakým způsobem to, přátelé, pošlete, prosím dál. Je to vzkaz od srdce, které ví, že pokud by si každý člověk na planetě alespoň jednou za den vzpomněl na všechny, kteří potřebují pomoc a vyslal přání míru a poslal energii lásky dál, byl by tady onen RÁJ NA ZEMI.

Já osobně to denně dělám.

Toto je moje poselství. Poselství zodpovědnosti každého z nás za nás samotné - za naše vibrace, kterými ovlivňujeme vše - naše nejbližší, celou Zemi a celý Vesmír.

Buď jej vyhoďte do koše, odsuňte do šuplíku pod značkou " to je zatím nějaký divný" ;o) a nebo nad ním popřemýšlejte a možná čistě vaším způsobem předejte dál...udělejte, samozřejmě, co vás jen napadne.

Já opravdu věřím, že pokud si alespoň jednou za den vzpomeneme, že jsme tady "VŠICHNI SPOLU A NA JEDNÉ LODI", přestaneme myslet jen na sebe a své rodiny, když budeme schopni otevřít svoji mysl a pustit ji dál, vědomě se zajímat o události jinak, než jak je nám běžně prezentováno ... pak se tyto myšlenky/modlitby/přání propojí a začnou se prolínat.

A pokud budou vyvěrat z nejčistších částí našich SRDCÍ, stanou se skutečností - pak se my všichni probudíme a začnou se nám všem a všude dít zázraky.

Já tomu ze srdce věřím.

Mám vás moc ráda.

Mějte krásné dny,

Blanka

http://www.duchovniprednasky.estranky.cz/clanky/ren/pro-vas--pro-nas.....pro-vsechny.html 


jetter-green-via-MYSTICMAMMA-merkaba
ART: JETTER GREEN
On July 29th, 2013 when we will experience a RARE Star of David / Star Tetrahedron configuration in the heavens!
It is actually two Grand Trines, one in Water and one is Earth (all feminine) which create this configuration called a Grand Sextile or a Star Tetrahedron. Many names and much symbolism tied into this Sacred Geometry.
The essence is that this mystical configuration of Sacred Geometry opens a portal of energy that is accessible for those who choose to tune in to it. That is the key.
>>>As with everything, nothing magical is going to happen on it’s own. It is up to us to bring the magic, to add our magic to creation.<<<
This energetic portal is an opening in the subtle realms so to tune in to it, all we need is our relaxed awareness. It is simply an opportunity to find a moment of connection, of prayer.  
>>>Visualize Peace<<<
Let’s use this moment to meet in our hearts, in the place of intention, the place of the dreamtime,  and hold a vision of ~~~peace~~~ for our planet.
Here are the Astral insights on the astrology and symbolism of this >>>STAR TETRAHEDRON<<<
JULY-29-2013-star-of-david
First from the wonderful Dipali Desai and her Celestial Space Astrology:
Any major astrology configuration is a gem of an opportunity. I’ve often mentioned, one must consciously work with the energy and  potential  of the astrological configuration to really notice it manifesting in one’s being or life. This is especially true of “Grand Trine Aspect.”.”
“On July 29th, 2013 there are two ‘Grand Trine Aspects’ joining together, one of the water element and the other of earth element. It is called the ‘Star of David’ aspect in astrology.”
POKRAČOVÁNÍ: http://www.mysticmamma.com/star-of-david-merkaba-grand-sextile-portal-on-july-29th-2013/ 
S PŘEKLADAČEM: http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://www.mysticmamma.com/star-of-david-merkaba-grand-sextile-portal-on-july-29th-2013/&prev=/search%3Fq%3Dhttp://www.mysticmamma.com/star-of-david-merkaba-grand-sextile-portal-on-july-29th-2013/%26biw%3D1024%26bih%3D601

Žádné komentáře:

Okomentovat

Dokud se nerozloučíš se svou osobností, nenajdeš svou individualitu. Individualita je dána existencí, osobnost vnucena společností. Osobnost je sociální pohodlnost.
Společnost nemůže tolerovat individualitu, protože individualita za ní nepůjde jako ovce. Individualita má kvalitu lva a lev kráčí sám.
Ovce jsou vždy ve stádě, doufají, že to bude ve stádě pohodlnější. Stádo jim dává pocit ochrany, bezpečí. Když někdo zaútočí, ve stádě se spíš zachráníš. Ale sám? Jenom lvi chodí sami.
Každý z vás se narodil jako lev. Společnost vás však neustále podmiňuje, programuje vaši mysl jako mysl ovce. Společnost vám dává osobnost: velmi pohodlnou, hodnou a velmi poslušnou osobnost.
Společnost chce otroky, ne lidi, kteří jsou absolutně oddaní svobodě. Společnost chce otroky, protože všechny její pochybné zájmy vyžadují poslušnost.

Starý zenový příběh vypráví o lvu, který vyrostl mezi ovcemi a dokud ho jeden starý lev nepopadl a nepřitáhl k rybníku, kde mu ukázal na hladině jeho vlastní obraz, myslel si, že on sám je také ovcí. Mnoho z nás je jako lev z tohoto příběhu - představa, kterou o sobě máme, nepochází z naší bezprostřední zkušenosti, ale z názoru druhých. "Osobnost" vnucená z vnějšku nahrazuje individualitu, která mohla vyrůst zevnitř. Stáváme se jen další ovcí ze stáda, která se nedokáže svobodně pohybovat, ani si uvědomit svou pravdivou identitu.
Je na čase, aby ses na hladině rybníka podíval na svůj obraz, a osvobodil od všech domněnek, jimiž druzí podnítili tvé myšlení. Tancuj, běhej, poskakuj, křič co tě napadne: cokoli, co probudí spícího lva uvnitř.
Osho One Seed Makes the Whole Earth Green, Kapitola 4